2010. febr. 4.

Betegeskedik az Audi

Február 3. napján, tegnap délután Vanessa Hudgens újra belebújtatta lábát barna csizmájába, és elgurult, később pedig szaladt, dolgait intézni Los Angeles városában.

21 éves színésznőnk a Bristol Farms nevű élelmiszerbolthoz hajtott Audijával, ami - ahogy már korábban láthattuk - valamikor a közelmúltban kisebb balesetet szenvedett, és tegnap úgy döntött, talán emiatt egy kicsit megadja magát. Miután ugyanis V visszatért kocsijához a bevásárlás után szerelőt kellett hívni, hogy életre keltse járgányát.

Ez gondolom azért okozott egy kicsi fejfájást, ahogy feltételezem a lesifotósok jelenléte is, de ahhoz biztosan nem volt elég, hogy elvegye a jókedvét.

Vagy legalábbis a nap további alakulása kárpótolta a délutáni kellemetlenséget... ;)

Majd meglátjátok! Addig is ezeket a képeket vegyétek szemügyre!

Forrás: Celebrity Gossip.

1 megjegyzés:

Fant írta...

V edzi azt a kocsit igen rendesen, meg kell hagyni :)) Talán első autónak nem egy ekkora csónakot kellett volna vásárolni, úgy gondolom, legalábbis egy valamivel szolídabbal könnyebb különböző manővereket végrehajtani és gazdaságosabb is a javítás szempontjából :))
Persze az ő helyzete egész más, a gazdaságossági szempontok nem igazán játszanak szerepet, és végül is, ráadásul belátom, hogy az Audi, mint közös autómárka fontos :))
Mindenesetre remélem azért a jövőben ügyesebb lesz V :)

A lesifotósok jelenléte ebben az esetben kifejezetten idegesítő lehetett, de szerencsére nem vette túlságosan a szívére az egész sztorit.