2010. máj. 19.

1700

Képtelen voltam az 1700-as számú bejegyzést megtisztelni, valami egészen különleges módon, ezért végül úgy határoztam, hogy egy rövid kis búcsúzkodásra használom fel. De még mielőtt mindez megtörténne, szeretnék azért is őszintén elnézést kérni, hogy az utóbbi napokban újra minden egy parányit lecsendesült. A blog és irántam tanúsított türelmetekért mindig hálás vagytok Nektek!

A következő napokban azonban továbbra sem fognak új bejegyzések születni, ugyanis néhány óra múlva egy nagyobbacska útra indulok, elhagyom az országot a hétvége erejéig, de azután reményeim szerint visszatérek és jövő héten végre ismét üdvözölhetjük egymást! :)

De addig is nyugodt szívvel bátorítalak Titeket laza beszélgetésekre és jóízű kacajokra! Vigyázzatok magatokra, és teljen szeretetben és békességben a hétvégétek! Ditta×××

3 megjegyzés:

Andi írta...

Sziasztok!

Gratula az 1700-hoz :))

Andi írta...

És persze jó utat és kellemes pihit Dittának :)

Fant írta...

Gratula az 1700-hoz Ditta! Reméljük még az idén meglesz a 2000, hátha ;)

A Mesélő is kihasználja a kis csendet és majd holnap estére jelentkezik altatóval, de akkor valakit igazán megkínzunk azt megígérhetem, ráadásul igen érdekes lesz az ok, lehet majd rajta vitatkozni megint, hogy jó vagy nem jó, ennyit elöljáróban :)