2010. febr. 4.

Lakers vs. Charlotte

Egy izgalmas Lakers meccset csak az édesít meg igazán, ha a nézők között, az első sorból szurkol a bajnokoknak Zac Efron és Vanessa Hudgens magával ragadó párosa.

Ennél többet lassan nem lehet mondani. Minden egyes alkalommal, amikor ők ketten ott tündökölnek egymás mellett, élvezik egymás társaságát és a játékot, mosolyognak, nevetnek, suttognak, egymás hajával és ujjaival játszanak, összenéznek, fölugornak, lelkesen és szenvedélyesen tapsolnak, bátorítanak - az egész világ arcára mosolyt csalnak!

A LA Lakers a Charlotte Bobcats ellen február 3-án a Los Angeles-i Staples Centerben 99-97 arányban győzött.

Képek: ITT!

Forrás: Celebrity Gossip.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Z sincs egyszerű helyzetben, most a sportra figyeljen, vagy a barátnőjére, jókora dilemma, meg is értem :))

Na szóval a lényeg, hogy szerintem a Lakers hivatásos kabalának is felfogadhatná kettőjüket, hiszen mikor csak elmennek a meccsre, nyer a csapat, kell legyen összefüggés :)

Egyébként pedig elnézve V szurkolását ismét, nem is férhetett kétség a Lakers győzelméhez :) Szerintem simán lehetne csak egy képes beszámolót készíteni a meccsről, szöveg nélkül, V-ről úgyis leolvasható minden :)

pucca írta...

jaja

milyen igaz
am naon édi képek
hajrá lakers

heno írta...

nem ugy volt hofy ferb.4.lopez partin jelenek eg holvanak a képek:(

LL írta...

Fant, ez esetben elég könnyű megosztani a figyelmet, habár a képekből egyértelműnek tűnik, melyiket választotta :D Z-t amúgy nem is láttam bőrkabátban mostanában, érdekes :D

Ha jó a közönség, nyerni kell, mindenképp van összefüggés, remélem, így lesz ez a továbbiakban is :)

b írta...

Dec.25-én volt egy Lakers meccs, amit a Sport1 élőben közvetített. Véletlenül még az elején beleakadtam, és végig néztem. Igaz, hogy vesztett a csapat, de nagggyon jó meccs volt!! Az utolsó negyet utolsó kb 6-8 percénél a közönség 1x csak felállt, és elkezdték bedobálni az ülőpárnákat, meg füttyögtek-fújoltak, mert a bírók rendre a Lakers ellen fújtak. Kellett is némi szünetet elrendelni :D Szóval V lelkesedését maxira meg- és átérzem :)))

Fant írta...

Igen LL, jogos, ebben az esetben valóban könnyű :)) Persze ha passzívból aktívvá válik a tevékenység, ami a sportot illeti, na akkor azért bonyolódnak a dolgok egy kissé és dönteni kell :D Habár ha jobban meggondolom az ő fizikumával nem bonyolult, úgyis nagy barátok a sporttal :))

Nos b, odaát a kosárlabda szinte nemzeti sport, van is miért lelkesedniük bőven :) Ráadásul az amcsik nem a székeket meg petárdát dobálnak a pályára, mint a magyar foci-drukkerek, ez így jóval kulturáltabb :)

Látom a mese kiütött mindenkit :))

Andi írta...

Iszonyatosan sok kép készült megint és aranyosak nagyon :))