2009. aug. 22.

Zachy Efron be volt tojva ;)

Ha összevetjük Zac Efron és Claire Danes nevét a filmes szakmában, egyelőre még tagadhatatlanul vannak különbségek. De mégis keresztezték egymás útját Richard Linklater legújabb filmjében, ahol ráadásul szerelmi partnereket alakítanak.

A "Me and Orson Welles" Sonjájával a 'Blackbook' magazin készített interjút - melynek internetes változatát itt találjátok meg - és benne 21 éves kollégájától is idéznek.

Már maga csak a név, Claire Danes, megfélemlített, akkora súlyt hordoz magával. Egy méltó szerelmi partnernek kellett lennem a filmben, és nem tudtam, meg van-e bármi szükséges képességem, hogy olyan lánynak udvaroljak, mint ő. - nyilatkozta Zachary.

Claire és én együtt estünk csapdába egy szigeten, ahol sehova se mehettél el, négy hétig, mint egy valóságshow-ban. A karakteremnek szerelembe kellett esnie vele, de az övének ellen is kellett állnia. Miután találkoztam Claire-rel, határozottan tudtam, hogy ez fog történni. - fejezte be az egyébként igen-igen sok rajongói szívet meghódító színész.

De tudjuk jól, hogy azért Miss Danes-t is sikerült magával ragadnia... :)

4 megjegyzés:

Fant írta...

Persze érthető, hogy tartott tőle, világos :) De a végeredmény nem lehetett kétséges.
És mindenképpen jó a hozzáállás.

A vasárnapi mese szövegét aztán az este még postáztam, remélem megkapta a Szerkesztőnk :) Kicsit hosszú, szólok előre, de nem agymenéssel van tele, van benne minden, igazi vegyes mese :)

Névtelen írta...

Fant, nem leszel vasárnap? Várom a mesét, bár én se tudom, mikor tudom elolvasni. A jövő hetem még zűrösebb lesz.

És ha már MAOW, itt a hivatalos YT channele a filmnek, egyelőre nincs fenn újdonság, de meg lehet hallgatni Welles-nek azt a rádióadását, ami után mindenki azt hitte, hogy ufók támagták meg a Földet:)

És kiolvastam a CSC-t! Nagyon tetszett, de szerintem a MAOW értékesebb volt, persze teljesen más téma a kettő. Összefoglalót majd csak sulikezdés után kezdek, az ottani programot viszont nem tudom, úgyhogy nem modnok időpontot.

Fant írta...

Most úgy néz ki leszek vasárnap, a mai nap volt sűrű. Őszintén szólva ez a mese kicsit nagyobb lélegzetvételű lett, mint eddig bármelyik, idő kellett rá, meg aztán tegnap nagy kedvem volt hozzá. A nagy lélegzetvételűvel csak arra akarok célozni, hogy négy filmmel foglalkozunk benne, kell a hely mindnek :)
De mondjuk annyi inkább, hogy tegnap hirtelen kedvem volt hozzá, vasárnap majd olvasok abban az időben, amíg a mesét írnám :)

Akkor olvasod el, amikor tudod, igazán nem gond részemről, tudom, hogy úgyis meglesz, ha ráérsz.

Várom kíváncsian az összefoglalót. A MAOW-vel talán szerintem sem igazán érdemes összehasonlítani, pont az eltérő téma miatt, már az alapján amit a CSC-ről eddig tudok.
Türelmesen várom azt is.

Névtelen írta...

Gondoltam, hogy ilyesmi lehet a mese hátterében, nem feltétlen külső okok:)

Köszi a türelmet:)

Akkor inkább azt mondom, hogy a MAOW fogott meg jobban, de a CSC is nagyon tetszett.