2010. febr. 7.

A "Mindig nyár" után

Nehéz döntést állítottak a lányok elé, amikor Jesse McCartney és Zac Efron együtt szerepelt a WB 2004-es sorozatában, a "Mindig nyár"-ban, és választásukat az is megnehezítette, hogy mindketten gyakran voltak láthatóak meztelen felsőtesttel a parton. De miután két évad után elváltak útjaik, az MTV inkább az a kérdés foglalkoztatta múlt év végén, hogy tartja-e még a kapcsolatot a két szívtipró?

Nos, a válasz, valamennyire igen. A 22 éves Jesse december mesélte, hogy pont az interjú előtt körülbelül 2 héttel futott össze Zac-kel. Szó szerint ugyanakkor hajtottunk be egy parkolóövezetbe. Beszélgettünk pár percig. - mesélte a fiatal színész, aki azt is elmondta, hogy bár mindkét srác megtalálta a maga sikerét a "Mindig nyár" utáni világban, abszolút nincs köztük versengés.

Zac egy nagyszerű srác, és igazán boldog vagyok minden sikere miatt. - mondta az MTV-nek. Együtt dolgoztunk kettő, vagy három évig a "Mindig nyár"-on, és emlékszem, hogy a második évadban csatlakozott hozzánk, mint vendégszereplő, de annyira lenyűgözte az embereket, hogy főszereplővé emelték a sorozatban.

Forrás: MTV.

Nincsenek megjegyzések: