2010. máj. 15.

Neon Peace

Vanessa Hudgens május 11-én újra belebújt nagy tetszést kiváltó földet söprő fekete szoknyájába, kedvenc barna kalapjába, mindehhez párosított még egy “Neon Peace” pólót és indulásra készen állt.

A nap elején egy orvosi klinikánál járt, innen egy gyógyszertárhoz ment - remélem nekem is vásárolt valamit - majd pedig egy helyi Walgreens boltba sétált be - és nyilvánvalóan nem vett magához kosarat. Helyette magához ölelte mindazt, amit megkívánt. :)

A 21 éves színésznő másnap azonban már kedvesével karöltve mutatta meg magát a fényképészeknek a Roosevelt Hotelben tartott Nylon + YouTube "Young Hollywood" partin, ahol az újságírók kérdése újból elárulta, mennyire izgatott következő új filmje, a "Sucker Punch" miatt, amelyben egy jelentben amolyan prostituáltként is fellép majd.

Őszintén szólva, ez nagyon sok dolog kombinációja... nagyon mókás, ez egy fantázia és mindezt látnod kell majd ahhoz, hogy megértsd.” - magyarázta lelkesen az E! Online-nak. “Küzdősportokat gyakoroltunk. Navy SEALs-zel edzettünk. Nagyon sok fegyverrel lőhettünk. Nagyon élénkítő volt! Fantasztikus az, amit ebben megtalálsz. Amikor ilyen messzire eljutsz, megtalálsz benne egy bizonyos Zent és tudod, hogy mindenre képes vagy. Ez nagyon megerősít!”

Képek a keddi vásárlásról ITT!

Forrás: Celebrity Gossip; JJJ.

Nincsenek megjegyzések: