2010. máj. 5.

MTV Movie Awards hírek

Június 6-án tartják idén az év legfelháborítóbb és legkiszámíthatatlanabb díjátadóját, az MTV Movie Awards-ot, a Gibson Amphitheater-ben Universal City-ben, Kaliforniában. És most is, mint minden alkalommal tömve lesz a csillagokkal. :)

Ugyan a jelöltek listája csak május 12-én lesz kihirdetve, a díjátadók listájából mmár megérkezett az első adag ízelítő, olyan nevekkel, mint Tom Cruise és Cameron Diaz, Jessica Biel és Bradley Cooper, a rapper P. Diddy, vagy a vígjátékok kedvencei, Jonah Hill, Steve Carell és Russell Brand. Plusz, a fiatalabb körökből, Miranda Cosgrove, Zac Efron és Vanessa Hudgens!

Az arany popcornok kiosztogatása közben, melyeknek száma 3-mal bővült, a pop ikon Christina Aguilera fogja előadni legújabb, most megjelent “Not Myself Tonight” című singlejét, új albumáról, ami a “Bionic” nevet viseli és ami mindössze két nappal a gála után, június 8-án kerül az amerikai boltok polcaira.

A díjkiosztó házigazdája Aziz Ansari, színész, komikus lesz. Azok számára pedig, akik még nem ismerik a 27 éves mókamestert, készítettek egy videót, Kristen Bell, P. Diddy és Zac Efron főszereplésével, hogy bemutassák, ki is ő valójában... :)

A videó Aziz saját bemutatkozásával kezdődik, amikor is elmondja, hogy ő lesz a házigazdája az MTV díjátadójának, majd a gyerekkori képek vetítése alatt a három híresség elárulja a hozzájuk kapcsolódó történet. Kristen, hogy a színész egy havas hegyen született meg a Himaláján, Diddy, hogy egyszer beragadt a TV-jük alá, ahonnan 6 évig nem bírt kiszabadulni, és Zac, hogy egy Halloween alkalmával valakinek be kellett öltöznie egy töknek, de senki nem akart... kivéve Azizt.


Forrás: People; AceShowBiz.

Nincsenek megjegyzések: