2010. febr. 10.

Később érkezik Charlie!

A Deadline Hollywood legújabb információi szerint néhány hónappal később tűzik a moziműsorra Burr Steers következő filmjét, a "Charlie St Cloud halála és élete" című drámát Amerikában.

A Zac Efron, Charlie Tahan, Kim Basinger és Amanda Crew főszereplésével készült film nyár helyett október 15-én kerül a filmszínházakba, és bár marketing szempontjából halvány lilám sincs melyik dátum lenne az előnyösebb, szerintem Zac neve önmagában rengeteg embert becsalogatna a moziba - bármilyen időpontban. :)

És bár tudom, hogy néhányakat szomorúság és csalódottság fog átjárni a csúszás miatt, én reménykedek benne, sőt, hogy az izgalmas történet, melyben a címszereplő Charlie nem csak hogy elhunyt öccse szellemével találkozik rendszeresen a helyi temetőben, hanem lehetséges, hogy időközben egy kísértetbe szeretett bele, lebilincselő lesz, amelyre megéri várakozni.

Forrás: Deadline Hollywood.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Előnyösebb szerintem az októberi időpont, ha megnézitek a júniusi mozis kínálatot, kevésbé vész el a kasszasikerek közt. Így talán jobban figyelhetnek rá.
Mondjuk így aztán ugye mozgalmas októberünk lesz :)

Érdekesség, hogy a kedvenc számos oldalam simán 'Charlie St. Cloud'-ként említi a filmet.

(f.é.) írta...

Helló!

Ez már szinte borítékolható volt,mármint a csúszás.:)
De ha várni kell a jóra,hát akkor várunk! Mese nincs!!!:)

LL írta...

Mintha tudnák, hogy októberben kezdődött minden - mármint a mozis sikerek, és így akarnák emlékezetesebbé tenni :D Amúgy a Potter nyáron jön, ha jól tudom, ebből a szempontból mindenképp jobb áttenni :)