2010. márc. 30.

Back To Basics

Igaz, hogy a Watchmen rendezőjének, Zack Snydernek új filmje nem érkezik meg az amerikai mozikba 2011-ig, de a Sucker Punch egyik főszereplője, Vanessa Hudgens -- akit ezen a nyáron a Beastly-ben láthatunk -- szívesen beszélgetett a filmről néhány perc erejéig a SciFi Media Zone-nal.

Vanessa, aki Blondie-t játssza a SP-ban, a globális jelenség, a High School Musical egyik legfényesebb csillaga. De hatalmas sikere a Disney szériájában nem könnyítette meg, hogy olyan szerepeket kapjon, amelyek távol esnek attól a formulától.

"Egy bizonyos módon, ez olyan, mintha mindig újra és újrakezdenéd. A High School Musical egy hihetetlen utazás volt, nagyon jó kaland, ami megváltoztatta az életemet, felnőtté tett és aminek köszönhetően felfedeztem ki vagyok én, de be kell fejezned egyszer és alapvetően újra el kell kezdened kinyújtóztatni magadat. Mehetsz, és csinálhatod ugyanazt a dolgot, de ez nem az, amit én akarok. Én folyamatosan növekedni akarok, különböző dolgokat csinálni, amikre az emberek nem számítanak. Szóval ez minden alkalommal egy vissza az alapokhoz szituáció." - magyarázza Vanessa. "Csinálhatnék még egy másik musicalt, játszatnék egy újabb édes lány egy filmben, de nem igazán ez az, amit én akarok tenni. És mivel ez az, amiről ismernek, nehezebb az embereknek, hogy más megvilágításban nézzenek rám. Harcolok ezekért a szerepekért; meg kellett küzdenem a Sucker Punch-ért, ami miatt nagyon izgulok, mert úgy érzem, ez az első része annak, hogy az emberek máshogy nézzenek rám, valakire, aki .30 kaliberű puskával rohangál."

Sucker Punch szó szerint 6 film egybe összerakva. "5 erős, szexi nőről szól, akik seggeket rúgnak szét és ez nagyon felemelő. Minden nap gyakoroltuk a harcművészeteket, Navy SEALS-zel edzettünk és lőttünk. Nagyon izgalmas!" - mesélte a 21 éves színésznő.

És milyen volt a munka a direktorral Zack Snyderrel? "Ő eszméletlen. Nagyon vicces, fantasztikus képzelőerővel, de általában egy olyan jófiú. Igazából még el is jött velünk együtt edzeni. És nagyon sportos. És zöld háttér előtt játszani nagyon érdekes. Nagyon mély hitednek kell lennie. A film egyik részében, egy B-25 bombázó gépen vagyok és .50 cal és .30 cal kaliberű fegyverrel lövöldözök a hátuljából; egy sárkányra lövök rá, sikítozok és lövöldözök, de leharap egy darabot a repülőből. Nagyon intenzív, de meg kell bíznod Zackben. Ha azt mondja több kell, többet adsz neki. Ha azt mondja kevesebb kell, kevesebbet."

Forrás: SciFi Media Zone.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Kockázatosak is ezek az újítások mindenekelőtt, nincs rá garancia, hogy beválik neki. De mindenképp így kell tennie, aztán ha beüt a krach és nem lesz sikeres újabb műfajokban, még mindig ott vannak az eddigiekhez hasonló szerepek, szóval teljesen jól teszi, hogy izgalmasabb kihívásokat keres.

A SP egyre jobban mozgatja a fantáziámat :) Az a sárkányos jelenet, nem semmi, kezdem konkrétan érteni miért is olyan lelkes V, nagyon kíváncsi leszek már :)