2009. aug. 11.

Zanessa @ TCA '09

A 2009-es Teen Choice Awards-ra augusztus 9-én, vasárnap került sor Los Angeles-ben a Gibson Amphitheatre-ben, ahol Hollywood apraja-nagyja, legforróbb kedvencei vonult végig a kamerák kereszttüzében.



A számos beharangozott színész, énekes mellett természetesen a Vancouverből megérkezett Zac Efron és legújabb filmjének promótálásával elfoglalt Vanessa Hudgens is! Míg Zachy végre nem egy eddig bevett mellényes szerelésében tűnt fel, hanem a "változatosság" kedvéért egy kék kockás inget, fekete gatyát és Converse csukát, addig Baby V egy szexi Christian Dior ruciban, lila Brian Atwood sarkakban és gyönyörű sminkben lépett elénk. A pár negyedik közös TCA-ján külön-külön fényképezkedett a ceremónia előtt...



... ám a show alatt már egymásra találtak. ;) Zac és Vanessa együtt izgulta végig a többszörös jelöltekként a díjak kiosztásának alakulását, persze közben rengeteg emberrel találkoztak, több fellépést élvezhettek, együtt, egymás társaságában a narancs színű pamlagokon.



Mind Zac, mind pedig Vanessa fölsétálhatott a színpadra az este folyamán, Nessa például a kedvenceinek, a The Black Eyed Peas-t konferálta fel Bandslam-es kollégáival, majd jutalmazta meg őket egyedül egy szörfdeszkával, de szerencsére saját deszkáért is megmutathatta magát, sajnos csak egyetlen alkalommal, amikor a HSM3 megnyerte a 'Zenés/táncos film' jól megérdemelt díját. Kedvese ennél több szörfdeszkával távozhatott, egyéniben 3 kategóriában is győzedelmeskedni tudott. Kicsit szomorú vagyok a végeredménnyel, de még így is hadd ne mondjam, roppant büszke! Forró éjszaka volt! :)

Zenés/táncos film
HSM3

Vígjátékszínész
Zac Efron - Megint 17

Zenés/táncos filmszínésznő
Miley Cyrus - Hannah Montana: a film

Zenés/táncos filmszínész
Zac Efron - HSM3

Filmes csókjelenet
Kristen Stewart & Robert Pattinson - Twilight

Filmes rocksztár pillanat
Zac Efron - Megint 17

Filmzene
Twilight

Legforróbb pasi
Robert Pattinson

Legforróbb csaj
Megan Fox

Férfi divatikon( a vörösszőnyegen)
Jonas Brothers

Celebrity állatka
Bo - Obama család

KÉPEK

17 megjegyzés:

vivszii. & lia. írta...

Ez volt a legszarabb TCA..

Megan Foxnak tobb rajongoja lenne mint Vnelk nem hiszem..
Milzre gondoltam még hogy vanessa "ellefele" lehet hissz rengeteg rajongoja van Milznek is de Megan..

Aztàn a csokjelenet is Zanessaé sokkal édesebb és forobb..

Legsexibb pasi oké sexi rob meg jo fej lehet nincs vele bajom deazrét Zac kozelébe sem johet.

Aztàn tàncos noi foszereplo Miley?
Vanessa sokkal jobb.
napi 9 emailel szavaztam 1nap kihagyàssal vàrtam ezt a TCA- t fent maradtam reggel 6-ig vàrtam a képeket ere a legszarabb TCA volt..
csak a kozos édsebbnél édesebb Zanessa képek dobtak fel..

Névtelen írta...

Semmiképp nem így jellemezném az idei TCA-t, mint az előttem szóló.

Z sikereinek nagyon örülök, két kivétellel minden jelölését díjra váltotta, és az egyiket már amúgy is megnyerte két éve, a másik pedig, valljuk be, talán jobb helyre került. Nem mintha szeretném a JB-t, de Z néha túlságosan is laza a vörösszőnyegen.

A Twilight robbantása várható volt, most egyáltalán nem lepődtem meg, bár a filmzene nekem is sok. De számunkra a HSM3 az első, és szerintem nem is maradtunk le sokkal.

Megan Fox az, aki teljes meglepetésként ért, és nem értek egyet a díjjal elsőre. Viszont ha megnézzük, már régóta ott van a jelöltek között, most az új Transformers kapcsán felkapottabb lett, és azt a díjat V megnyerte már egyszer. Megan is hadd örüljön:)

A HM díjait sem vártam volna, főleg Miley győzedelmeskedését Vanessáék felett, mivel a számok alapján jócskán vezetünk. Viszont gondoljatok bele: a HSM-es tábort megosztotta, hogy Ash és V közül lehetett választani, a HM fanok viszont csak Mileyra szavazhattak.

A HSM3-nak itt nyernie kellett, itt csak egy a problémám: nem láttam még videót, ahol mind kimennek megköszönni a díjat. Ez nagyon fontos lenne, hiszen ez volt az utolsó ilyen alkalom.

A fellépésekkel együtt csúcs lehetett az idei TCA, ennyi jelölésünk még sosem volt. A két 17-es díjnak pedig különösen örülök, mint első nem HSM-es elismeréseknek. V-t én is sajnálom, remélem, a Bandslam kapcsán nyer majd díjakat.

;o) írta...

Bennem meg az előző 2 komment élménye kavarodik. Nem vagyok oda én sem ezért a TCA-ért, de elsősorban nem a nyertesek miatt, hanem AHOGY viselkednek egyes előadók és az interjúk szervezettsége (bocsi, szervezetlensége) is erősen segítségért kiált.

Fant, kár, hogy nem vagy itt, most, először egyet tudnék érteni veled abban, hogy a legforrób csaj kategóriában (bbármennyire is imádom a Twillightot) szerintem nagyon gáz Kristen győzelme. Nem sok nőies tulajdonságot vélek felfedezni mostani stílusában.

A kapott díjaknak azért örülök nagyjából, illetve tudok értelmes magyarázatot adni magamnak majdnem mindegyikre, és köszi Ditta, hogy ennyit dolgoztál megint. Gondoltam is rád, hogy hirtelen elöntött mindent a híráradat - vajon lesz-e mostanság időd mindenre.

;o) írta...

Jah és Z comedy kategóriás győzelme miatt is meg kell követnem mindenkit, hiszen haza vitte, de azért minden rosszindulat nélkül - itt is elősegítette az őt övező imádat. Volt a kategóriában nagyobb nevettető azért.
Ennek ellenére, minden egyes deszkának nagyon örültem és szorítottam, hogy újabb garázst kelljen vennie, hogy mindegyik elférjen az autói körül.

Névtelen írta...

Oké, előző kommentemet egyedül a díjak és az interjúk egy részének ismeretében írtam, a teljes műsort egyébként a torrentezők ezek közül választva leszedhetik. Az előadók pedig... valaki lője le David Cookot!! És ez nem is lenne nagy kegyetlenség, keressetek csak rá!


;o), a legforróbb csaj nem Megan lett? Kristen egy díjat nyert, a drámai színésznő kategóriában. Egyébként nekem se jön be a stílusa, erőltetetten slampos és tényleg fiús.

Z a vígjátékszínészeknek járó díj átvételekor elmondta, hogy a többi jelöltet példaképének tekinti, Ő is teljesen tisztában van a helyzettel. Viszont ez a Teen Choice Awards, ahol a fiatalság véleménye dönt, és mindenképp pozitív, hogy még mindig ekkora az érdeklődés Z felé.

;o) írta...

Köszönöm a helyreigazítást, valóban Megan nyert, de még lekötött a borzongás Kristen hacukája miatt és ahogy Pattinson díját átfutottam valamiért Kristen maradt meg. Sorry...és persze mindenféle Z érdeklődésnek nagyon örülök, hiszen amíg él a figyelem irányában, addig mindig lesz újabb hír róla ;o)- azt pedig tudjuk, hogy a showbusiness erősen a tinikre épít :D

tinus írta...

Sziasztok!

Linkluvor szerintem elírtad a nevet Dane Cook és nem David azért mondom mert david cook a kedvenc énekesem és ő nem volt ott!Különben tényleg egy bunkó ha jól értettem azt mondta,h Vanessa tartsa magán a ruháit!Még jó,h törölték a leadott műsorból!
Különben akit érdekel:

http://www.youtube.com/watch?v=0fTfvDB0dfk&feature=popular

gratula Dittának a blogért és az egész csapatnak!

b írta...

Miért volt fent ez a Dan Cook a mikrofonnál, és hogy jött a képbe V?

;o) írta...

b egyszerűen csak azért, mert ez a "pasi" egy marhavagon. nem tudom hogy jött a képbe V, mert igazából csak ez a töredék elérhető, nem egész beszéde (talán szerencsénkre).
Dehát: nagy az Isten állatkertje!

;o) írta...

jó magyarosan adtam elő....bocs. Remélem érted azért.

Névtelen írta...

Bocsi, Dane Cook, nem David.

b írta...

...és alacsony a kerítés
értem, és köszi ;o)

b írta...

...és alacsony a kerítés
értem, és köszi ;o)

Netty írta...

Én sem vagyok a legelégedettebb ezzel a TCA-jel. Ami meg Dane Cook-ot illeti...hiába vígjátékszínész, ahogy mindenhol védik, ez szerintem egyáltalán nem volt vicces. És ahogy elnéztem és olvastam, ezt más is így gondolta. Eddig se nagyon csíptem ezt a csávót, de most... Az azért jó, hogy a Foxos emberekben volt annyi jóérzés, hogy kivágták.

Netty írta...

Ez a legjobb minőségű vidi Dane Cook kis szösszenetéről. Így már minden világos.
http://www.youtube.com/watch?v=sS29X1UHGAc&feature=channel

Névtelen írta...

Mindegy, látjátok, hogy V estéjét nem rontotta el egyáltalán, úgyhogy ez is gyenge próbálkozás:)

Névtelen írta...

Egyébként megtaláltam Dane Cook védekezését, miszerint csak viccnek szánta, mint vígjátékszínész. Ahhoz képest rossz a humora...