2010. máj. 31.

Újra a fedélzeten!

Mr. Vancouver újra a fedélzeten!

Hogyan lehetséges mindez? Zac Efron május 16-án felbukkant a Los Angeles-i LAX repülőtéren, ahonnan - micsoda meglepetés - repülővel távozott, de csak azért, hogy újra tavalyi becenevén szólíthassuk és újra vízi járműjére szállhasson.

Ugyanis mindössze 2 és fél hónappal a megjelenése előtt az a döntés született, hogy a 22 éves színész új filmjéhez, a "Charlie St Cloud" című romantikus drámához még végeznek néhány utómunkát, néhány felvételt újra rögzítenek, illetve újakat vesznek fel.

Ehhez a két főszereplőnek, Zac-nek és Amanda Crew-nak repülőre kellett pattanniuk, hogy hosszú idő után újra visszatérjenek Kanadába, kamerák előtt együtt dolgozzanak, ismét Vancouver vizein vitorlázva.

Itt pedig majd minden egyes nap, május 17-én, május 18-án, május 19-én és még május 21-én is szorgalmasan örökítették meg a szintén dolgukat végző lesifotósok a forgatás menetét.

Zachy Efront a dolgos mindennapok után legközelebb már a vancouveri reptéren érték utol újra, május 22-én hagyta mögött kolléganőjével a várost, és tért vissza Los Angelesbe aznap délután, ahol legalább akkora lelkesedéssel köszöntötték a rajongók, ahogy a fényképészek is - és ebből bizonyára maradni fog a július 30-án mozikba kerülő filmre is! :)

Forrás: Zac-Efron.Us.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

hello,mivel láttam h ezen az oldalon rengetegen tudnak jól angolul, kérnék egy kis fordítási segítséget ha lehet...ezt kellene angolra lefordítani: lehet-e jövőnk, ha a múltuk a jelenünk?
köszönöm, és az oldal csodálatos!!! Gratulálok hozzá!^^

LL írta...

Hali Névtelen :)

A rengeteg azért túlzás szerintem, de azért segítek :D

Szóval a mondat:

Can we have a future, if our past is our present?

Fant írta...

Hogy a viharba lesz ebből július végére kész film, ha még a napokban újraforgattak jeleneteket?! Nagyon fura ez, nem vágom mire ez a nagy sietség a bemutatóval.

xdittax írta...

Hmm, én azért biztos vagyok benne, hogy nem egy ember bújik meg itt, aki tudott volna segíteni kedves Névtelenünknek, de ha valami, az is mindenképpen igaz, hogy a legjobb ember talált meg először. :)

Úgyhogy én LL-nek köszönöm ezt, Neked pedig kedves Névtelen a bloggal kapcsolatos szavaidat köszönöm! :)

LL írta...

Nem egy, de nem is rengeteg, maradjunk ennyiben :) A legjobbhoz meg - sosem lehet tudni, lehet, hogy egyesek még az angolnál is jobban űzik a bujkálás mesterségét;)

Azt én is szeretném tudni, hogy a CSC mögött milyen szervezés áll, az események alapján szinte semmilyen.