2010. máj. 13.

Nylon + YouTube - Young Hollywood Party


Vanessa Hudgens, kedvese, Zac Efron kíséretében jelent meg - ahogy arról korábban már értesültünk - a Nylon Magazin és a YouTube közös "Young Hollywood" partiján, amelyet nevéből értetődően a filmvilág fellegvárának fiatal képviselőinek tegnap, május 12-én este, a Los Angeles-i Roosevelt hotelben rendeztek meg.

A fényes parti házigazdái a Nylon magazin májusi számának három gyönyörű ifjú csillag, Ashley Greene, Portia Doubleday és Vanessa voltak! Utóbbi szépség egy Vera Wang lila - előzetesen is ezt jósoltam magamnak - miniruhát viselt, Sergio Rossi cipővel és egy extrém, erős konttyal, így több szempontból is egy különlegesebb V-t kaptunk, míg párja, egy egyszerű, saját ízlésére rá nem cáfoló szerelést dobott magára.

A három lány vendégei között szerepelt többek között, a régi jóbarát Ashley Tisdale, Vanessa "Bandslam"-beli kolleginája, Aly Michalka és testvére, AJ, Zac "Charlie St. Cloud"-beli partnere, Amanda Crew, továbbá Whitney Port, Shane West, Shenae Grimeam, és még sokan mások.

Rengeteg sok képet találtok Zanessáról, illetve azt est főszereplőnőjéről ITT!

7 megjegyzés:

Andi írta...

Sziasztok!

Húú, na Ő aztán A lilaruhás nő modern változatban :)) Nagyon dögös V :)) Helyesek mindketten :))

Andi írta...

Sziasztok!

Na ne má, hogy így leültetek :)) Nekem lehet, de nektek nem!:))

xdittax írta...

Ami engem illet, Andi, egy kicsit valóban leültem, és ami meg V-t illeti, nekem tetszett már jobban lilában máskor. :)

Sőt, ezt Zac-re is el tudom mondani. Már a nem lilát, hanem hogy volt már (számomra) megnyerőbb is. :)

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=zOlNBPAQrUI
Nem tudom láttátok-e már.... :)

b írta...

Andi én csak ülni tudok, vagy még azt sem... :)
Amikor megláttam a képeket, azt mondtam, hogy hűűűhaaa! :)))

LL írta...

Szerintem mind a ketten kitettek magukért: V lila ruhája tetszik, és a haja is szokatlan, de mindenképp stílusos :) Ehhez a szereléshez már bátorság kellett, de megérte mindenképp :))

Z pedig laza szerelésben sokkal hitelesebb, mint öltönyben, úgyhogy nálam ő is maxpontos most :)

Fant írta...

Szerintem V igazán szokatlanul öltözött, a haja pláne különleges, úgyhogy azt gondoltam előzetesen, hogy ez egyöntetű tetszést fog aratni :)) Z, hát megint sikerült egy lefelé szűkülő szárú nadrágot felvennie, úgy látom legalábbis, nem értem mi olyan jó ebben, soha fel nem vennék olyat :D Ellenben az inget simán elfogadnám :))