2009. aug. 15.

Bámulatos barátok

Vanessa Hudgensnek bámulatos barátai vannak. - írja a Just Jared Jr.

Amint ezt elolvastuk, eszünkbe jut Ashley Tisdale neve, akivel a HSM hozta össze, és azóta is töretlen a barátságuk, aztán Brittany Snow neve, akit barátján keresztül ismert meg és zárta a szívébe teljesen, esetleg Nikki Reed-é, akire szintén munka útján lelt rá. Ezek a lányok, az egész HSM bagázs bizonyították, hogy kedvencünk mellett állnak, jóban - és a bajban, a rosszban is.

Most az is kiderült, hogy a "Bandslam" is jó barátságokat eredményezett. Aly Michalkával még közelebb kerültek egymáshoz, és az utóbbi napok negativitása ellenére sem tántoríthatja el őket egymástól.

Aly Michalka, és egy másik kolléga, Charlie Saxton, aki Bug-ot alakítja a tegnap debütáló moziban, nemrég az E!Online-nal beszélgetett, és nyíltan Baby V mellé álltak.

Ez tökre nem fair. Ez olyan mintha, na gyerünk már. Adj egy kis szünetet. Ő annyira egy édes személy, annyira kedves lány. Egyáltalán nem érdemli meg azt a negativitást, amit kap. - nyilatkozta Charlie.

Szerintem csak azért igazságtalanok az emberek másokkal, hogy igazságtalanok lehessenek. Ezt néha nehéz elkerülni.... Azt hiszem ez valójában ezen alapul és talán azon, hogy együtt van Zac-kel. - mondta Aly.

Azt hiszem ez nem egy kellemes téma. Mert tényleg valami ilyenről van szó... de ezt mindannyian tudjuk, és mi mindannyian okosabbak vagyunk azoknál, akik így ítélik meg Őt, vagy akárki mást. Nem is erre kell koncentrálnunk, hanem az olyan értékes emberekre, mint két blogalanyunk, és azok, akik mellettük állnak szeretetükkel, barátságukkal.

Forrás: Just Jared Jr.

15 megjegyzés:

;o) írta...

Sosem tudhatjuk mi az a legapróbb dolog ami irígységre és rosszindulatra sarkallja az embereket.
Az is lehet, hogy mesterségesen generált téma ez, amit felpakolnak a netre mi pedig minden egyes kattintással csak megerősítjük őket, hogy igenis kell még ezt a cirkuszt csinálniuk.

Azért jó tudni, hogy vannak az ember mellett barátok minden esetre!

Fant írta...

Nem, tényleg nem kellemes téma, de ha már jelen van, kiváló, hogy a barátai szükségét érzik, hogy nyíltan kifejezzék és egyértelműsítsék, hogy mellette állnak.
És különben: ha V nem lenne ennyire kedves, elbűvölő és tehetséges, hanem csak egy nagyképű sztárocska lenne, akkor nem is foglalkozna senki azzal, hogy rossz színben tüntesse fel, mert az nem érdekes úgy.
Persze, hogy mesterségesen generált téma az egész, vihar a biliben, ezért utálom annyira a bulvármédiát.
És igen, Aly-nek is igaza van.
Ez van, keménynek kell lenni és közönyösnek a sallangokkal szemben.

Szerencsére a Bandslam fogadtatása csattanós válasz és remek téma.

Örülök, hogy ilyen barátai vannak Vanessa-nak.

Névtelen írta...

Egyetértek az előttem szólókkal, a csattanós válasz hivatalossá válását is várom :)

Fant írta...

Csattanós válasz alatt a roppant kedvező kritikai fogadtatásra gondoltam kivételesen, teljességgel szokatlan :)

Névtelen írta...

Egyébként a fogadtatáshoz még hozzáteszem, hogy még jó, hogy az elvileg legjobb kritikusok véleményét néztük, voltak ott még ismert újságok írásai is (Mirror, Guardian, Time stb.), és nagyon meglepett, milyen alacsony színvonalúak. Az oké, hogy nem tartották nagyra a filmet, de az indokokat egy közönséges antifan is írhatta volna.

Fant írta...

Mondjuk akkor az kicsit szánalmas, mert ennyi egybehangzó pozitív és jól indokolt véleménnyel szemben olyat írni, ami annyira színvonaltalan... Sose fogom megérteni, az olyat megjelentetni sem szabadna neves lapokban.
A pénteki számot leírtam a lantos bejegyzéshez.

b írta...

A JJJ-s 'ZE spin sexy'-s bejegyzésnek van valami értelme?

Fant írta...

Van, ahogy LL célzott rá, egy másik bejegyzés kommentjeinél, egy lehetséges új szerep Z-nek, de egyelőre csak pletyka. Közelebbit nem tudok :)

Névtelen írta...

Van értelme, mégpedig az, hogy egy pletyka szerint Z játssza Robert Rave Spin című könyvéből készült film főszerepét. A könyv még meg sem jelent, a film maga sem biztos, megerősítés sehonnan nem érkezett.

Fant, csekkolom, a nagy lapok szerkesztőinek írásai fölött meg nem tudok napirendre térni.

Fant írta...

Elhiszem, hogy nem tudsz napirendre térni. Érthetetlen, mert gyakorlatilag mindenki más jó érvekkel remeknek tartja. És az a fontos, hogy érvelnek is mellette.
Tudod, HSM szindróma, mindegy, csak fröcsögjenek.
Ezúttal nem is a szokásos a helyzet, hogy majd' minden kritikus lehúzza, épp ellenkezőleg, szereti mindenki, ez teszi számomra hiteltelenné a nagy lapok írását.

Hm, akkor ez a pletyka jól elébement a dolgoknak, ha még a könyv sem jelent meg. Gondolom, hogy a könyv sikerétől függ, lesz-e belőle egyáltalán film. Meglátjuk persze, aztán hátha.

b írta...

Aha. Köszi nektek! De ez így pletyka szint akkor, és "nincs értelme" :)

Fant írta...

Hát találgatás :) Amúgy kíváncsi vagyok, hogy merült fel egyáltalán a dolog, ha még a könyv sem jelent meg.
Még nem tudni van-e értelme :)

b írta...

Ez jó kérdés :)

Fant írta...

LL, az oldalon én is elolvastam egy negatív kritikát, mondjuk nem mérvadó a hely ahol megjelent, de a közönséges a legenyhébb szó rá. Mindegy.
Szerencsére az elsöprő többség roppant pozitív véleményen van, ki is hegyezem rá a mesét, kezdem is mindjárt :) Érdekes mese lesz, a Mesélő számára tanulságokkal :)

B, aztán az is lehet a könyv kapcsán, hogy a forrás már tud valamit :)

Névtelen írta...

Szerintem a pletykának nem sok valóságalapja lehet, de persze kit tudja.

Kíváncsi vagyok már a mesére:)