2009. aug. 11.

Mr & Miss Vancouver

Mr és Miss Vancouver megérkezett városukba!

Vasárnap este, az idei Teen Choice Awards után Zac Efron és Kedvese, Vanessa Hudgens együtt foglalt helyet egy Los Angeles-i repülőjáraton és repült a kanadai Vancouverbe.

Míg a 21 éves szívtipró, aki aznap este több jelölését is díjra váltotta a díjkiosztón, a "Charlie St Cloud halála és élete" című film forgatására tért vissza, addig a 20 éves bombázó a "Sucker Punch" előkészületeire érkezett a vámpíroktól is hemzsegő városba.

Zac filmjének forgatása augusztus 4-én kezdődött meg, ezért volt az, hogy nem jelent meg Vanessa nagy alkalmán, új filmjének világpremierén az Angyalok városában.

Baby V viszont csak szemptember 10-től vág bele majd a a fantasy/akciófilm forgatásába, addig próbákon, edzéseken és további különböző elő, - és felkészüléseken vesz részt.

Képek a kanadai megérkezésükről ITT!

12 megjegyzés:

vivszii. & lia. írta...

Zanessa és Twilight-osok vagyis a legjobbak egy helyen. ( ;

Névtelen írta...

Szívesen lennék most ott:))

Egyébként elkedtem a CSC-t, eddig jónak ígérkezik.

Fant írta...

Izgalmas időszak jön V-nek és nekünk is, a Sucker Punch-al, kíváncsi leszek kapunk-e infókat a forgatásról.

Ide írom a TCA-s véleményemet: Először is annak örülök, hogy a HSM 3 nyert, azt hiszem azt nehezen toleráltam volna, ha a HM ott is legyőzi.

Figyeljetek alapvetően én úgy vagyok vele, hogy ketté kell választanunk a népszerűséget: Miley Cyrus lehet, hogy több díjat nyer ilyen netes szavazásokon, nyomkodják a voksokat lelkesen a rajongók, de nem sokat ér, ha a moziba nem követik ilyen lelkesen - márpedig, hogy a saját nagy filmjének számai a Megint 17-ével azonosak, az igenis kudarc, hasonló nagyságrendű sikernek kellene lennie, mint a HSM-nek.
Ezért ha a Bandslam nagyságrendileg hasonlóan teljesít majd, mint a Megint 17, a számok tekintetében, akkor én nem is fogok bosszankodni V elmaradt díjain.
Itt van pl. Ashley Tisdale, az MTV díjat megnyerte V elől, a filmje meg akkorát bukik, hogy ihaj.
Szóval a lényeg, hogy ezek a lelkes rajongók mennyire hajlandóak pénzt is áldozni értük.

Az egész pillanatnyi népszerűségmérés csak, ahogy ti is mondtátok, Miley szem előtt van nagyon, ahogy a Twilight is, utóbbinak én is sok díjat vártam.
V részéről a szavazáskor semmi nem volt a mozikban, más kérdés, hogy izgalmasabb filmjei vannak készülőben/dobozban, mint a többi jelöltnek összesen.
Jövőre nagyjából ekkor lesz mozikban a Beastly - akkor érdekes lesz figyelni a TCA-t.

Azt a bizonyos beszólást nem nézem meg külön, olvastam, ahogy a reakciótokat is, külön már nem túráztatom magam rajta. Sajnálatos, hogy ekkora tapló parasztok vannak, elég szomorú, hogy ilyen embert mikrofon közelébe engednek. Örülök, hogy az adásba került műsorból kivágták.
Zac ha hevesebb vérmérsékletű lenne, megvárta volna a TCA után...

Zac díjainak szintén örülök, annak is, hogy tisztában van mindennel és a helyén kezeli azokat.

Megan mint legforróbb csaj...hát jó, oké. Még azt is mondom, hogy ha valakinek le kellett győzni V-t ebben a kategóriában Megan legyen az, legalább nem méltatlan. Ettől függetlenül kicsit nekem is kakukktojás ő és a győzelme. Itt inkább arra gondolok, hogy a Transformers óta ezerrel sulykolják mindenhol, Megan a világ legszexibb nője, de azért akkor is furcsa, hogy ilyen népszerű lenne. De mondjuk neki is moziban a Transformers, úgyhogy...

Obama népszerűsége itt is megmutatkozott, őrület, mit visznek végbe vele az amcsik :)

Van pár kategória, amin igen nagyot néztem, de azért van olyan is ami kifejezetten tetszik, ilyen Selena Gomez győzelme Summer TV Star kategóriában, és a Wolverine, valamint Jackman győzelme - aki nem felejtette el elhinteni, hogy gőzerővel dolgoznak a Wolverine folytatásán :)

Névtelen írta...

Ezen én is gondolkoztam, amit írsz, Fant, hogy a számok alapján nem lehet egy napon említeni a HSM-et, meg a HM-et, itt meg függetlenül a HSM két jelöltjétől, mégis Miley nyert. Az jutott még eszembe, hogy talán a fiatalabb rajongók nem mennek annyit moziba, viszont otthon egész nap a gép előtt nyomhatják a voksokat.

A Bandslam számaira most már végképp kíváncsi vagyok, szerintem kicsit kevesebb lesz, mint a Megint 17-é, de ki tudja, ha beleszámítjuk a promót, Aly-t, és a legújabb számos infót...

Őszintén szólva Ash filmjének nem is jósoltam volna nagy bevételt... olyan mintha habozás nélkül elfogadta volna az első HSM utáni ajánlatot függetlenül magától a filmtől.

A következő TCA-ra én is kíváncsi leszek.

Z helyében ráküldtem volna a beszólogatóra a testőrömet:D De V kedvét nem sikerült elrontania szerencsére :))

Az Obamás kezdés ötletes volt, vicces, azt a díjat pedig nem sajnálom Bo-tól:))

A többi eredmény közt is vannak meglepetések, Beyoncé-nak kifejezetten örülök, Selena is szimpatikus, és a táncos díj mindenképp kijárt neki. A Potter győzelme előre garantált volt.

Fant írta...

Igen a Bandslam számait nehéz megtippelni, egész más övezi, mint a Megint 17-et, más promó, más előzetes vélemények - egyetértek a számos becsléseddel, annyit gondolok még, hogy mint film talán jobban meg lesz becsülve a Bandslam, de ez sem egyszerű összevetés persze, mert más műfaj.

Ashley filmje: én sem vártam sokat, de ez még annál is kevesebb. Érdekes dolog amúgy. Mondjuk promója nem is igazán volt.

A testőrt? :)) Nagyon jó, igazad van, szakemberre kellett volna bízni :))

Miley kapcsán szerintem is ez a helyzet, viszont akárhogy is van, azért a számok igazán érdekesek hosszú távon, érdekes lesz látni HM-en kívüli filmmel milyen sikereket ér el majd.

Potter valóban papírforma győzelmet aratott.

Egyébként meg kell mondjam, túl nagy véleménnyel nem vagyok a TCA-ról. Túl sok előremutató jele nincsen az ottani díjaknak.
És azért szerintem Zac a MAOW és V a Sucker Punch kapcsán majd már túl is lépnek ennek a díjnak a keretein. Nem is nagy probléma.

Névtelen írta...

Most még nehéz bármit is jósolni a Bandslamnek, körülnéztem legalábbis IMDb-n, összehasonlítottam a 17-tel, de aztán arra jutottam, hogy a Bandslamet egyelőre túl kevesen látták és értékelték.

Az előbbiekből kiindulva a pillanatnyi népszerűségmérés nem is passzol a TCA-ra, hiszen a számokkal nem egyezik, pedig az is népszerűség kérdése. Szóval itt az is fontos, hogy kiknek a körében folyik a felmérés, és ebben az esetben egyetértek azzal, hogy nem ez a korosztály dönt, szóval egy ilyen díj nem nagy jelentőségű. A MAOW-nek pedig semmi köze nincs ehhez a díjátadóhoz, ahogy a korosztályhoz sincs. A Sucker Punch még ott lehet, azért nem csak tinifilmek voltak idén sem, ld. pl. Wolverine, de áteshet más kategóriákba is.

És a közönségen kívül fontos a szakmai elismerés is, amiről eddig hivatalosan nem nagyon volt alkalmunk beszélni, de pár éven belül az az idő is eljön, ha minden jól alakul :)

Fant írta...

A Wolverine nagyon közönségbarát volt, ezen kívül képregény feldolgozás, ami egyrészt mindig népszerű, másrészt alapvetően a fiatal korosztályt célozza meg, úgyhogy én ennek tulajdonítom a szereplését. Meg Jackman személye ugye.
A Sucker Punch határeset, szerintem nem lesz ott, bár PG-13 lesz az igaz, de a téma miatt talán sok lesz. Vagy inkább úgy mondom: remélem, hogy a Wolverine-nél jóval sötétebb lesz.

A MAOW nem lesz ott, ebben egyetértünk teljesen.

Akkor mondjuk úgy, hogy a TCA a rajongók hangerejének mérése volt. Miley rajongói a leghangosabbak, ellenben a moziba nem követi mindenki. Bízom benne, hogy Vanessa rajongói szépen csendben elmennek a Bandslam-re holnaptól.

A szakmai elismerés is csalós dolog, mint tudjuk. Az Oscar kérdőjeles, még ha az idén voltak egyértelmű dolgok is. De azért reméljük hamarosan eljön ennek az ideje is :) Először már komolyabb díjra való jelöléssel is elégedettek lehetünk. Türelemmel várom :)

Amit linkeltem valamelyik hírhez, a százalékkal, ott nézz szét Bandslam ügyileg, van ott egy sor kritika. Az imdb-n még valóban kevés írás van.

Névtelen írta...

Csekkolom majd akkor a kritikákat arrafelé, párba bele is néztem, de nem láttam érdemleges véleményt. Holnap majd összesítem.

A Wolverine csak egy példa volt, majd meglátjuk, mennyire lesz sötét a SP, lehetséges, hogy a téma miatt nem fér bele.

A hangerőmérés tökéletes hasonlat:) A Bandslamnek meg drukkolok.

Tudom, hogy a szakmai elismerés sem jelent annyit manapság, de mégiscsak mutat valamit. Biztató lenne, ha azon vitatkozhatnánk, mennyit is jelent:)

Fant írta...

Persze, abban mindenképp igazad van, hogy mégiscsak valamilyen fokmérő a szakmai elismerés, meg hát akármennyit is ér, ki kell vívni majd előbb-utóbb mindenképp.
Valóban biztató lenne, de be is fog következni biztosan :) Mondjuk Z-nek a MAOW kapcsán már el tudnék képzelni majdan egy díjat, vagy jelölést, ha tényleg olyan jó lesz benne, mint várjuk, az már egy olyan film, amiért szoktak díjakat osztani.

Azon az oldalon feltétlen olvasd el az összesítő véleményt a százalék alatt rögtön "Consensus" kezdettel, szerintem ígéretes.

Persze a SP-ra még csak tippelgetni tudunk, de szerintem, ha el is jut a TCA-ra díjat nem nyer, inkább a Beastly való oda. Persze ez már egy másik év lesz majd az is igaz :)

Névtelen írta...

A Beastly belefér, ebben egyetértünk.

Mindjárt kezdem összesíteni, remélem, tudok csinálni belőle valami értelmeset.

A SP nem a TCA közönségének fog szólni, nem hiszem, hogy sok köze lenne hozzájuk.

A MAOW további fogadtatását viszont nagyon várom, a díjakat meg főleg, ha nem is pont Z-nek ítélik.

Fant írta...

Igen, valószínűleg McKay lesz először díjazott, vagy jelölt az eddigiek alapján. Aztán ki tudja, nem zárom ki, hogy Z-nek is összejön valami.

Amúgy a magyaroknál nem teljesen reménytelen a MAOW majdani fogadtatása nézd. Persze nem a hozzászólókra gondolok ott.

Akárhogy is lesz, örülök annak, hogy mindketten készítenek egy olyan filmet, ami egyáltalán nem a TCA közönségének szól.

Nagyon jót hoztál ki belőle.

Névtelen írta...

Egyetértek McKay-jel, már csak azért is, mert korábban is játszotta már Welles-t színpadon, és azt is elismerték.

Azon a honlapon volt már MAOW-szes hír, de a kommentelőlön csak röhögni tudok, hogy mit ki nem találnak, hogy ne kelljen elismerniük Z-t. De ők legalább meg fogják nézni a filmet, hátha kinyílik a szemük utána.

Az összefoglalóért pedig köszi:)