2009. aug. 5.

"Teljes az életem."

Vanessa Hudgens egyszer régen csak egy volt a többi dráma,- és zenetagozatos diák közül, arról álmodozva, hogy egy nap majd Simon Cowell-t nyűgözheti le az American Idol-ban. Aztán, végzett a suliban, elkészített egy aprócska TV filmet, High School Musical címmel, és hát, a többit úgy is tudjátok.

Hirtelen jött a siker, tinik milliói rajonganak az édesebbnél édesebb Gabrielláért, és mindenki, beleértve kollégáját, Zac Efron-t, a karjaiba omlik.

Élőben még apróbb, mint a filmben tűnik, de szuper helyes légies, lila vintage topjában és halásznadrágban (hosszúnadrágként viselve miniatűr méreteinek köszönhetően). Tettünk fel neki kérdéseket vásárlási mániájáról, a High School Musical utáni életről, és arról, hogy az a sok őrült gyerek hogyan vette el a kedvét attól, hogy saját gyerekei legyenek...

Az életstílusom annyira őrült, szóval a tökéletes napom arról szólna, hogy a házamban, a medence mellet lógnék semmit se csinálva és a telefonomat is kikapcsolhatnám. Egy tökéletes világban felébrednék, áthívnám a a barátnőimet, Ashley Tisdale-t (a HSM Sharpay-e) és (a Gossip Girl-ös) Brittany Snow-t és a medencénél üldögélve beszélgetnénk és ennénk. Imádok gofrit sütni az új gofrisütőmmel, mert finomak. Inkább ezt csinálom, mint bulizni járok.

Ezeknek a fiatal gyerekeknek a viselkedése elveszi a kedvemet attól, hogy nekem is saját gyerekeim legyenek. Szeretem a gyerekeket, ne érts félre, mert nélkülük nem lennék ott, ahol ma vagyok, de a legkülönösebb helyekre követnek. És nagyon hangosak! Amikor elkezdenek sikítozni, nagyon édes látni, milyen lelkesek, de hamarabb fogok megsüketülni a legtöbb embernél. Lehetetlen lecsillapítani őket, amikor elkezdik, és én csak egyszerűen befogom a füleimet.

A High School Musical a lehető legjobb úton változtatta meg az életemet. Nagyon jól éreztük magunkat és bámulatos batárokra találtam. Nagyon hiányzik az, hogy velük legyek. Tartjuk a kapcsolatot és próbálunk újra találkozni, de ez nem ugyanaz. Szomorú, de fölnősz. És nagyszerű lehetőségeim vannak most, amiket enélkül nem kaphattam volna meg.

Természetesen szeretnék újra együtt dolgozni Zac-kel. Nem pont most, de jó lenne valamit együtt csinálni majd a jövőben. Romantikus ember vagyok. Szerintem minden lányban van egy kicsi reménytelenül romantikus lélek. Nagyon szeretem a helyes, apró dolgokat. Akár csak egy egyszerű mosoly édes számomra. - mondta kedvesen az ifjú tehetség, majd áttért kicsit a divatra. Szeretem ha Zac egy egyszerű pólót és farmert visel, ehhez nem kell tervezőnek lenned. Jobban kedvelem a kaliforniai visszafogott stílust, de ez hangulattól függ.

Volt néhány divatkatasztrófám. Végigmentem azon a fázison, amikor szerettem a miniszoknyákat, és ez rossz volt. Most visszanézek azokra a képekre, és hogy a csudába gondolhattam azt, hogy jól nézek ki? De mindenkinek megvannak ezek a pillanatai.

Lady GaGa nagyszerű, de a ruhái őrületesek! Szerintem ő bámulatos, és nem akarok senkit boncolgatni, de én annyira kényelmetlenül érzeném magamat, ha azokat a ruhákat hordanám, amiket ő.

Boltkóros vagyok és szerintem a Topshop Londonban bámulatos. Egy hatalmas kincsesláda, amit át kell nézni. Szeretem az angol divatot. Emlékszek arra, amikor először voltam Angliában. Csak azt hajtogattam, hogy "Wow. Úgy kell öltözködnöm, mint ahogy itt mindenki, mert ez hihetetlen!" Sokkal több túlzás van, és úgy érzem, mindenki jobban kockáztat, mint LA-ben.

Az edzésformám ötvözi a Pilates-t és a boxot, és ez csodálatos. Csak egyetlen nő van LA-ban jelenleg, aki ezt csinálja, szóval különleges. Ashley-vel és Haylie Duff-fal járok és imádom a barátnőimmel csinálni, a csoporttal, mert ösztönzően hat.

Musical színházakban edzettem, szóval szívesen szerepelnék a Broadwayn. Rögtön kapsz reagálást, és ha elrontod, akkor már mindegy, ellentétben a filmekkel. Egyszer elestem az Óz a csodák a csodája közben, amikor gyerek voltam. Egy sereg munchkin rohangált körbe a színpadon, amikor megcsúsztam. Katasztrofális volt.

Celine Dion a bálványom. Amikor kicsi voltam, elloptam a szüleim Celine CD-jét, és kivettem a szövegeket tartalmazó füzetet és mindet elénekeltem, például a The Power of Love-ot, csakhogy megpróbáljam bővíteni a hangterjedelmemet. Elég szerencsés voltam hozzá, hogy találkozzak vele egyszer és amikor elment, azt mondta, ‘Viszlát Vanessa!’ Azt gondoltam: ‘Wow, tudja a nevemet! Teljes az életem.’

Csak most vettem meg az első házamat, és ijesztő, mert még sosem éltem ezelőtt egyedül, de szeretem, mert minden az enyém. Néha felöltözök és egy meseszép estélyiben sétálgatok fel-alá, csak mert megtehetem. Az én otthonom, azt csinálok, amit akarok.

Pletykákat olvasni magadról annyira furcsa. Néha nevetek, mert ez egy hisztérikus kép. Nem tudod kontrollálni ezeket a dolgokat, kicsúszik a kezemből, szóval talán a legjobb, ha egyszerűen csak nevetek rajta.

Az utazás az egyik kedvenc dolgom, és imádok bármilyen trópusi helyre menni. Olyan jó, ha láthatod az óceánt, amikor meleg van és imádok túrázni a dzsungelban. Tudom, hogy nem olyannak tűnök, aki szeretne kint lenni a természetben, pedig imádom és szeretnék egy kempingezést is.

Élet a High School Musical után
Úgy érzem, kész vagyok a következő lépésemre a karrieremben. Tanulni akarok és fölnőni színészként is, izgatott vagyok, hogy új rendezőkkel dolgozhatok és próbálok improvizálni. Jelenleg forgatom a Beastly-t egy modern-kori, határozottabb Szépség és a Szörnyeteg-szerű love sztorit.

A karakterem az új filmemben, a Bandslam-ben annyira rock ’n’ roll-os, tényleg megmutatja egy másik oldalamat. David Bowie benne van a filmben, és amikor találkoztam vele, annyira meg voltam illetődve. Egyszerűen kiborultam. Imádom őt.

Edzenem kell a következő szerepemre a Sucker Punch-hoz, egy rizikós film elmegyógyintézetben lévő lányokról, akik azt gondolják, hogy egy bordélyház és végül harcolnak és embereket ölnek. Elég szokatlan. De ez egy nagyon erőteljes szerep, úgyhogy alig várom, hogy meglepjem az embereket és tényleg szétrúgjak néhány hátsót.

Mi az, ami mindig nálad van a táskádban?
Ajakápoló a kicserepesedett ajkakra. Víz, mert jó a bőrődnek. Nincs benne semmi nagyon izgalmas - eléggé rendetlen.

Mi a szépségtipped?
Hosszú, barna szempillákkal vagyok megáldva, de imádom a Givenchy-től a Pheno-men’ szempillaspirált. A legsűrűbb szempillákat adja.

Mi az, ami nélkül soha nem hagyod el az otthonodat?
Ékszerfüggő vagyok. Imádom és kitudná tölteni az egész napomat. Katolikus vagyok, szóval ezért hordok két keresztet is.


Eredeti cikk: The Mirror.

6 megjegyzés:

m* írta...

na ez egy jó hosszú interjú... :D már nincs is időm elovasni, majd ha hazajöttem. valszeg ez az utolsó bejegyzésem egy hétig. jó pihenést mindenkinek! és szavazzatok helyettem is... :P (valószínűleg a köv. napokban sem lesz hiány képekben, csak győzzem majd végignézni őket) :D :D :P

Fant írta...

Embereket ölnek? Hát akkor nem csak néhány hátsó szimpla szétrúgásáról lesz szó, még jobb, még izgalmasabb. Érdekes lesz, hiszen ez az utolsó dolog, amit feltételeztünk még korábban V leendő filmjeiről, sőt szóba sem került. Persze oké, a múltkori fegyveres cikk óta világos lehet :)

Az egész interjú nagyon tetszik nekem, remek ford, ügyes vagy Ditta!

Azt el is tudom képzelni, hogy a sikító gyerekek millióit nem olyan egyszerű kezelni, amennyire bájosan tud mosolyogni rájuk. Sőt szerintem néha jó képet vágni a legnehezebb hozzájuk.

Végtelenül kíváncsian várom mikor és miben fognak újra együtt dolgozni Z-vel, az tuti, hogy a számok kapcsán előre dörzsölhetik a tenyerüket majd a készítők :) Szerintem valami váratlan témájú film lesz az majdan.

Van ott egy mondat, azt hiszem, Andi kiszúrta egyből :)

Még V magához képest egészet sokat is beszél Zac-ről, meg kell hagyni. :)

És ékszerfüggő, hm :))

Jó pihenést neked is, m*!

Névtelen írta...

m*, jó nyaralást!

Várjunk, de ha öldökölnek, hogy lesz ez PG 13-as?:D Ettől függetlenül tényleg erre számítottunk legkevésbé, emlékszem, még V zenei karrierének jósoltunk több jövőt egy éve. Bár szerintem abban is nagyon tehetséges, csak találnia kelene egy stílust és egy normális kiadót.

Egyébként a múltkori cikkben volt egy olyan rész, amit Ditta úgy fordított, hogy masszív, masszív gépfegyver, vagy valami ilyesmi. Ebben az esetben szerintem a nagy-nagy-nak felel meg a kifejezés.

A gyerekekkel való kapcsolatot teljesen meg tudom érteni, főleg, hogy itt is állandóan a gépnél nyüzsögnek, pedig a nagy részük olvasni se tud. Idegesítőek tudnak lenni:D

A ZV moit én is kíváncsian várom, a siker eleve garantált:)

És a hysterical itt nem hisztérikus, hanem nevetséges:)

Igen, talán ha nem erőltetik a témát, több sikert érnek el Z-vel kapcsolatban:)

Fant írta...

Hát LL, a TDK például hemzsegett az erőszaktól :)) Minden csak vágás kérdése :)

Igen, érdekes, hogy mekkorákat tévedtünk, vagy mennyire mellémentünk a dolgoknak, de mentségünkre szóljon, hogy szerintem azért erről akkor V is csak álmodozott még.
Szerintem is nagyon tehetséges az éneklésben, továbbra is úgy gondolom, hogy ilyen hangot nem szabad kihasználatlanul hagyni, mindezzel együtt jó lépés, hogy egyelőre parkolópályán van a zenei karrier. Abban is kellene egy komoly stílus, nagy dobás, természetesen a HR nélkül maximálisan. De ez nagyon ráér egyelőre.

Szóval nagy-nagy masszív fegyverek :) Kíváncsian várom V-t hatalmas fegyverekkel, roppant furcsa lesz.

Z-vel kapcsolatban még azt is el tudom képzelni, hogy ezt a riportert külön jutalomban részesítette a főnöke, amiért sikerült kicsikarni V-ből ezt a másfél mondatot, ami új információ ráadásul és magától mondta :)

Névtelen írta...

Sejtettem Fant, hogy ezt fogod mondani:)

A helyzet akkori állása szerint természetes volt, hogy a zenére koncentráltunk az új album miatt, meg V-nek nem volt kilátásban nagy filmszerep. De az új helyzet sokkal jobban tetszik, nem is vártuk, de elérkezett a nagy áttörés.

A riporter egyértelműen megérdemelné a jutalmat, példát vehetnének róla:)

Fant írta...

Egyértelműen nekem is sokkal jobban tetszik az új helyzet, ilyen hamar nem is álmodtunk áttörő szerepről. Hatalmas dolog.

És hát igen, lassan mindenre a TDK a példám :))