2009. aug. 23.

Felébredt V-ben a rock istene ♫

Íme a két Bandslam-es csajszi MTV-s interjúi a júliusi sajtnapról.

A popper, meg a rocker. Meggyőző és lenyűgöző páros. És szerintem a film után is ezt fogom majd mondani! :)


Mindketten a pop műfajában vagytok ismertek, milyen volt rockzenét játszani?
V:
Ő a rocker. Én meg a popper.
Aly: Igen, a tesómmal a stílusunk mindenképp tartalmaz popot, de rockon alapszik, az új albumunkban még inkább. Szerintem ez más volt, mert most átalakított dalokat játszottunk, nem pedig saját számokat, amiket mi írtunk, amihez már hozzászoktunk a húgommal. De jó volt ez a változás, új ötletek jutottak eszembe miatta, új határokat fedeztem fel, és szerintem Vanessa számára is izgalmas volt, mert ez teljesen más, mint amihez ő szokott, de ő is megérezte az új stílust.
V: Őszintén szólva számomra ez bizarr volt, mert ezelőtt nem tudtam gitározni, és nem játszom rockzenét, szóval ez új volt számomra.
Aly: Felébredt benned a rock istene. Mélyen ott volt benned.
V: A Flying V.
Aly: Igen, a Flying V.

Folytatod a gitározást? Vagy belefáradtál?
V: Nem, inkább belefáradtam.
Aly: Ilyen hamar?
V: Azt kívánom, bár folytathatnám – pont mint Charlotte.
Aly: Igen, ő is így volt vele, de két hónap után fárasztó lehet.
V: Igen, a fő hogy tudok valamit.
Aly: Most már mindig visszatérhetsz rá, ez nagyszerű dolog.


Ki inspirál a divatban?
V: Tényleg a naptól függ. Valamikor frufrut akarok hordani, máskor inkább oldalra fésülöm. A stílusom bohém, elegáns és rocker egyszerre. Nem tudnák választani közülük.

Milyen volt a Bandslamben gitározni és annyi ember előtt előadni?
V: Fura. Mert nem játszom rockzenét, nem gitározom – ebben a filmben persze igen, de nem igazán vagyok tapasztalt. Szóval ez az érzés a karakter számára előny volt, mert ő elég szégyenlős, szóval remélem, működött.

Yung Kel: Tudni akartátok, hogy lehet az, hogy egyre ismertebb leszek a YouTube-on, és lassan az egész világon ismernek. Miért? Megmutatom. Sokan kérdezik a kommentekben, hogy Vanessa Hudgens látta-e a videóimat.
V: Tudod mit? Zavarba ejtő módon szerintem láttam. Szerintem hihetetlenül vicces, és [Yung Kel] nagyon jó munkát végzett. Kicsit beképzeltnek érzem magam, mert nekem készítette őket, szóval nem tudom... szerintem viccesek.

Fordította: LinkLuvor.

8 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Na ezért van az a mondás,hogy soha ne mond azt,hogy soha.:))
Például én a múltkor a komolyzene világába merültem el,igaz csak pár pillanatig tartott,de kibírtam.:))
Jelzem ez nem fuvolazene volt!:))

Fant írta...

Szerintem én is hasonlót fogok mondani :)

Aly érezhetően rutinosan mozog a rock-ban, sőt szerintem a soundtrack-en a lírai dala is nagyon jó volt, szóval mindenképp kiváló a teljesítménye. V pedig egyértelműen belejött a rock-ba :)

A videót amire Yung Kelel kapcsolatos láttam már korábban korábban is, de nem tudtam hová tenni. Mostmár akkor jobban képben vagyok :)

Köszi a fordot LL :)

Névtelen írta...

Yung Kel-ről volt már szó itt és amscsiknál is még az első V-s videója kapcsán. Azóta már több videó jelent meg, de szerintem ez a legjobb. Egyébként okos megoldás (akkor még) Disney-s lányokon keresztül híressé válni, be is jött neki, a hír eljutott V-hez:)

b írta...

Sziasztok, megjöttem :) Megyek olvasni.

Fant írta...

Én csak a linkelt videót ismerem. Igen, tényleg okos húzás, és most örülhet is a srác, hiszen V-nek ráadásul tetszik is :)

A második hétvégés számok megvannak közben, bár még nincs meseidő, meg nem is érdekes annyira, összességében az egész heti teljesítményt tükrözik, de mindegy végülis.

Üdv b, van sok olvasnivaló :)

b írta...

Van, de ebben reménykedtem :)

Mosolyogtam, mikor azt olvastam, hogy Z Clair-be is "beleszeretett" :)

Fant írta...

Igen, az egy kedves nyilatkozat volt :) Végül is, érdekes szituáció lehetett, mármint a körülményeket tekintve, hogy egy szigeten forgatták, rá tudtak legalább hangolódni teljesen a forgatásra.

;o) írta...

Talpraesett lány. Kicsit mindenben ott van. Egyszer eljön a tökéletes is.... ;o)