2009. aug. 18.

Olyan jó látni ezt! :)

Vanessa Hudgens-nek, miután szombat este önfeledten elmerült saját kis világában barátai társaságában a Kings Of Leon vancouveri koncertjén, másnap bizonyára azért akadt mit kipihenni.

Ennek ellenére vasárnap(augusztus 16.) azért kitette lábát az utcára talpig feketében, előbb vásárolni látták a 20 éves színésznőt a Robson Avenue-n, régi barátnőjével, Nikki Reed-del, aki a Twilight-bandában szintén ott volt az előző esti durranáson, délután pedig akkor kapták le a lesifotósok, amikor visszafelé ballagott a hoteljéhez, Sterling Knight oldalán, akinek úgy néz ki, sokszor meg fog még jelenni a blogon a neve, ahogy az előbb említett színésznőé is.

Nikkivel az utóbbi időben egyre többet lehetett látni Vant, évekkel ezelőtti forgatáson találkoztak és dolgoztak együtt, és most hogy LA után újra egy városban vannak kihasználják a lehetőségeketet.

Sterling pedig Mike O'Donnell fia volt a 'Megint 17'-ben, és úgy tűnik újabb jó barátra talált kollégájában Zac Efron, és kedvese, Ness is. És ennek annyira lehet örülni! :)

Képek Nikkivel / Képek Sterling-gel

Forrás: JJJ.

13 megjegyzés:

Fant írta...

Nem nagyon lep meg, hogy újabb és újabb barátokat szereznek, mindenki akivel együtt dolgoztak csak pozitívan nyilatkozik róluk, szóval. Mindenképpen jó látni - V-t is, és az újabb barátokat is :)

Egyébiránt, itt egy újabb tv-spot a Bandslam-hez. :) Szerintem érdekes, valahogy más hangulatot áraszt, mint az előzetes, vagy az eddigi spot-ok.

Névtelen írta...

Szerintem ez a videó sokkal jobb trailer lett volna, ha idősebb korosztályt akartak volna megcélozni, amire a múltkor jutottunk.

Fant írta...

Pontosan így gondolom én is, maximálisan egyetértek veled!
Jóval komolyabb anyag a hivatalos előzetesnél, teljesen más hangulatot áraszt, egész másnak mutatja a filmet, sokkal megnyerőbb lett volna az idősebb korosztálynak. Amire jutottunk az lehet a kulcs.
A VABN-en olvastam, hogy a múlt héten kezdték el adni ezt a reklámot, lehet, hogy időközben rájöttek, mit szúrtak el, csak már nem volt idő, hogy hasson.
Mondjuk nem késő még egyáltalán.

Fant írta...

Ravasz bővítés közben :)) Na igen, a vásárláshoz V nem tud elég fáradt lenni - ráadásul a legújabb infók szerint a vasárnap este is igazán mozgalmasra sikerült ;)

Névtelen írta...

Lehet, hogy helyre tudnak rakni valamit még, de azért az előzetes promó sokat számít, hogy milyen véleményt alkotnak az emberek.

Már azt hittem, eltűnt a bejegyzés, aztán kiderült, hogy csak átalakult:D

Lefogadom, hogy V kedvenc sportja a vásárlás, ráadásul Aly-t is megfertőzte:))

Fant írta...

Én is biztos vagyok V kedvenc sportjában :)) Szegény Aly-t menthetetlenül magával rántotta, ideje sem volt feleszmélni, máris fertőzött lett :))

Az előzetes promóval kapcsolatban igazad van sajnos. Talán majd a dvd megjelenésére készülnek egy ilyen promócióval, az most fontos lesz, ha a számok érdeklik őket.
De azért minden mindegy alapon még legalább ezt a kis spotot vetíthetnék jó sűrűn az elkövetkező hetekben.

Egyébiránt ma végighallgattam a Bandslam soundtrack-et! Azt kell mondjam, hogy nagyon érdekes anyag. Túl azon, hogy rock végig, nem az a kifejezett slágeres, dallamos, könnyen emészthető. Illetve nem mind, van olyan is persze, de csak 1-2. Van kifejezetten borongós hangulatú, van szinte elvont, Aly-től egy balladai hangzásvilágú és van néhány zúzósabb darab. Meg persze az I cant go on ill go on V-től.
Érdekes, értékes anyag, amit beszéltünk LL, hogy ezzel magával simán be lehetett volna fűzni azt a korosztályt maximálisan megáll.
És szerintem ezzel a zenei anyaggal még nagyon simán további korosztályokat is. Felfelé persze.
Nagyon nem Disney, nagyon nem HSM ez a filmzene.
Kifejezetten tetszik. Ahogy írtad, a kritikusok is kiemelték, értem is már, hogy miért.

(f.é.) írta...

Olyan jó látni ezt!:) De jó ám!:))
Persze tudom én,és ez most sem lesz másként,mármint az,hogy sok-sok emberkével ismerkedik meg egy adott ember. Az ismeretség kapcsán a kapcsolatuk vagy elpárolog,vagy adott esetben egy kőkemény barátsággá alakul át.:)Ez pedig a jövő zenéje,és bizony vannak csodák!:))

Amúgy a többi dologról,amit itt regéltek néha lövésem sincsen,talán azért,mert az én paraszti eszemnél találóbb kifejezéseket szövögettek bele,vagy nem tudom,így ehhez nem szólok hozzá.:))És ezt mosta spot kapcsán említettem meg.:)

Névtelen írta...

f. é, bocsi, ha néha kínaiul beszélünk, a múltkor azt próbáltuk kitalálni, miért is lett a Bandslam nyitószáma annyi, amennyi, és arra jutottunk, hogy a film az eddigi tudásunk alapján idősebb korosztálynak szól, mint amit a promó sugallt, a verseny helyett a film üzenetét vagy zenéjét kellett volna kiemelni. De ez a spot ilyen szempontból tökéletes. Remélem, ez most magyar volt.:))

A sountracket még nem hallgattam meg teljesen, de holnap lesz ilyen célra használható időm:) De Aly számai ütősek szerintem.

(f.é.) írta...

Fogtam a golyót LL!:))
Köszi,amúgy csípem a kínaiakat!:))

Fant írta...

Aly dalai tényleg jók, három van, kettő szerintem a populárisabb dalok közé tartozik a lemezen, a Someone to fall back-et érzem balladainak, talán nekem a háromból az a legérdekesebb.

F.é., csak szólj ha valahol nagyon elmerengtünk :) Amúgy meg csodák abszolút vannak :)

Névtelen írta...

Teljesen véletlenül megtaláltam az InStyle Makeover scanjeit :)

Fant írta...

Örülök ennek a véletlen találásnak :)) Legjobbat választani nem is lehet a képek közül :) Most talán a Face című a favorit :)

Névtelen írta...

Nekem azóta is a második:)