2010. márc. 6.

Sucker Punch 3D-ben!

James Cameron 9 Oscar-díjra jelölt "Avatar"-jával kezdődött. És azóta megindult a lavina, amely - csak egy példaként a sok közül - a Harry Potter két befejező epizódja mellett, a "Sucker Punch" című fantasyt is bekebelezte.

Egyre-másra érkeznek a hírek, hogy a közeljövőben mely filmek lesznek átalakítva és lesznek végül megtekinthetők megjelenésükkor IMAX 3D-s mozikban.

A legújabb pedig ezen filmek közül, Zach Snyder az idei Téli Olimpiai Játékoknak helyt adó Vancouverben forgatott "Sucker Punch" filmje. A Warner Bros. stúdió a plusz 1 dimenzióval ellátott filmet 2011. március 25-én tervezi mozikba küldeni.

A Vanessa Hudgenst szerepeltető akciófilmet tehát még magasabb fokozaton élvezhetjük majd bő egy esztendő múlva székeinkbe süppedve - szerintem egy ilyen produkciónak csak javára válhat az átdolgozás, bár korántsem biztos, hogy minden esetben működik. Egy kicsit tartok attól, hogy addigra belefárad a filmvilág ebbe a sok szemüveges moziba, bár ugyanakkor szerintem a nézőket csak tovább csigázza egy-egy ígéretes alkotás kapcsán... :)

Forrás: BoxOfficeMojo.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Értem, hogy tartasz kicsit tőle Ditta, de szerintem mindenképp ez a jövő útja, mármint az nyer, aki valami újat tud mutatni az eddigiekhez képest és ez a 3D-s dolog, akkora szenzáció lett, hogy egyszerűen muszáj beállni a sorba. Egy ennyire látványosnak ígérkező filmmel meg aztán pláne :)
Szóval szerintem nagyon-nagyon jó hír mindenképp.

Mese szövege postázva :)

b írta...

Faliújság-tulajdonos kollégám a múlt héten mondta (miután "lelkesen" megemlítettem neki, hogy láttam a Twillight-t), hogy olyan híreket kapott 'kintről', hogy állítólag V mind2 filmje nagy durranásnak ígérkezik, a Beastly túl fogja szárnyalni (vagy lesöpri?) a vámpíros filmeket is.
És egy nagy pirospont neki, mert nem követi a tinibulvár trendeket, csak úgy jelzés értékűen teljesen korrekt pár soros hírt írt Z-ről (megemlítve V-t is), és egy totál friss képet is rakott mellé, ami az ausztráliai kávézóban (vagy pizzázóban?) készült, a szörfös program után.