2009. aug. 14.

USA: mától mozikban a Bandslam!

A mai naptól látható az amerikai mozikban a Gaelan Connell, Aly Michalka és Vanessa Hudgens főszereplésével készült zenés vígjáték, a "Bandslam". A filmet Todd Graff rendezte, nálunk pedig október 22-én jelenik majd meg!

A Just Jared Jr. ezen alkalomból készített egy interjút a három főszereplővel, a 20 éves Vanessától 4 kérdésre kapunk választ.

JJJ: Sa5m egy nagyon megkínzott lélek is, de hajad és a sminked tökéletes volt; miért hagyták meg így a hajadat?
Vanessa: Ha nekem kellett volna megcsinálnom, Ally Sheedy-ként végeztem volna a Nulladik órából - az az őrület mindenhol - de hé, ez oké. Egy lépéssel közelebb van valamihez.

JJJ: Szomorú voltál, hogy soha nem sikerült bejutnod a CBGB-be?
Vanessa: Szomorú voltam! Sikerült fölépítenünk a sajátunkat a forgatáson és pontos másolata volt a CBGB-nek. Mégha nem is volt valódi, még mindig éreztem a történetét. Ez volt a legközelebbi, azt hiszem, nagyon sok korombeli akarna elmenni a CBGB-be! Különlegesnek éreztem.

JJJ: Milyen volt a csókjelenet Gaelan-nel?
Vanessa: Döbbenetes volt! Imádom - szerintem nagyon vicces. Többször is elpróbáltuk, mert igazán meg van koreografálva és minden a megfelelő időzítésről szól. De vicces volt, jól éreztük magunkat.

JJJ: Amikor ilyesmi képeket látsz (Vanessa és Gaelan csókjáról), mit gondolsz?
Vanessa: “Neeeee, hamarabb meglátják, mint mielőtt még látnák a filmben!” Én nem a saját időmben csókolóztam Gaelan-nel. De igen, rossz, amikor az emberek úgy látják meg a dolgokat, hogy még nincs kész, mert olyan mintha, elrontaná a végeredményt, de mindegy. Nem sok minden van, amit ilyenkor tehetsz.

Eredeti interjú: Just Jared Jr.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Akkor mától az amcsikon a sor ismét, közben a 17-es filmnek augusztus 6. óta nincs friss száma náluk, úgyhogy itt az utánpótlás mehetnek ismét moziba még így a szünet utolsó heteiben :)

A számokkal kapcsolatban annyit még, csak mert ahogy látom, a VABN kommentelői is pörögnek rajta, hogy én végül is arra jutottam, hogy mindent összevetve egy 10 milliós nyitóhétvége szerintem korrekt lenne. Kedvenc számos oldalam 7,6 milliót vár, de olvastam már 11,7-et is, 10-et is, meglátjuk...
Megígérem, hogy amíg nem lesznek konkrét adatok abbahagyom már a számolást :))

Az a csókjelenet már nem először kerül említésre és mindig kiemelik mennyire vicces, mostmár tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Sa5m haját szerintem kár is lett volna a modorához igazítani, túl karikírozott lett volna tőle.

Várom az október 22-t kiemelten, kiváltképp, hogy feliratos lesz.

És amúgy egyre gyűlnek a pozitív kritikák a Rottentomatoes-en, a film meg is kapta a Fresh minősítést az oldalon. Amit sem a HSM 3, sem a 17-es film nem kapott meg ott.

Lehet, hogy a Bandslam az előző két filmmel ellentétben nem a számok terén hoz majd különösen kiemelkedőt hanem a kritikusoknál?

Fant írta...

LL! Kiemelten neked a nap híre: MAOW amerikai bemutató: 2009. november 25.! Az Entertainment Weekly-ről szedte az infót a ZA Angels.
Ez még belefér az őszbe :)

;o) írta...

Huh, ez nem annyyyyira jó hír viszont nekünk, mert akkor még inkább kitolódik a vetítési dátum (ha egyátalán ideér). Talán télapóra vagy Karácsonyra?
Nincs olyan nap, hogy ne néznék rá a MAOW trailerre.
Bandslam: nekem újabb info ez a "lelkileg megkínzott minősítés". Ez a film is jöhetne már, mert egyszerűen már nem tudom hova rakjam történetileg.
A csókra meg persze, hogy fanyalodik a nép, míg világ a világ......

Fant írta...

Télapó, Karácsony? Hát ;o), én igazán nem szeretnélek lelombozni, de én boldog leszek, ha farsangra ideér. De szerintem jönni fog mindenképp :)
Örüljünk annak is, hogy végre megvan az amcsi premier dátuma, ez is hatalmas dolog ilyen tortúra után.

A Bandslam-et valahová a csúcsra helyezd történetileg, 80% a Rottentomatoes-en, sőt: a kritikák összesítése alapján 89%!!
Vártam, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ennyire kedvezően fogadják majd!
Szóval bátran helyezd valahová a csúcsra és előkelő helyre a listádon :) Nálam az első helyen van, a várás szempontjából :)

Névtelen írta...

Remélem, a szülinapomra jön ki pont a MAOW, bár más filmekre alapozva felesleges ilyesmiben reménykedni. Ha nem ér el hozzánk februárig, utána megyek, komolyan :) Vagy megnézek egy jobb kalóz változatot, de az első jobban hangzik. :D

Mikor a kritikákat olvastam, sokszor találkoztam a történet leírásával, próbáltam átugrani azokat a részeket, de így is többet tudok, mint kellene. Egyébként a kritikába nem lenne szabad részletes történetet írni pont emiatt. Szóval a HSM-nél realisztikusabb sztorira számítsatok, ennél sokkal többet én sem tudok.

Várás szempontjából második hely - hiába, a MAOW ilyen szempontból nálam elmozdíthatatlan:)

Fant írta...

Persze a MAOW másik kategória, de ez most közel van viszont :)

Kritikába történetet tényleg nem jó írni, viszont szerintem helykitöltő jelleggel használják.

Reméljük azért elér ide a MAOW mire a jó kalózváltozatok kijönnek :) Mondjuk kiszámíthatatlan, lehet, hogy simán nov. 25-höz képest pár héten belül megjön, a magyaroktól minden kitelik :)