2010. máj. 3.

Charlie St. Cloud a kikötőben

Megjelent egy nagyon sármos Zac Efron a kikötőben. Azaz megjelent egy vadi új still a 22 éves színész legújabb filmjéből, a Charlie St. Cloud halála és életéből. De azért, szerény véleményem szerint ennél többre lesz szükségünk! Ha csak ennél a kompozíciónál maradunk: izgalmasabb képre, izgalmasabb Zac-re.

A történet egyébként, amelyet már jól ismerünk, semmiképp nem nevezhető unalmasnak. Nem is illene egy misztikus drámához, amelyben a címszereplő élete egészen addig tökéletesen halad - szerető család, iskolai ösztöndíj - amíg egy tragédia nem következik be, és darabokra nem töri álmait.

Miután azonban váratlanul visszatér középiskolás osztálytársa, Tess (Amanda Crew), Charlie-t négy évvel ezelőtt tett ígérete és a rátalált szerelem közti választás kínozza. És ahogy végre elengedné múltját, Charlie rádöbben, hogy saját lelke az, amit leginkább meg kellene menteni.

Burr Steers filmje a legutolsó hírek szerint, július 30-án érkezik meg az amerikai mozikba!

Forrás: MovieWeb.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Abszolút, Ditta, sokkal többre! Ez a kép most megint egy steril, üres semmi számomra... Kevés ez így, ha tényleg július 30-án nyitni akarnak, akkor jóval több kell. És nem csak Z-s képeket lenne jó látni. Nagyon attól félek, hogy a Megint 17 mintájára épül majd fel a film, de a reklámkampány mindenképp. Ami nem túl jó szerintem.

LL írta...

Eddig csak stilleket láttunk a filmből, és ahogy mondod, Fant, ezek jórészt kimerevített üres semmik. Jobb lenne többet tudnunk a megvalósításról, egyáltalán a sztoriról, mármint miben különbözik a könyvtől - és nem mellesleg a többi szereplőről. Ez így nagyon necces lesz, promó alapján ha választanom kellene, a Beastly-t csekkolnám, ha amcsi lennék, pedig a CSC alapsztorija ötletesebb. Na majd kiderül, mi lesz ebből :)

Névtelen írta...

helo mindenkinek egyet értek veletek de azért aranyos ez a kép zac-röl én várom már a történet miatt is de igazatok van jöhetne több kép vagy már egy teljes elözetes nem ? nem hiszem hogy nem lehetne már egy normális elözetest leadni? de semmi baj elöbb vanessát nézünk aztán zac-et :D