2009. aug. 17.

Charlie St Cloud félpucéran ;)

Attól függetlenül, hogy Kedvese nevét most többet emlegetik a filmes szakmában, mindketten tovább dolgoznak karrierükön, és Vancouverben állomásoznak.

A 21 éves Mr. Szívdöglesztő legújabb filmje forgatásán tevékenykedik. A "Charlie St Cloud halála és élete" című drámában a címszereplő Charlie St Cloud-ot alakítja, aki egy temetőben vállal munkát, sok-sok évvel öccse halála után.

Zac mindennap gőzerővel dolgozik - továbbra is férfi családtagjaival körülvéve - , és a kanadai lesifotósok nem restek megörökíteni ezt a nagyvilág számára.

Augusztus 12-án két adagnyi képet is készítettek róla, másnap pedig, 13-án félmeztelenül találtak rá a kikötőben. Mondjam tovább? ;)

Az eddigi forgatáson készült képeket ITT találjátok!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Felesleges tovább ragozni, eszméletlen:D

Egyébként még a mini-Zac-es hírhez. A könyvben Sam, Charlie öccse meghal 12 évesen, de Charlie rendszeresen (minden este) látja a szellemét a temetőben, tud beszélni vele, baseballoznak stb. És Sam mindig 12 éves marad, míg Charlie már 28 éves, úgyhogy lehetséges, hogy a kisfiú mégiscsak Sam volt. Bár olyan fiatalon nem is szerepelt a sztoriban. Mindegy, majd ha kiolvasom, minden világos lesz.

Egyébként biztos láttátok JJJ-n a Kings of Leon koncerttel kapcsolatos kommentet, és ha jól emlékszem, itt meg szoktak jelenni az ilyen hírek is. Ráadásul erre több twitteres bizonyíték van. Nem keresgélek, VABN-enitt el lehet olvasni. Szerintem nagyon aranyos, ráadásul a Kings of Leon-t én is nagyon szeretem. Aztán szóljatok, ha fordot akartok:)))

xdittax írta...

Nem kell szólniuk LL, csak nem gondolod, hogy ilyet kihagyok, hmm? ;)

Az ilyen randik a legjobbak (képpel, vagy kép nélkül). Kosár, Kings Of Leon és Zanessa. A legjobbak. :D

Névtelen írta...

Nem gondoltam, komolyan csak biztosra akartam menni:D Akkor azt kérdezem, mikorra várhastjuk? ;)

xdittax írta...

Hmm, épp most fejeztem be az ebédet, úgyhogy azt mondom, desszertnek nem lesz rossz. Sőt, az egyik legjobb lesz. :)))

Csak délelőtt még a sorrendet be kellett tartanom. :)