2009. aug. 22.

Új Ashley Vanessa mellett

A "Twilight" újra összetalálkozott a bloggal... :)

Tudjuk, az első alkonyatos kapcsolatunk, Nikki Reed, majd jött a Vanessa, mint Leah-pletyka, na és persze Rob Pattinson, New Moon trailer, nemrégen pedig az a KoL koncert... most pedig újra a bombasiker egyik színésznőjével ismerkedhetünk meg, mivel vele meg Vanessa ismerkedett meg. :)

Ashley Greene, azaz a hihetetlen kedves és szeleburdi Alice Cullen. A 22 éves Jacksonville-ben született színésznőnek van már tévés múltja, de ki hitte volna, a Stephanie Meyer regényein alapuló filmsorozat nyitotta meg előtte a kapukat, és a rajongók egycsapásra a szívükbe zárták.

Amikor a mi Vanessánkat hírbe hozták a "Twilight"-tal, és azzal, hogy ő alakítaná Leah Clearwater-t, akinek édesapja, Harry a saga második részében hunyt el, Ashley kijelentette, ő kifejezetten örülne, ha a HSM csillaga velük dolgozhatna. Szerintem [Vanessa] nagyszerű lenne! - nyilatkozta.

Most, hogy a két színésznő, akiknek mindkettőjüknek meggyűlt a baja az világhálóval, ugyanabban a városban dolgozik - V a Suker Punch-on -, szívesen élvezik egymás társaságát. Nemzeti ünnepünkön a lányok taxiba szálltak, és egy bevásárlóközpontban a ruhák között válogattak. Vannak akik látni vélték őket a férfi osztályon is... talán csak nem szívtipró kedveseikre gondoltak?

Miss Greene-t ugyanis mielőtt Vancouverbe érkezett volna rajtakapták, amint csókkal búcsúzik a reptéren jó barátjától, a Gossip Girl kedvencétől, Chace Crawford-tól(a.k.a. Nate Archibald), Baby V párját pedig mintha nem kellene bemutatnom... ;)

Nos, én csak örülni tudok, hogy Nessának van ideje egyik kedvenc időtöltésének hódolnia az új városban, miközben új embereket ismer meg, új barátokra tesz szert. :)

A két elragadó hölgyről ITT és ITT találtok képeket!

24 megjegyzés:

Fant írta...

Twilight, hm :)) Üldözi a blogot valóban :)) De még engem is :))

Amúgy most esett le, hogy valamit rosszul írtam a mesében. Majd tehát lesz benne egy hiba, hacsak Ditta ki nem javítja így vagy úgy :)

V összes ismert barátja vagy önerőből vásárlás-mániás, vagy V fertőzi meg őket :)

Férfi osztály, naná, ha már úgyis vásárolnak, legalább meglepetést is vegyenek, vagy a másik verzió, hogy maguknak nem találtak semmit :)

Vancouver pedig most a filmes világ közepe egyértelműen.

(f.é.) írta...

Helló!

De fura,ezt a csajt sehogy sem tudtam sehová sem rakni az alkonyat kapcsán.:)De már megvan.:)

Ó Barátom,vigyázz,mert vagy a félelem üldöz,vagy a vágy.:)Vagy éppenséggel mindkettő.:))

Amúgy a vásárlás szerintem már született gén-ként csörgedezik a csajokban.:)A férfi osztályról talán csak annyit,hogy ott nagyobb a választék a kockás lezser ingekkel kapcsolatban,amit ugyebár több hölgy is előnyben részesít lazulásképpen.:)

xdittax írta...

Ott a pont, F.Ém. ;)

Az biztos, hogy bennünk van a boltkórosság, de aki megteheti, mint mondjuk Baby V, az aztán tényleg alig tudja visszafogni magát.

Lassan már én is azon morfondírozok, mit lehet kezdeni ennyi ruhával? Fogalmam sincs hányadik napja, de folyamatosan shoppingolós képeket kapunk, ez vicces. :) pedig én is divatbolond vagyok. :D

Fant írta...

Pedig nincs is üldözési mániám :))

Ezzel a vásárlás dologgal meggyőztetek, nem vagyok különben sem a téma szakértője :))
Részemről annyival le van tudva mindig, hogy ha eszembe jut, hogy kéne új cucc, elmegyek egy boltba, és veszek egy-két pólót vagy inget, még kockásat is néha :)

Hogy mit kezd annyi ruhával arról lövésem sincs :)) De végül is 365 napból áll egy év, plusz, ha olyanja van, más cuccban van délelőtt és délután esetleg, szóval akár ez is megfejtés lehet :)

Ditta, azért ha egyszer kiszúrlak vásárlás közben majd kérek tőled autogramot ;))

xdittax írta...

Háát, Fant, ilyen elméletek után mindent értek. Pólóra mindig szükség van! ;)))

De menten lehidalok az utolsó bekezdésedtől. Azt hiszem el kell kezdenem gyakorolni az aláírásomat.. xPxD

"Kedves Fant..blablabla..." :)))

Igyekszek majd olyan kedves lenni, mint ezek a lányok, ígérem! :)

Fant írta...

Ne is mondd Ditta, az utóbbi időben kezdek kifordulni magamból rendesen: a számok nem izgatnak annyira, adok a kritikusok véleményére, ing helyett meg újabban pólót hordok, kész vagyok teljesen ;)))

Ó, ha megígéred, akkor biztosan így is lesz :)) Amúgy sem lett volna kétségem :))
Cserében én meg megígérem, hogy nem sokáig foglak feltartani a vásárolgatásban :))

Bizony-bizony, a blablabla helyére szöveggel kell készülnöd, szóval csak gyakorolj szorgalmasan :)))

(f.é.) írta...

Héé,engem is tessék belevenni a szituba,ígérem egy csendes sarokban fogok kukucskálni,és közben szétröhögöm a fejem ezen a tuti szitun.:))
És a részletekre majd én figyelek.:)

Fant írta...

Oké, f.é. :) Figyu, úgy képzeltem, hogy miután én megkaptam az aláírást és elhúztam, tehát Ditta azt hiszi, hogy nyugisan nézelődhet tovább, meglepetésszerűen hirtelen belépsz te és lazán lecsapsz az autogramra a magad részéről is :)) Persze csak miután az előző szitun kifetrengted magad :))

(f.é.) írta...

Jó,de nagyon ajánlom,hogy odakint megvárj.:)
Ugyanis a számok helyett,akkor,és ott a te firkantásodra is igény tartok.:))Na nem mondom,hogy az összes Ditta által vásárolt ruhát Te fizetnéd,de a javát lehet.:))

Fant írta...

Addig oké, hogy kint megvárlak, de ha Ditta csak negyedakkora lelkesedéssel vásárolgat, mint V, akkor teljesen kizárt, hogy én fizetek :))) Ahhoz kb negyedakkora fizetésemnek kellene legyen, mint Z-nek, és ez gyanítom nincs így :)))
Addigra inkább leszokok a számokról :))

xdittax írta...

Oké, így már teljesen benne vagyok! xP

Ingyen pólók, és egy F.É. is! ;)) De mi lenne Honey, ha egy kicsit ott maradnál velem, Fantot pedig megvárakoztatnánk? :) Persze csak egy kicsit! ;)

(f.é.) írta...

Persze Kicsim,jó az ötlet,de mit gondolsz megvárna kint minket,számolná a perceket?:))
Naná,ezt nem hagyná ki.:)

xdittax írta...

Hmm, de akkor viszont ha számolja: a minél nagyobb számokat szereti...;)

Ó, Honey, ez jó muri lesz! Shopping Veled^^

(f.é.) írta...

Na megyek, gyúrok rá.:)
Jó éjt mindenkinek!:))

Fant írta...

Hm :)) Nézzenek oda, simán lepattintanátok :))
Naná, hogy számolnám, de csak, hogy nyugtassam magam, amolyan számolj el százig típusú történet :)) Várhatnék estig, aztán egyszer csak leesne nektek, hogy ja, Fantot otthagytuk valahol - na nem baj, még tud egy kicsit várni :))
Ne is próbáljátok tagadni, tudom, hogy ezt tervezitek :)))

(f.é.) írta...

Héé,én nem tervezek meg soha semmit előre!:))
És nem is vagyok az a lepattintós típus.:)
Meg szerintem Ditta sem.:))
Hiába, ilyen neveltetést kaptunk.:))

dorka írta...

óó, két nagyon nag kedvencem együtt! csodás :D

xdittax írta...

Ahh, erre mit is mondjak: mindenképpen talán, sorry Fant! :D

Névtelen írta...

Hé, engem se hagyjatok ki!:) Miután sikerült Fantot begyűjteni, beállítanék egy újonnan vásárolt pólóval, amit mind aláírtok:D És legközelebb abban versenyzek, akkor talán elkerül az esőxD

Fant írta...

Hát én kész vagyok tőletek :))) LL, ez aztán tényleg a hétvége ötlete, szóval mondhatom benne vagyok :))
Amúgy eszem ágában sem volt kihagyni téged :))

Szóval Ditta, mindenképpen talán, mi? :)) Sejtettem :))

Valóban f.é., tudom, hogy állsz a tervezgetéssel :))

pucca írta...

ja igen a vásárlás én is születet vásárlási mániában szenvedek
csak én nem térek be a férfi osztályra
na mind1 naon örülök hogy a csajok összebarátkoztak mert mindketten naon jó fejnek tünnek
amugy imádom az alkonyatot és a szereplők is naon szinmpik bár r-patz az alkonyatban néz ki csak jól szerintem na mind1 mindkét csajt imádom

pucca:)

;o) írta...

Hmm. Van azért téa amivel kapcsolatban nem tudok egy síkra szállni veletek, mert a vásárlás nem tartozik éppen a kedvenc időtöltéseim közé. Leginkább szezon elején 1szer, a gyerekek cuccainak felderítésével egyidőben vásárolok, de az is gyötrelem hosszú idő, még így is, hogy vannak bevásárló központok, ahol mindent 1 helyen megvehetek. Hol van már az az idő, amikor Pestet jártam....
Dorkával egyetértek, nekem is nagy kedvencem Ashley, az ő figurája jópofa a történetben és hát persze V útját is nagyon figyelem - remélem másfelé is visz a közös út....

Fant írta...

Biztos, hogy visz másfelé is a közös út, a még nagyobb sikerek felé, mindkettőjüknek remek sanszuk van rá.

A vásárlás - hát nem mindenki bolondul érte, ez így van jól mindenképpen :)

dorka írta...

az nem túl jó ha én vásárolok :D nem szoktam sokat de ha igen akkor órákig válogatok :D de hát ki nem? :D