2010. febr. 12.

VB

Nem, a címben szereplő két betű ebben az esetben nem valamiféle világbajnokság rövidítése, még csak nem is a stíluskirálynő Victoria Beckham monogramját jelenti, sokkal inkább kedvenc lányaink neveinek kezdőbetűit: V, mint Vanessa és B, mint Brittany.

Miss Hudgens és Miss Snow ugyanis tegnapra, február 11-ére randit beszéltek meg, hogy eltöltsenek egy kis időt együtt, miközben kis kényeztetést is megadnak maguknak. Valamivel pontosabban: előbb a helyi körömszalonba viziteltek, később pedig a Starbucksba ugrottak be valami finomért. :)

A szőke és a barna egyaránt pompásan festett, egyébként Valentino és Balenciaga táskáikba kapaszkodva. Képeket róluk IDE kattintva találtok!

Forrás: Just Jared Jr.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Dehogynem Ditta, szépség VB :)) Gondolj bele, így ketten mennek az utcán, mint valami szépségverseny, szóval nagyon is világbajnokság :)

Nekünk pedig, mint közönségnek el kellene döntenünk, hogy melyikük is a szebb :) Nos, nekem például mindenképp a barna felé húz a szívem :))

Postáztam a mese szövegét :)

LL írta...

Vitathatatlan, hogy VB döntősök ebben a kategóriában :D Elég, ha kilépnek az utcára, még edzeni sem kell :))

Szóval dönteni kellene :) Stílus alapján szerintem is V utolérhetetlen :D Amúgy ha megnézitek mondjuk a szerelésüket, azon belül a cipőt, látszik, hogy teljesen a divat irányítja őket, nem a fázás például :D

xdittax írta...

De ők nem is versenyeznek egymással.. Éppen ezért mondom azt, hogy: "A szőke és a barna egyaránt pompásan festett. (...)".

:)

b írta...

El nem tudom képzelni, hogy milyen lehet ott az időjárás. Az egyik ember mezítláb, 1 szál pólóban, a másik ember csizmában bőrkabátban.
Egyébként megnéztétek közelről V nadrágját? Szerintem borzalmas :)))) de rajta jó :)

Andi írta...

Helló!

Úgy bírom ezt a kis forró vérű mezítlábas csajszit :))
Óriási ez a szélsőség :)

Andi írta...

Borzalmasan jó V nadrágja, nekem teszik ez a bő szárú trapéz jellegű fazon és ha jól látom akkor valami csipke jellegű mintázata lehet a szárán látható lyukakból ítélve :)