2010. márc. 7.

LaLucca

A divat és a művészet házassága az, ami a legjobban leírja nem csak a LaLucca kiegészítőket, hanem az alapítótárs férj és feleség Laura Pimentelt és Aleksandar Kirilovot is.

A Dominikai Köztársaságban született, külföldön tanult tervezőnő, Laura 2007-ben dobta piacra táskakollekcióját, miután lediplomázott a Miami Nemzetközi Művészeti egyetemen, a kiegészítőkre szakosodva. Aztán 2008-ban úgy döntött, hogy megalkot egy limitált Art Bag kollekciót is, akkori párjával - mostmár férjével - Aleksandar-rel, a bolgár művésszel, aki akkor vált jelentős figurájává a dél-floridai életnek. A LaLucca Art Bag kollekció olyan nagy sikert aratott a vásárlók körében és a médiában is - beleértve a nemzetközi Vouge-ot és Harper's Bazaar-t – hogy ez lett a márka fő irányvonala.

A designer párossal az amerikai Women's Mafia készített interjút, amelyben lássatok csodát, a mi stílusikonunk, V Hudgens is említésre került!

Mely hírességek és az érdeklődés középpontjában álló személyek tükrözik vissza leginkább a LaLucca márkát?

Laura: A nő, aki a mi art táskáinkat viseli, magabiztos a stílusában és nagyra értékeli a kapcsolatot a művészet és a divat között. Nem fél kitűnni a tömegből és megalkotni valami különlegeset. Hírességek, mint Nicole Richie, Eva Longoria, a Kardashian testvérek, Lauren Conrad, Rachel Bilson, Fergie, Vanessa Hudgens, Blake Lively, Rihanna és Sienna Miller mind eszembe jutnak.

Forrás: Women's Mafia.

3 megjegyzés:

heno írta...

Valki tudna oscar linkeket be linkelni holy fog élőben menni majd onlein?!

Névtelen írta...

Lehet nosztalgiázni, a Disney csatornán 19-től hsm1 kezdődik.

xdittax írta...

Kedves heno! Én ezt az oldalt találtam meg, ahogy most kerestem egy kicsit, ahol fölsorolják az idei jó minőségű, nagyobb lehetőségeket, ahonnan élőben fog majd menni online a show. De egyébként az Oscar hivatalos oldalán is lesz élő közvetítés természetesen egyenesen a vörös szőnyegről.