2009. aug. 17.

Gonna be my lover...

Augusztus 15-én, szombat este a kanadai Vancouverben a Kings Of Leon koncertezett. És kérdezem én a magyar rajongók nevében, ki hagyná ki az élményt, ha épp városban lenne..? Ugye, hogy ugye? :)

Na így voltak ezzel a "Twilight" saga filmjeinek főszereplői, de ami még jobb és fontosabb: Zac Efron és Vanessa Hudgens is. Sőt, Dylan Efron és Sterling Knight is ott volt(rá még remélem emlékeztek).

Mindketten a városban forgatnak és szombat este a lazulás mellett döntöttek. Egy ilyen este biztos megközelít egy kosaras randit, talán itt az a plusz, hogy képek nem örökítették meg a koncertező párt, bár szerintem őket sem zavarta volna most különösen, a jó zene mindent elfeledtet. ;) De így sem kell búslakodnunk, egy jó hosszú rajongói beszámolót kaptunk, amit dicsérni nem lehet eléggé - és amúgy is: ki tudja, mikor találunk legalább egy aprócska képet. Addig pedig legalább kapnak egy kis teret.:)

Szóval, ez az első bejegyzésem, és egyszerűen csak meg kell osztanom veletek, azt, amit láttam. Ma este ott voltam a KoL koncerten, és Zac és V pontosan velem szemben voltak. Megpróbáltam annyira megfigyelni őket, amennyire lehetséges volt, de nehéz volt néha a fényeffektek miatt és a KoL -t is néztem, lol, de azért itt van, mit láttam.…. Bocsi az összevisszaságért.

A testvéremmel a színpad jobb oldalán voltunk, és két elkerített rész volt, egy pont szembe velünk és egy alattunk. Amikor a Kings följött a színpadra, a szembelevő rész hirtelen tele lett emberekkel. Néhány percbe tellett, amíg észrevettem őket, és először azt a magam srácot szúrtam ki, aki mostanában gyakran látni Zac-kel, aztán megláttam Zac-et. Egy piros, feliratos fölső volt rajta és farmer, és ott volt Van, pontosan mellette. Van egy fekete ujjatlan fölsőben volt farmerrel és a haja le volt engedve, frufruval. Még a távolság ellenére is ragyogott. Mindketten.

Amint Van elfoglalta a helyét (bár soha nem ültek le) V táncolt, karjai a magasban, őrült lány. Egyszer sem hagyta abba. Szédítő és őrült hangulatban volt, azt hiszem egész idő alatt, amíg őt néztem mosoly volt az arcomon. Nem mintha Zac maga nem táncolt volna. Táncolt és úgy csinált, mintha gitározna vagy dobolna. Lengette a karjait a magasban és teljesen elveszett a pillanatban.

Dylan is velük volt, egy kék/zöld kockás ing és egy sapka volt rajta, a sor végén volt és Zac gyakran ment oda hozzá, mellette állt, a nyaka köré rakta a karját és ugráltak. Annyira vicces. Egy másik sráccal és lánnyal voltak együtt, bár nem tudtam rájönni, kik voltak azok. A show kb. ¾-nél két másik srác is csatlakozott hozzájuk és Zac és V nagy ölelésekkel üdvözölték őket. Nem lehet ebben sem 100%-osan biztos, de esküszöm, hogy az egyikük Sterling Knight volt, és ha nem, akkor a dublőre.

Azt hiszem a leghelyesebb pillanat az volt, amikor az egyik dal alatt, V ránézett Zac-re és be kellett furakodnia, odaszaladt egy kicsit Dylan-hez, megölelte, és ő pedig hátulról, és Van táncolt vele és lengette a karjait, ez volt a legédesebb dolog, és őszintén, azt kívánom, bár le tudtam volna videózni nektek. Csodálatos volt látni őket, ahogy így viselkedtek.

És valószínűleg ennek nincs értelme...lol. Egyszerűen annyira szürreális volt, egyáltalán, tök nehéz visszaemlékezni rá.

És ami még a jó kis apróságokat illeti. A Van/Dylan pillanaton kívül. Nos…Nem mondhatom, hogy Zac egész végig hozzá volt ragasztva V-hez, mivel néha odament Dylan-hez. Mindazonáltal, amikor egymás mellett álltak, és Vanessa nem volt túl elfoglalt a táncolással,Zac pedig a képzeletbeli gitározással, nem voltak túl szégyenlősek. Az egyik dal közben, azt hiszem a 'Use Somebody' volt, Z nagyon hosszan megcsókolta V-t, és egy másik dal közben, aminek az a szövege, hogy ‘I don’t care what nobody says she's gonna be my lover’ (Nem érdekel, ki mit mond, akkor is ő lesz a szerelmem) , le se lehetett őket szedni egymásról. A végefelé eltűntek, még a ráadás előtt,és amikor visszajöttek, fogták egymás kezét. Z elég gyakran megölelte V-t, és V Z-t hátulról. Még az elején, Z V mögött állt, karjai dereka körül. Jó néhány alkalommal csókolóztak, sugdolóztak és fogták egymást. Ha Zac nem volt a közelében, V egyszerűen csak táncolt, és majd' megőrült, a többiekkel és gyakran a saját kis világában. Pont a ráadás előtt (tudjátok, amikor már úgy csinálták, mintha befejeznék) V egy csókot küldött a fiúknak. Annyira édes.

Meg kell mondanom, Zac szerette a pólóját törölközőnek használni, és annyira határozott volt.

Összességében, a Kings bámulatos volt, annyira-annyira bámulatos. És Van és Zac… nem lehet megfogalmazni, mennyire döbbenetes volt látni őket, együtt, a barátaikkal és a családjukkal. Ráadásul a tömegben voltak, tényleg, és nem egy boxban, mint a Twilight szereplők. (Bár oldaljegyzetként megjegyezném, hogy láttam Jackson-t a Starbucks-ban, és Kellen-t és Ashley-t egy liftben, mivel abban a hotelben szálltak meg, ahol én is. De semmi nem mérhető azzal, hogy ZV-t láttam. Egyszerűen csodálatos!!!!!!!!!)

Be kell vallanom, Zac végig megosztotta magát V és Dylan között... és a többiek között. Szerintem ez elképesztő volt tőle. Van a saját kis világában volt, tényleg soha nem hagyta abba a táncolást. Őrület, de ez a lány tud mozogni és teljesen élvezte. A legcukibb apróság, és nem tudom eleget mondani, az V és Dylan volt. Még a testvérem is, aki pedig nem a legnagyobb ZV rajongó, megragadott a karomnál fogva és mondta, hogy mennyire imádnivalóak voltak. Megmutatta, hogy mennyire döbbenetes a kapcsolatuk, és hogy milyen közel állnak egymáshoz. Annyira-annyira édes. És még Zac és Dylan, annyira jó volt nézni, ahogy Z odament Dylan-hez, hogy megbizonyosodjon, hogy nem marad ki semmiből a sor végén. Mindannyian nagyon jól érezték magukat, a tömeg részeként, pontosan úgy néztek ki, mint akik odatartoznak.

Azt is meg kell említenem, hogy Caleb (az énekes), számos alkalommal mondta a koncert alatt, hogy másnap a tegnap estétől. És ZV mindentudóan mosolygott. Szóval döbbenetes, hogy ők tényleg együtt lógtak, és nagyon fontos személyek voltak a koncerten, és nem csak ők, hanem a barátaik is. (mindannyiuknak a nyakában volt egy-egy kártya). KoL <3

awwwwwwwwwwwwwww ♥


Egyetértek: tényleg nincsenek szavak.

Megjegyzés: az idézett dalszöveg a 'Knocked Up' című dalukból való, és nem egészen pontos, mivel a szöveg így szól: 'I don't care what nobody says, I'm going to be her lover', azaz; 'Nem érdekel, ki mit mond, akkor is én leszek a szerelme'.

7 megjegyzés:

vivszii. & lia. írta...

ez feldobta a hetemet és orokre emlékezni fogok ezekre a mondatokra hogy ez a "tanu" irt errol a csodàlatos eseményrol.OO <33

Fruzsii írta...

aztaaa:o
libabőrős lettem.
de édesek.
Vivszii*.*
nekem iss.
annyira édesek.
Zanessa ÖRÖKRE.<333

Fant írta...

Nos, jó volt olvasni :) Jó hosszú ford, de bármibe lefogadom, hogy rekordidő alatt elkészült :))

Többek között ezért nincs értelme az eljegyzésről szóló pletykákkal, és a kapcsolatukért aggódó pletykákkal foglalkozni - minek, köszönik szépen, az, hogy minden a legnagyobb rendben nem is kifejezés, ahogy olvasgatom a beszámolót :)

Nagyon tetszik ez a beszámoló. Mindig bizonyítják, hogy bár ahol ők élnek és dolgoznak, nem igazán vannak őszinte és tartós dolgok, de ők a kivételek közé tartoznak :) Persze ez a normális, de ami normális, az ma már egyre ritkább, szóval mindenképp jó ilyet olvasni.

b írta...

Köszi a fordot nektek :)
Az ilyen szemtanúi beszámolók ismételten megerősítettek abban, hogy a bulvár az bulvár :))

Névtelen írta...

Na akkor megvolt a vacsi utáni desszert, köszi, finom volt:))

Egyébként pedig újabb példa arra, hogy ők is emberek, és még szerencséjük is van, hogy a tömeggel együtt lehettek, ellentétben a Twilightosokkal, akiket el kellett "keríteni."

Jó ilyeneket olvasni néha, feldobja az embert ráadásul a KoL miatt duplán király. Az a rajongó se tudta már, hogy ZV-t vagy a koncertet válassza, mindkettő egyszeri alkalom, de így nagyon szerencsésnek mondhatja magát:)

(f.é.) írta...

Nos ismételten megérkezett a normál viszonyok kora.:))
És hogy a képek nem örökítették meg őket?:)Dehogy nem,teljes képanyaggal vagyunk ellátva,csak hunyjuk be a szemünket egy kicsit.:)

b írta...

Ez egy jó pont a Twilight sikerében :D