2010. máj. 1.

Vanessa várható munkái

Ugyan nemrég Vanessa Hudgens nyáron megjelenő új filmje, a "Beastly" promóciójának egyik lépcsőfokaként adott interjút az amerikai MTV-nek, elkerülhetetlen volt, hogy ne tegyenek fel néhány kérdést további várható munkáiról, az augusztusi Rent musical fellépéseiről, a jövőre kijövő Sucker Punch-ról és a felröppent Dead @ 17 hírekről.

Úgy hallom, te és Neil együtt fogtok dolgozni még egy ideig. Izgatott vagy miatta?

V: Nagyon. Évek óta nem dolgoztam színházban, pedig az az otthonom. Ott nőttem fel, minden nap színpadra léptem, és most végre visszatérek, nagyon várom!

Ez király! (NPH) Odament hozzád, és azt mondta, hogy ő rendezi a Rent-et, és szeretné, hogy szerepelj benne, vagy hogy történt?

V: Írt egy sms-t, amiben megkérdezte, hogy szeretem-e a Rent-et. Azt hittem, azért kérdezi, mert el akar menni velem megnézni, azt válaszoltam, hogy igen, imádom a Rent-et. Ez nagyon vicces, mert a barátnőmmel, Ashley Tisdale-lel mindig az I Wanna Go Out Tonight-ot énekeljük, és most színpadon is előadhatom, ez király.

Mit mondott Ashley, mikor megtudta a híreket?

V: Nagyon izgatott volt. Imádtuk azokat a dalokat, mindig azokat énekeltük a kocsiban. Nagyon örül, hogy így alakult.

A Sucker Punch-ról is szeretnénk beszélgetni veled, hiszen ez is a nagy előrelépéseid közé tartozik. Már nem csak drámákban szerepelsz, hanem akció-drámákban is.

V: Így van.

Melyik jelenet volt a kedvenced a Sucker Punch-ban? Tudjuk, hogy Zack nagyon jól ért az epikus pillanatokhoz. Például mikor a különböző lények megjelennek

V: Ő teljesen zseniális, tudom. Őrületes, milyen dolgok születnek meg a fejében. Például mikor magassarkúban rohangálok egy fegyverrel, nagyon cool dolgok, de nem tudom, mennyit árulhatok el belőle. A kedvenc jelenetemben egy hatalmas dolgot próbálok lelőni, de nem mondom el, mi az.

És mekkora fegyvereitek voltak?

V: Az, ami abban a jelenetben volt, még semmi. A legnagyobb vagy 10 kilós volt megtöltve, szó szerint rohantunk, miközben a németeket próbáltuk kilőni, őrületes volt! De nagyon keményen edzettünk előtte, öt hónapig készültünk a Navy Seals-el, szóval teljesítettem.

Dead@17... Úgy tudjuk, hogy lehetséges, hogy szerepelni fogsz ebben a filmben. Mennyi ennek a valóságalapja?

V: Egy ideje ez így volt, felvetődött az ötlet, de ennél több nem történt. Nem tudom, hol tartanak most, de még semmi sem biztos.

Tehát továbbléptél?

V: Valami olyasmi. Amíg újra fel nem vetik az ötletet.

Fordította: LL.

3 megjegyzés:

Fant írta...

NPH meglehetősen egyedi módszert választott, meg kell hagyni :)) Azért érdekes lehetett a szituáció, V gyanútlanul visszaír NPH-nak, mire az közli a meghallgatás időpontját, na V arcára kíváncsi lettem volna, hatalmas :))

A Sucker Punch-t már alig várom, V a maga 163 centijével 10 kilós fegyverrel rohangál, eszméletlen. És egyre inkább úgy néz ki, hogy őrületesen kreatív film lesz, a látvány pedig székbe szögez majd ezek szerint, már csak azért aggódom, hogy legyen egy koherens sztori ezek mellé.

A Dead@17 meg akkor abszolút parkolópályán van, tervben lévő projekt, de ez nem V-n múlik, gondolom úgy van vele, hogy majd ha szereznek pénzt a producerek, visszatérnek a témára. Szerencsére addig sem unatkozik :)

Nagyon érdekes csokor, köszi LL!

LL írta...

Nem tudom, milyen módszert szoktak a rendezők választani, ha meg akarnak hívni valakit a castingra, de úgy tűnik, V esetében NPH a barát kategóriába us beleillik :) V arca valóban izgalmas lehetett :D

Nagyon durva lehetett 5 hónap intenzív edzés végig kondizással, már egy óra is sok egyhuzamban :D
A Sucker Punch-al kapcsolatban már a sztorin kívül szinte mindent tudunk, de majd ha közelebb kerülünk a bemutatóhoz, kapunk belőle több infót.

V akkor ezek szerint csak ötletként merült fel a projektre, de majd kiderül, mi lesz belőle :)

Szívesen :)

Fant írta...

Szerintem picit több, mint ötlet, úgy értem, hogy ha lesz film, akkor ha minden összejön, V-t kérik fel a szerepre :) Persze, minden attól függ, össze tudnak-e kaparni elég zsetont, addig minden csak feltételes mód :) Amúgy én remélem, hogy lesz film, jónak tűnik.

Kondizás, ne is mondd :D Mondjuk ettől függetlenül még mindig fenntartom, hogy szívesen kipróbálnám ezt az egész edzésprogramot, aztán lehet, hogy belehalnék két nap után :D

A Sucker Punch-ról jut eszembe, hogy az imdb szerint előrehozták, vagyis inkább vissza, a bemutatóját idén december 25-re. Ami fura, mert nem tűnik egy karácsonyi filmnek, inkább nyárra való szuperfilmnek :)

A rendezők meg szerintem leginkább az átlagos utat választják, ezt mindenképp egyedülállónak gondolom :D