2010. máj. 25.

Glamourous :)

Tegnap esti bosszúálló mesénkben a Mesélő segítségemre sietett, és közölt Veletek egy nagyon fontos és egyben érdekes hírt, ami azalatt a néhány nap alatt került bejelentésre, amíg én távol voltam. A Vanessa Hudgens és Alex Pettyfer főszereplésével készült "Beastly" megjelenési dátumát, 2010. július 30-ról augusztus 11-re tolták vissza, amit a film hivatalos Facebook oldalán közöltek:

Beastly rajongók - Ti srácok eszméletlenek vagytok - úgyhogy azt akartuk, hogy Ti halljátok meg először a hivatalos hírt, hogy a Beastly július 30-ról tovább csúszik. Azt hallottuk a rajongóktól, úgyhogy tudjuk, hogy az, hogy Zac és Vanessa filmjei ugyanazon a napon jelenik meg igazi dilemmát jelenthet az embereknek, ezért áthelyezzük a Beastly-t.


Ettől függetlenül semmi nem áll le, sőt, még nagyobb sebességre kapcsoltak, és most először egy közös fotósorozat is megjelent a két fiatal színészről, amelyet John Russo készített az amerikai Glamour magazin számára!

Mindössze pár képet bocsátottak eddig közzé, és azok közül is csak egy az, amin együtt szerepel a "Szépség és a Szörnyeteg", de a képek egytől egyig bámulatosan szépek!
Vanessa - egyszerűen - gyönyörű!

19 megjegyzés:

Fant írta...

Finoman szólva is furcsa lépésnek tartom a CSC forgalmazójától, hogy direkt a Beastly időpontjára tette a nyitányt. Lehet, hogy üldözési mániám van, de nem lehetnek annyira amatőrök, hogy ne tudják, hogy két film, ami nagyon hasonló nézőcsoportot céloz meg, csak egymást gyengíti nézettségileg, szóval szerintem abszolút arra irányult az egész, hogy elszívják a Beastly nézőit. Gondolom, szépen felépítik a promót Z-re és a rajongók tódulnak majd a moziba, a Beastly kárára, ami közel nincs ennyire V-re építve.
Mindenesetre remélem az augusztus 11. végleges időpont, ennyi belefér.

Viszont, hogy ne csak dünnyögjek, ezek a képek eszméletlen jók :) Szerintem az idei legjobbak egyértelműen. Maximális mind, a sárga ruhás pedig még maximális feletti is :)

LL írta...

Szerintem egy filmstúdió nem olyan infókból tájékozódik, mint ahogy azt a facebookra odaírták a "fiatal rajongótábornak", hogy "hallottuk", hogy egybeesik a két film. Egyszerűen annyi lehet a helyzet, hogy Z stúdiója bizonyítani akarja V stúdiójának, hogy hiába a jó promójuk, ha náluk van a nagyobb név - márpedig lássuk be, V akármit csinál, Z srác lévén mindig népszerűbb lesz. Szóval a CSC felelősei részéről ez teljesen tudatos volt, az okát én se tudom megtippelni se, mert a Beastly mindenképp gyengítené a CSC-t, ez oda-vissza működik. De remélem, az augusztus 11. marad már. De nekünk végül is ez mindegy, a magyar bemutató csak ősszel lesz...

A képekhez csatlakozom, nagyon über lett a sorozat :) Nekem is a sárga ruhás az első, utána nem sokkal a kocsis. Jó lenne még pár :))

Fant írta...

Na igen, erőből lenyomná az Universal Z-vel a kreatív Beastly-t. A facebookos szöveg elég lekicsinylő, értem, hogy nem akarták részletezni az okot, de ez így akkor is olyan dedós volt majdnem.

A kocsis kép olyan szokatlan valahogy szerintem, de ettől nagyon jó. Érdekes hangulatú az egész sorozat, én is remélem, hogy ez csak ízelítő volt :))

Egy jó hír: Corbin ismét hosszabbított a Broadway-n, az In the Heights-ban, most augusztus 17-ig. Ha egy üzlet beindul ugyebár :)

b írta...

Fiúk-Lányok ez mi ez ?

Andi írta...

Sziasztok!

Wooow azt a hipp-hopp, rip-rop-rap-zenéjét nekije, jól nyomja V Zachy-je :))

Andi írta...

Nem mellesleg, örülök Corbin Broadway-es sikereinek, mert szerintem vele "jó lóra" tesznek :)

Andi írta...

És, hogy V képeiről is írjak - egyszerűen csodásak :) Én pedig jó szakaszos vagyok :))

Andi írta...

Tudom, hogy Z nem éppen énekes karrierre vágyik, de jó volt hallani a hangját még így is :))

Andi írta...

Persze nincs üldözési mániám, de remélem nem miattam nem írtok..:)

LL írta...

Corbin hosszabbítása jó hír, egyesek ugye azt mondják, a HSM-ben nincsenek tehetséges színészek, ezt übereljék :)) Csak azok vannak :D

b, az pont az, ami a címben leírja: a Los Angelesi Kaliforniai Egyetem The Waitlist Comedy show nevű rendezvénye, amit Z vezetett. A kapcsolat ezen kívül még annyi, hogy ha Z nem futott volna be a HSM-mel, abban a suliban tanulta volna a filmszakmát.

És végül egy üzenet f. é.-nek: Boldog Szülinapot!

Andi írta...

Tudom szakadjak már el tőle..:)

http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&oi=video_result&cad=12447381689100674847&ct=res&cd=1&ved=0CBwQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DrL37snqMJx8&rct=j&q=hsm2+bet+on+it&ei=xF8BTJKkLMaeOKP_zNYE&usg=AFQjCNEIZlbAqEwdEjkyfUAd03FM85j5Tg&sig2=M7BCUGI4nFuhPv5_FswgBg

http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&oi=video_result&cad=13566146388025488277&ct=res&cd=1&ved=0CBsQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DvESiQ201M5U&rct=j&q=hsm3+scream&ei=XmIBTPrdDdHGOP7-0dYE&usg=AFQjCNFIDShoIuDlsCHFtvNLd_oeNFoYKg&sig2=mhjfHocWvWSqxdh-ymMrXw

Mind ez rap-elve, hát nem tudom, furi lenne az biztos :)

Andi írta...

Boldog Szülinapot f.é. :)

Andi írta...

Belenéztem Corbin Broadway-szereplésébe és azt kell, hogy mondjam - wooow, jól csinálja :))

Andi írta...

Vérében van..:)

http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&oi=video_result&cad=8952290371034954624&ct=res&cd=13&ved=0CEQQtwIwDA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DfDzsqUOwO4A&rct=j&q=corbin+bleu&ei=9mgBTNBA2J44066g1gQ&usg=AFQjCNE7da-6fiiI3Mirj6PV2LFykQpAlw&sig2=BZ35sVxLQ8W17ePb61Ta8A

b írta...

Andi jó voltál :)))

Corbin tényleg tehetséges, megérdemli a sikereket!

Fant köszi szépen az infókat, hasonlt gyanítottam, de a semmilyen angol tudásommal nem vagyok biztos soha semmibe :DD

b írta...

kérhetek erről is egy hevenyészet fordot valamikor?
http://www.youtube.com/watch?v=aUDaAjv_Kzg

Andi írta...

Sziasztok!

Köszi b, de az egészet te indítottad el azzal a kérdéseddel ott a rap-es vidinél, hogy "mi ez?" és ezt hozta ki belőlem, úgyhogy te is jó voltál azzal a vidivel:)) Hogy miket nem találsz ? :)

Fant írta...

Andi, ezek a hihetetlenül hosszú linkek alighanem világrekordok a maguk nemében :D

B, nekem nincs mit köszönni, mivel nem én válaszoltam.

Corbin kapcsán azért most kíváncsi lennék az egykori cinikusokra :))

Andi írta...

Sziasztok!

Fant, erre már én is gondoltam és bocs a hosszú linkekért és tudom, hogy nem mindenki számára megnézhetőek, de én csak
így tudtam :D