2010. febr. 9.

A holnap női csillaga

Hasonló dátumban tavaly ilyenkor be kellett még mutatnom Nektek a minden évben az amerikai kaszinóvárosban megrendezett ShoWest mibenlétét, lévén, hogy akkor ott, Zac Efron megkapta az "Áttörő alakítás"-ért járó díjat.

Idén csak ismétlésképp vezetem fel azt, hogy a ShoWest egy elsőrangú többnapos rendezvénysorozat, ahol kis- és nagyjátékfilmek, stúdió- és független alkotások vetítései zajlanak, különleges események kerülnek megrendezésre Hollywood krémjével, filmes kiállításokat, bemutatókat, szemináriumokat tartanak, és a legmodernebb szolgáltatások, technológiák, vásárok várják az érdeklődőket.

Mindezt azért kellett mégis ez évben is kihangsúlyozni, mert idén párosunk másik felének is odaítélték a neki járó díjat! :)

Vanessa Hudgens és Alex Pettyfer, a CBS Films' stúdió következő romantikus filmjének, a "Beastly"-nek főszereplői lesznek ugyanis megtisztelve a 2010-es ShoWest "A holnap férfi és női csillaga" díjjal.

A 2010-ben március 15-én kezdődő ShoWest egyik igazgatójának és rendezőjének, Robert Sunshine-nak szavaival élve, a két rendkívüli fiatal tehetség a március 18-án megtartott záró díjátadó gálán veheti majd át díjaikat a Bally's and Paris hotelben, Las Vegas-ban.

Forrás: THR.

4 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Gratula a Szép-Szörnyinek!!
Vegas-Vegas hmmm,istenemre,egyszer én is eljutok oda,és azon a napon én leszek a MA sztárja.:))

Andi írta...

A holnapról majd gondoskodik a holnap, de, hogy a mával mi legyen?
- Carpe Diem :)

Jó éjt!

Fant írta...

Gratula V-nek, és ez nagyon jókat vetít előre a Beastly kapcsán szerintem! Várom már :)

LL írta...

Mintha lett volna már Beastly vetítés, ezek szerint tetszett a közönségnek, kíváncsi leszek :)