2010. febr. 22.

Találkozás a szívtipróval és a címlaplánnyal

A designer Lauren, a ‘Shop Til You Drop’ képviselője február 16-án találkozott azon két emberrel, akikkel egyszer a jövőben még mi is szeretnénk személyesen beszélgetni. Vanessa Hudgens-szel és Zac Efronnal, a sydney North Bondi olasz étteremben, és Lauren saját bevallása szerint cseppet sem felejthető napja lett életének ez a kedd.

Következzen az ő beszámolója:

Része voltam az Oakley’s “Learn to Ride” nevű szörfprogramjának, hogy pénzt gyűjtsünk a One Sight alapítványnak, a világ néhány legjobb szörfösével és Zac Efronnal. Be kell vallanom, eléggé magamon kívül voltam, amikor hallottam, hogy Zac idejön. Találkozni Hollywood szívtiprójával mindig az álmaim között szerepelt.

A nap elején kis csoportunk találkozott az Oakley csapatával, a szervezőkkel és a csodálatos világbajnokokból álló szörfoktatóinkkal egyetemben, valamint a Bondi mentősrácaival. Ki adhatna ennél jobb szörfórát?

Nos, voltam már korábban filmpremiereken és láttam, hogyan dolgoznak a fényképészek, amikor a hírességek végigsétálnak a vörös szőnyegen, de soha nem láttam még ennyi őrült fotóst és rajongót a tegnapi napig. Látni lehetett Zac-et, amint távozott a North Bondi-ból (ahol otthagyta barátnőjét,Vanessa Hudgenst) , mielőtt még hozta volna apró debütálását a szörfön. A vakuk kattogtak és miközben Zac kijutott a partra, fotósok és rajongók tömege követte őt, sikítozva és üvöltve. Hihetetlen volt látni.

Zac-nek igazából nem volt szörfórája velünk. Helyette felsegített minket a szörfdeszkára és segített felállni. Egyike voltam annak a szerencsés néhánynak, aki Zac-től és Layne Beachley-től kapott segítséget abból a 4 percből, amit a vízben töltött. Nagyon izgatott voltam, de sikerült fölállnom!

Ezek után az élmények után visszamentünk a North Bondi Surf Clubba és részt vettünk az esemény következő programján. Elkényeztetettnek éreztem magam, a north bondi olasz ebéd után. Miután befejeztem az ebédelést, hallottam, hogy Zac és Vanessa indulni készülnek. Úgyhogy mielőtt esélyük lett volna bárhová is menni, fogtam a 'Shop Til You Drop' két februári példányát Vanessa Hudgens-szel a címlapon, odamentem hozzájuk és bemutatkoztam.

Úgy tűnt, Zac és Vanessa nagyon örült a találkozásnak, és teljesen el voltak ragadtatva a Vanessás címlaptól. Vanessa imádta. Zac odafordult hozzá, és azt mondta, hogy ez a 'legjobb címlap', és ezután nyomott egy csókot Vanessa homlokára… awww! Megmutattam nekik a címlapsztorit, és mindketten nosztalgiáztak egy kicsit a különböző eseményekről mellékelt képek láttán.

Vanessa megakarta tartani az újság egyik példányát, mivel annyira le volt nyűgözve. A másik példányt viszont aláírta nekem, hogy visszavihessem a szerkesztőséghez. Mindenki roppant izgatott volt, amikor visszavittem az irodába… Köszönjük februári címlaplány! Örökké kincsként őrizzük majd és köszönjük újra az Oakley-nak, ami biztosította nekem életem legcsodálatosabb élményét!


Forrás: Vanessa-Hudgens.Org.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Hatalmas lehetett. Szóval Z a kezdő lökéseket adta meg :) Hiába, a motiváció nagyon fontos dolog a sportban :))
Amin nagyon jót mosolyogtam külön is, az az, hogy V megtartotta az újság egyik példányát, és, hogy Z is úgy el volt ragadtatva tőle :) Mert az egy dolog, hogy nekünk annyira tetszik, csak érdekes, hogy ők is teljesen úgy vannak vele mint mi :)
Azt gondoltam mindig különben, hogy az ilyen magazinokból, amiknek címlapján szerepel, ő is kap egy tiszteletpéldányt a megjelenés környékén. Ezek szerint nem. Vagy csak elkavarta valahová esetleg :)