2010. máj. 2.

Áprilisi képek

Már második napjába csöppentünk a májusnak, de még mindig vannak olyan április képek, amelyeket még nem láttunk kedvenceinkről.

Zachy Efront április 29-én, csütörtök délután telefonálás közben kapták le, egy West Hollywood-i stúdió előtt, Kaliforniában, ráadásul ‘Black Eyed Peas’ pólóban.


Ugyanezen a napon, párja, Vanessa Hudgenst újra szülei házánál fényképezték le, amint egy újabb papírdobozzal távozik korábbi otthonából. Nessát már pár nappal ezelőtt is, április 23-án is egy ugyanilyen szituációban örökítették meg, csak akkor még nem takarta el magát legújabb kedvenc szerzeményével, egy hatalmas fekete kalappal, a barna ikertestvérével.

Amely másnap, április utolsó napján, április 30-án sem hiányozhatott a fejéről, amikor ismét megsebesült Audiját tankolta tele egy hollywoodi benzinkútnál. És a kalap, csakúgy mint vállaira omló dús haja, a rejtőzködés egyik legdivatosabb eszköze lett.

Forrás: Just Jared Jr.

3 megjegyzés:

LL írta...

V stílusa utánozhatatlan, ez a szerelés szerintem simán übereli mindegyiket, amit az előző hónapban láttunk, pedig azok is hihetetlen jók voltak :)) De ez az összeállítás csúcs, elegáns és laza egyszerre. Tuti nem csak a tankoláshoz vette fel :D

xdittax írta...

Inkább én azt fogom mondani, hogy páratlan a stílusa, mert pont azért is lehet szeretni annyira, mert bár mindegyik szereléséhez beleadja önmagát, maguk a ruhák egyszerűek és elérhetőek, és a párosítások elleshetőek, átültethetőek akár a mi gardróbunkba is. Csak éppen mi megint egy másik személyiséggel töltjük meg őket.

Viszont áprilisban tényleg ez volt magasan a legjobb hacukája, bár a Coachellán is tökéletesen eltalálta a színt! :)

Fant írta...

Nos, öö :D Ez még mindig nem az én témám, látszik is, mert teljesen máshogy gondolom, mint ti :D
Szóval szerintem jól néz ki nagyon persze, meg minden, természetesen, de én inkább a szűkebb cuccait részesítem előnyben rajta, mondjuk, úgy globálisan is a csajokon, például szerintem tankolósból verhetetlen az a fehér szakadt farmeros, szűk fekete felsős, napszemüveges összeállítás, valamikor jóval régebbről :))

A kalap végképp nem jön be :)) Továbbá azt sem értem, hogy mondjuk ha a rejtőzködés a cél a kalappal, miért nem jön rá, hogy ez csak visszafelé sül el, mert egy ilyen hatalmas kalap vonzza a figyelmet :))