2010. okt. 17.

Love Is Louder ♥

Egy tényleg nagyon huncutul mosolygós Vanessa Hudgens jelent meg egy, a Love Is Louder kampányhoz rögzített videóban, a jó ügy érdekében. Igen, egy hangyányi hasonlósága van az előző poszthoz. :)

A Love is Louder elindítója Vanessa jóbarátnője, a színésznő Brittany Snow volt, aki a The Jed alapítványtól és az MTV-től kapott ehhez segítséget, hogy online is támogatást szerezhessenek az emberek, miután a múlt hónapban, 2010 szeptemberében nagy számban követtek el a tinédzserek öngyilkosságot. Ez a mozgalom arra hivatott, hogy felerősítse a többi inspiráló online kampányt, és mindenkit megérintsen, aki úgy érzi, rosszul kezelik, félreértik vagy kizárják.

A Love is Louder támogatói, így Vanessa is és sokan mások, arra akarják felhívni a világ figyelmét, hogy a szeretet és a támogatás erősebb azoknál a külső és/vagy belső hangoknál, amik elkeserítenek, fájdalmat okoznak és reménytelenséget keltenek.



Hello mindenki, Vanessa Hudgens vagyok. Az emberek állandóan fecsegnek, néha igazat, néha nem. De a nap végén, a szíved tudja, mi az igazság. Szeresd önmagadat!

Forrás: JJJ.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon aranyos a videó :)
Köszönöm :D

És milyen igaz , mármint ez az egész :)

xdittax írta...

:) Legyen békés napotok!

(f.é.) írta...

Nagyon klassz,én támogatom ezt a dolgot is!!!
Segíteni kell,még akkor is,ha nem is konkrétan gondolsz a segítségre.Elég egy mosoly,vagy egy spontán ölelés. A hatása garantált. S ha válaszul csupán egy aprócska alig észrevehető szájelhúzás jár érte cserébe,hidd el belül a szív nevet.:)

LL írta...

Ez mind nagyon szép cél, de azokat, akik rossz körülmények között élnek - annyira, hogy inkább a halált választják, ez nem segíti ki a bajból, még pénzzel sem lehetne őket megmenteni. Az amerikai hírességek néha hajlamosak azt hinni, hogy attól, hogy őket mindenki körülugrálja, és a családjuk is támogatta őket, ez mindenki mással is így van. Jó, hogy fél Amerika a facebookon lóg, és bennük van az összetartozás eszméje, de azokon a szerencsétleneken max. egy pszichológus segíthet, nem képek.

Fant írta...

Hát... Én ezeket a dolgokat nehezen tudom megfogni. Nem gondolom azt, hogy azokra az emberekre, akik öngyilkosságról gondolkoznak, hatással lenne mindez, sőt azt sem gondolom, hogy van értelme beleavatkozni ebbe a folyamatba... Sajnos szerintem a fiatal, gyönyörű, sikeres, kiegyensúlyozott életet élő színésznők éppenhogy taszító hatással lehetnek egy rettentő családi körülmények közt élő fiatalra akár. Az ő problémáikat egy ilyen kampánnyal nem lehet megoldani. A másik dolog pedig, hogy egy olyan ember mint V, akinek a taníttatásába a szülei iszonyat pénzt fektettek, ebből kifolyólag nagy szeretetet is, érthetnék azt, hogy mi inspirálja öngyilkosságra a fiatalokat.
De ne értsétek félre, az alapeszme jó, hogy figyeljünk egymásra, legyünk figyelmesek és kedvesek egymással - csak szerintem ki kellene venni mögüle a jelenlegi célt.

xdittax írta...

Én azt kell, hogy mondjam, mindenkivel egyetértek és értem, mire gondoltok.
Természetesen nem egy ilyen megmozdulás lesz világmegváltó szerepű, de a kezdeményezés példaértékű, és már a legkisebb hatás is, amit kivált akárkire, legyen akár az egy "depressziós" vagy egy "egészséges" ember, értékelni való.
Nem ez fogja megoldani a problémájukat, való igaz, ezt nem is lehetne elképzelni, mert az ha lehetséges, és annak kell lennie, akkor egy hosszú folyamat. De alkothatja annak a részét, azzal, hogy megmutatja, az emberek nem zárkóznak el tőlük, ha ilyen módon éppen, de figyelnek rájuk és ha kell, valamilyen úton de konkrét segítséget is nyújtanak.
Embereket hozhatnak össze, egyszerű üzeneteket juttathatnak el, és ezek egyáltalán nem lebecsülendők. Ha nem is mindenkit "ment meg" de akkor legalább számunkra fölhívja a figyelmet, hogy történnek ilyen dolgok a világban, és vajon hogyan változtathatnánk rajta.

Igen, például csak egy mosollyal. :) Én én mindenkinek küldök egy spontán ölelést is! :)