2010. márc. 31.

Vadmacskából zsákmány?

Lehetséges, hogy amott ott a csudameleg LA-ben rájöttek a fotósok, mekkora örömet szereztek rajongók sokaságának azzal, hogy néhány nappal ezelőtt sikerült lekattintaniuk a szíveket döglesztő Zac Efront. :)

Így hát elkezdtek egy kicsit iparkodni és homályosan ugyan, de újra lencsevégre kapták a Mr-t, amint kedd délután, március 30-án egy üzleti találkozóra tartott a Chateau Marmont-ba.

Szeretném remélni, hogy ezt most nem bánja nagyon. :) De vajon bánná-e ha sikerülne becsempésznie őt egy idősebb női rajongójának, egy "vadmacskának". Nos, úgy érzem, ezt mielőbb meg kell magyaráznom.

Korábban már emlegettük itt is, hogy akad Zachy rajongói között egy bizonyos Courteney Cox Arquette nevű is, akinek az amerikai tévéképernyőkön jelenleg is fut egy "CougarTown" címre hallgató sorozata. A "cougar" szó pedig szintén ismerős lehet: elsődleges jelentése puma, de használhatjuk olyan nőkre is, akik a fiatalabb hímneműkre buknak.

Nos, a sorozat főszereplője, nemrégiben az angol Now magazinnal osztotta meg, hogy a 22 éves szexi színész több, mint alkalmas lenne egy vendégszerepre. “Zac Efron tökéletes lenne, de valószínűleg túl sok magabiztossága van ahhoz, hogy igazi zsákmánya legyen egy cougar-nak.” :)

Néhány további kép tegnapról ITT!

Nincsenek megjegyzések: