2009. aug. 12.

A legjobb randihelyszín

Amerikában nem ritka, ha egy-egy randi a kosárlabda-lelátón, vagy a pálya szélén zajlik, a játék izgalmát és élvezetét mindkét nem elismeri. A hollywoodi hírességek pedig egyértelműen a LA Lakers meccseire járnak el előszeretettel, ez tökéletes kikapcsolódást nyújt a család, vagy éppen párjuk számára is.

Vanessa Hudgens is boldogon osztozkodik a Staples Center-be szóló jegyeken, kedvesével, Zac Efron-nal, akit két híres szerepe is köti ehhez a sporthoz.

A párt rendszeresen ki lehet szúrni egy-egy Los Angeles Lakers meccsen, szerencsére, és így alig tudjuk eldönteni, miért érezzük magunkhoz oly közel ezt a labdajátékot - a High School Musical miatt, vagy az itt született képek miatt? :)

Mindenesetre a Kétlábonjáró Szépség is bevallotta szeretetét a kosár iránt.

Imádok kosármeccsekre járni. Hatalmas rajongója vagyok a L.A. Lakers-nek, és akkor megyünk, amikor sikerül más emberek előtt lecsapni a jegyekre és sikerül a pálya szélén, az első sorban ülnünk. Ez a kedvenc esti szórakozásom. - árulta el a 20 éves tehetség a brit Cosmopolitan magazinnak.

Forrás: Wenn/IMDb.

4 megjegyzés:

b írta...

Hm. Egész friss a magyar bulvár.
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=104&alrovat=132&cikkid=21395&harmo=944185

Névtelen írta...

Igen, friss, de sok mese és túlzás van benne azért, és nem sorolnám őket a jók közé. De figyelemfelkeltő a sebességük.

b írta...

Egyet értek veled :)

Fant írta...

Mit is lehet ehhez a bejegyzéshez hozzátenni? :) Abszolút kialakult kultusza van ennek a dolognak odaát, duplán jó ráadásul. Nekünk meg aztán végképp ugye :)