2010. máj. 1.

7 szépséges dolog a “Beastly”-ben

A 'Celebrific' nevezetű weboldalnak igazán ötletes ideája támadt. Fölsorolt 7 szépséges dolgot Vanessa Hudgens legújabb mozijában, a "Beastly"-ben, ami miatt eleve sikerre ítéltetett a film.

És nincs benne semmi kivetnivaló! ;)

7 szépséges dolog a “Beastly”-ben

Itt egy új film, ami talán elvonhatja a figyelmet a Bella-Edward szerelmi kapcsolatról - legalábbis néhány pillanatra. Július 30-án jön a "Beastly", és teljesen el vagyok ragadtatva. Itt van 7 indok, miért:

1. Egy mai csavart helyez kedvenc tündérmesémre, a "Szépség és a Szörnyetegre". A "Beastly" producerei elárulták, hogy ez a film valójában a sci-fi író Alex Flinn 2007-es regényén alapul, de a cselekményt nyilvánvalóan a klasszikus tündérmese is befolyásolta, eltekintve a szörny erős szőrzetétől.

2. Vanessa Hudgens végre megszabadul rágógumi jellemtől egy érettebb szerep kedvéért. Ő alakítja Lindyt, Bella mai megfelelőjét, aki "nincs oda a stílusért". Ezúttal itt nem lesz középiskolás éneklés és táncolás, hála Istennek.

3. Az angol Alex Pettyfertől el fogsz ájulni, bízz bennem. Ez a cizellált, jóképű 20 éves srác játszott már a múltban angol filmekben, de én hiszem, hogy főszerepe a "Beastly"-ben hollywoodi A-listássá teszi nagyon hamar. A helyedben aggódnék, Robert Pattinson!

4. Mary-Kate Olsen visszatért! Végre visszatér a nagy képernyőre, és ezúttal nem mint egy cuki ikertestvér szerepel egy saját gyártású filmben. A "Beastly"-ben ő alakítja Kendrát, a "boszorkányt", aki átokkal sújtja az iskola egocentrikus szívtipróját, Kyle-t, akit Alex Pettyfer játszik.

5. Neil Patrick Harris is része ennek a tinifilmnek! Na, tudjuk, hogy NPH a férfi és minden, amit ő mond, az igaz! "Általában ezek a tinifilmek tele vannak maszturbációs poénokkal." - mondta az MTV-nek. "De ez egy nagyon ízléses film, igazából. Nagyszerűnek tűnik. Szerintem a színészi játékok erősek. Szerintem jobb, mint az átlagos tinifilmek." NPH játssza a vak tanítót, akit Kyle apja bérel fel, hogy megpróbálja elrejteni szörnyeteg fiát a világ elől.

6. A speciális effektek és a smink valósághűnek néz ki. Mivelhogy a szörny nem kap hagyományos szőrös állat kinézetet, a producerek Kyle-t egy erős tetovált és rémisztő figurává változtatták, hogy beleilljen a korabeli New York-i színbe. Igazából sokkal inkább egy body art művésznek tűnik, aki túl lőtt a célon.

7. Bár a történet alakulása kiszámítható (természetesen tudjuk, hogy Kyle félmeztelen lesz és mi óózni fogunk ennek láttán, és hogy a film végén "szépség" lesz!), a producerek és a készítők ia film bizonyos részleteit titokban tartják. Például, ki alakítja Kyle apját? Más tinisztárok is feltűnnek a filmben? Milyen rockzenészek bukkannak fel a soundtracken? Lesz keringő a film végén? Megöl a bizonytalanság!

Ha nem győznek meg a szavaim, akkor nézd meg az előzetest!


Mi már láttuk. És minket is legalább ugyanennyire szétvet a kíváncsiság. Például ezen 7 ok miatt. De van még több plusz indokotok? És még több kérdésetek, amikre türelmetlenül várjátok a választ? :)

Nincsenek megjegyzések: