2010. máj. 6.

Készen állsz? :)

Pontosan meg tudom mondani: március 18-ra datálható a következő interjú, amelyet a hamarosan látható "Beastly" szereplőivel készített az Access Hollywood, ugyanis még Las Vegasban a ShoWest díjátadó gálája előtt csípték el a színészeket. Készen álltok? :)


Meséljetek a Beastlyről, annyit tudunk, hogy egy modern kori Szépség és a Szörnyeteg!

V: Igen, ez nagyon izgalmas, tudod a történet mindig is tetszett, be kell mutatnunk egy fiatalabb közönségnek egy új, modernebb, szélsőségesebb történetet, aminek a szerelmi szála is nagyszerű, tehát remélem, tetszeni fog nekik.

Nagy esélye van rá Vanessának, hogy az álma, hogy bemutatkozzon egy másik közönségnek, valóra váljon ezzel a modern klasszikussal, amelyben szerepel a 21 éves tinipéldakép, Vanessa, és a 19 éves brit modell, Alex Pettyfer.

És te vagy a Szörnyeteg.

A: Én vagyok a Szörnyeteg, most éltem át először ilyet, teljesen más látószög.

Hogy tényleg Szörnyeteggé válhasson, Alexnek gyötrelmesen sokáig kellett egy helyben ülnie.

Hét és fél óra telt sminkeléssel?

A: Igen, reggel négy és fél óra volt, és még másfél óra napközben.

V: Egy lánynak nem tart ilyen sokáig.

Miután találkoztam Alexszel és Vanessával, átvették a Holnap Sztárjának járó ShoWest díjat, Vanessa kicsit lámpalázas volt.

Milyen érzés sok ember előtt beszélni?

V: Jó, de őszintén szólva az ötlet borít ki.

Alex nem volt ennyire izgatott a díj miatt, de beismerte, hogy néhány filmen kívül, mint a 2006-ban készült 001 - Az első bevetés, ő még mindig új arc Hollywoodban, és nem szokott hozzá ennek velejáróihoz.

Ez egy nagy pillanat számodra, még nem ismernek itt az Államokban, de ez meg fog változni, készen állsz erre? Adtál már neki tanácsot?

V: Még nem.

A: Majd csináltatok magamnak egy új frizurát. De nem hiszem, hogy erre fel lehet készülni.

V: Erre nem lehet felkészülni, csak azt mondani, hogy készen állsz.

A Beastly következő szereplője egy olyan színésznő, akit nem kell a média figyelméről tanítani, Mary-Kate Olsen, aki a gonosz boszorka modern változatát játssza.

MK: Ez az egész világ, a karakterek, a cselekmény, az effektek, minden olyan ördögi.

Neil Patrick Harris egy olyan karaktert játszik a néhány közül, akik megértik a Szörnyeteget… ő a maga módján.

NPH: Én játszom a vak tanárt, aki tanítja őt akkor, amikor bujkálnia kell. Azért vagyok vak, hogy ne láthassam a külsejét, megtanítom neki a világ dolgait.

Nehéz vak embert alakítani?

NPH: Izgalmas vak embert játszani, úgy döntöttem, hogy olyan kontaktlencsét viselek, ami teljesen megszüntette a látásomat, szóval fizikailag sem láttam semmit.

Most térjünk vissza Vanessához, Alexhez és hozzám. Nem engedhettem el a filmsztárokat néhány kép készítése nélkül, megpróbáltam a lehető legjegesebb, egyben legforróbb arcot vágni. Borzasztó, tudom.

Fordította: LL.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Nagyon nagyot dobhatnak vele V-ék ha olyan jó lesz a film, amilyennek várjuk, mert szerintem ez lesz az első olyan feldolgozása a témának, ami elszakad a kliséktől. Valamikor múlt héten láttam futólag a tv-ben egy Szépség és a Szörnyeteg-témájú filmet, a szörny tipikusan állatiasra volt maszkírozva, az egész megjelenítés inkább kínos volt. Jó, mondjuk az régebbi film, kb max. 90-es évek eleji lehetett.
De akkor is izgalmas, hogy a szörny nem állatias fizikailag, hanem egy tetovált, piercinges, jóval reálisabb valaki.
A legérdekesebb meg a vak tanító. Nem is gondoltam volna, hogy NPH képes volt teljesen vakká válni, hogy minél hitelesebb legyen, ez tetszik. Mindenképp megnehezítette a saját dolgát, egyszerűbb lett volna szimplán eljátszani, de így szimpatikusabb, nagyon meglepő megoldás.

Hanem a számokkal Alex és a riporter valamit nem egészen jól ügyeskedtek, ha összeadjuk másfél óra kimaradt :D

Köszi a fordot LL, tetszett! :)