2010. febr. 24.

Soha ne mond, hogy soha!

Tegnap tették közzé a hírt a publikum számára, hogy a 2007-ben megjelent nagy sikerű Hajlakk film folytatása végül nem fog elkészülni.

Adam Shankman, az első musical rendezője, producere és koreográfusa tegnap osztotta meg a hírt a Twitteren. A következőket írta:

A New Line úgy döntött, az a legjobb, ha nem indulunk neki. Mindannyian egyetértettünk, habár tetszett az ötlet. Soha ne mond, hogy soha. Csak most.

Őszintén szólva, belekavarodtam ebbe az utolsó mondatba. Most úgy érti, ez lesz a kivétel, és ez az a produkció, ami soha nem készülhet el, vagy pedig arra gondol, hogy jelen pillanatban, az elkövetkezendő, belátható jövendőn belül nem vágnak bele egy folytatásba, aminek a gondolata már 2008-ban megfogalmazódott a készítők fejében?

Bár egyszer sem erősítették meg a lassan érkező híreket, és természetesen Zac Efron sem írt alá semmilyen szerződést, a szereplőgárda legtöbb tagja örült a kezdeményezésnek, és szívesen részt vállalt volna egy esetleges második részben.

Forrás: VABN.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Szerintem majdnem mindegy is, hogy is kell érteni, ha nem készül el belátható időn belül, márpedig úgy tűnik nem fog, akkor nem lesz belőle semmi hosszabb távon sem, valószínűleg.

Én annyira nem bánom, hogy nem lesz második rész, kerek egész volt az első, valami fura sztori rémlik pletykaszinten, hogy milyen lett volna a második... A folytatások nem szoktak jól elsülni, kivétel HSM...
És én kevés sanszot láttam volna rá, hogy Zac részt vett volna benne.

Ditta, a bejegyzésből csak a véleményed hiányzik, kíváncsi vagyok mit gondolsz?

(f.é.) írta...

Helló!

Tehát előreláthatóan ebből nem lesz semmi!?:)Kicsit azért bánom,habár sosem voltam oda a sorozatos dolgoktól.:))
Talán egy későbbi időpontban majd ismét kifújják a lakkot a dobozból.
És talán majd nem a New Line lesz az.

xdittax írta...

Nos, Fant, kedves Tőled, hogy a vélemény után érdeklődsz. Igazából nem változott, azóta, mióta fölmerült legelőször egy folytatás lehetősége, így a Tiédhez hasonló. Nem lettem volna olyan lelkes és támogató :), ahogy szerintem a folytatásoknak csakugyan kevés az esélye, persze számos kivétel akad, amely erősíti a szabályt. Viszont engem már maga az első se vett le annyira a lábamról, hogy egy következő után sóvárogjak. Viszont a bámulatos szereposztásban bízok/bíztam volna, úgyhogy befizetni, befizettem volna rá. Akár Zac nélkül is, amire szerintem is nagy esély lett volna. Habár ez egy olyan folytatás lett volna, ami csak ugyanazokkal a karakterekkel dobott volna nagyot, szerintem - is. :)