2010. febr. 2.

Zac Efron lángokban

Bár mindig csiripelnek filmes szerepeket hőseinknek, Zac Efronnak és Vanessa Hudgensnek, csak most találkozhatunk hivatalos hírekkel, melyek szerint 22 éves férfiúnk hamarosan újra beleveti magát a dolgos napokba, ám ez hasonló ahhoz thrillerhez, amit hónapokkal ezelőtt harangoztak be - megerősítés még semmilyen formában nem érkezett!

De a THR News értesülései szerint Zac Efron számára 2 új projekt is közeleg!

Az Universal stúdió ugyanis megszerezte a Brian Michael Bendis által megírt és megrajzolt "Fire" című miniképregény megfilmesítési jogait. Bendis még azelőtt kreálta meg a "Fire" világát 1993-ban, mielőtt a Marvel képregények egyik legkiemelkedőbb írója lett volna.

A történet egy fiatal zsidó-amerikai származású főiskolás diákot állít a középpontba, akinek életrekeltője Zac Efron lenne, a politológiát hallgató Benjamin "Ben" Furst-ot, akit bevezetnek a CIA különleges világába, hogy leteszteljék, hogyan lehet egy átlagos polgár sikeres ügynök.

A képregénykönyv írója fogja szintén a film forgatókönyvét megalkotni, míg Neal Moritz és David Engel (Circle of Confusion) látja el a produceri teendőket, Zac és Jason Barrett mellett, akik executive producerként vesznek részt a produkcióban. De az, hogy ki ül a rendezői székbe még függőben van.

Zac-et azonban a Warner Bros.-sal is hírbe hozták, egy olyan "Vissza a jövőbe"-szerű filmben szerepelne, mely két projektet olvaszt egybe. Az egyiket Tim Calpin és Kevin Jakubowski jegyzi, míg a másik egy "Algoritmus" névre keresztelt WB projekt, amelyet a stúdió máris Nick Stoller rendezőre bízott (Az igenember, Lepattintva). Mark Gordon és Bryan Zuriff, mint producerek, Alan Riche, valamint szintén Zac és Jason Barrett, mint executive producerek kapcsolódnak a filmhez.

Bár az utóbbi filmhez kapcsolódó hírek elég komplikáltnak tűnnek, már amennyire érteni lehet két különálló projekt összemosását, engem újra felcsigáztak ezek az izgalmas (akció)filmes hírek, melyek szintén előremozdíthatják Zachary karrierét.

Forrás: ZA Angel's; Wikipédia; IMDb.

3 megjegyzés:

Andi írta...

Sziasztok!

Tüzes pasinak tüzes film :)
Ez is igen érdekes lehet :)
Na majd meglátjuk, hogy játszik ezzel a tűzzel :))

Fant írta...

Valóban a második része eléggé kombinációnak tűnik, nekem sem teljesen világos, mondjuk nekem egyelőre izgalmasabbnak tűnik a Fire projekt. Akciófilm végre, azért ilyen kiálláshoz és fizikumhoz, ami neki van, itt az ideje ilyen filmet rendelni, kíváncsi vagyok milyen lesz. Persze mivel képregény feldolgozás, engem alapból jobban érdekel és lelkesebb vagyok :))

Mindenesetre kíváncsian várom mi sül ki belőle.

(f.é.) írta...

Helló!

Hó-hó,elkezdtem dörzsölgetni a tenyeremet.:))Egyre jobban csípem a csiripelést,de ez még messze van az énekes kategóriáig még a madárvilágban is.:))

Az első verziót olvasva:a tűz jó!
A tűz meleget,fényt,ételt,italt ad.
Ugyanakkor őrületes pusztítást is tud okozni maga körül.
Képregény,hmmm okot ad a sablonos történetre.:))

A második verzió:"vissza a jövőbe"(hát ez sem a szívem csücske)!!
De az a szó.hogy Algoritmus!!!
Ez már felkeltette az érdeklődésemet.:) (Matek),számok,módszer:útmutatás a felmerülő probléma megoldására.:))
Szerintem ez is sok-sok izgalmat,akciót vonhat maga köré.:)

Tehát nem rossz ez a kis akkord.:)