2009. aug. 22.

Sa5m megihletője

Vanessa Hudgens bevallotta, hogy új filmjében, a "Bandslam"-ben karakterét az Addams Family filmek Wednesday-éről mintázta.

A 20 éves szépségnek igazi felüdülést jelentett, hogy merőben eltérő szerepet kapott a HSM Gabriellája után, és azt is elárulta, hogy Sa5m-et, Christina Ricci híres antiszociális karaktere alapján formázta meg.

Ne érts félre, Gabriellát nagyszerű volt eljátszani - de nagyon olyan volt, mint én, édes és kedves! Kilépni a komfort zónámból és az ellentétemet alakítani és egy egészen új személyt kitalálni igazán izgalmas volt! - mondta a Sugar magazinnak.

Sokszor megnéztem az Addams Family-t és Wednesday pléhpofa karakterét vizsgáltam. Plusz, az egész film alatt Dr Martens bakancsot kellett hordanom. Nagyon jó volt egy teljesen új ént kreálni.

Nos, mi a végeredményt október 22-én leshetjük meg a hazai mozikban!

Forrás: Digital Spy.

5 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Ebből az Addams Family-s izéből még én is láttam jó párat.:)
Nem lehetett egyszerű az ilyen karakter megformálásának a vizsgálata.:) Na majd meglátjuk.:)
Amúgy valaki a bakancs hordása kapcsán kap új ént,én speciel a bakancs levétele után leszek egy másik Én.:)) Igaz,az nem Dr Martens.:))

Fant írta...

Tényleg nem lehet egyszerű, de még szerintem igazán Sa5m karakterét spoiler nélkül körbeírni sem a legegyszerűbb talán.

Az Addams Familys párhuzam érdekesnek tűnik. Annyira talán előzetesen nem tűnik antiszociálisnak de mondjuk mindenképpen afelé tendál.

Meglátjuk, várom én is nagyon, már nagyon kíváncsi vagyok :)

Névtelen írta...

Az Addams Familyre én is emlékszem, imádtam annak idején :)

Szerintem Wednesday-t csak beszédben utánozta, azért a karakter teljesen más, Addamséknél azért nehéz szélsőségesebbet kitalálni:)

;o) írta...

A sötét, az AF-nél is sötét. Nagyon kíváncsi vagyok Sa5m-re, annyi terelőutat adtak már felé, hogy lassan a bőség zavarában nem fogom tudni melyiken induljak.
Ti nem érzitek ezt időnként?

Fant írta...

Sajátos és fura stílusú karakter szerintem Sa5m, ezért nehezen tudjuk bekategorizálni, kicsit ilyen, kicsi olyan, kicsit darkos, emós, de talán flegma is, néha talán közönyös, olyan akin nem könnyű eligazodni. De olyan aki homlokegyenest más, mint Gabriella mindenképp.

De különben abszolút jogos, hogy kicsit azt sem tudod már milyen, ez is a promóció nem megfelelőségét mutatja szerintem. Az a marketinges cikk, ahogy ott meghatározzák Sa5m-et talán az a leginkább irányadó.

De már alig várom, hogy a saját szememmel is láthassam :)