2010. márc. 3.

Hudgens Aroma

A tavasz beköszöntével Vanessa Hudgens is előbújt, és végre megmutatta magát, őszintén, már hiányoltam egy kicsit. Persze nyilvánvalóan élvezte kedvesével, hogy a világ szeme előtt kapcsolódhattak ki az ausztrál partokon, ahonnan február 25-én távoztak - erről 4 darab rajongó által készített reptéri kép tanúskodik, amelyeket megtaláltok ITT!

Így fordulhatott elő, hogy március 2-án már bőven amerikai földre tette ki lábát a Kétlábonjáró Szépség, családja további két nőtagjával, Gina mamával és Stellával. Tegnap délután ült be velük a Los Angeles-i Aroma Cafe-ba, Studio City-ben.

A 21 éves színésznő fekete-pink összeállítású melegítőjében a találkozás után különvált családjától, öleléssel, puszival és egy találkozóra sietett tova. :)

További képekért nincs más dolgotok, mint IDE kattintani!

Forrás: Just Jared Jr.

7 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Aláírom,hogy a fekete a pinkkel passzol,de hogy miért jó a gatya szárán sétálni,azt még mindig nem értem.:)Ez valami extrém dolog lehet,nem?:))

Andi írta...

Sziasztok!

Nekem is okés V-n ez a cucc és jó a kérdés (f.é.), a dolog olyannyira extrém lehet,hogy ez már szinte trendi így a gatyán sétálni:))

(f.é.) írta...

Rájöttem valamire Andi,ez már szerintem művészet.
De én ezt a művészeti ágat meg sem próbálom,mert tuti pofára esnék vele(benne).:)

Névtelen írta...

Rájöttem, hogy a pink melegítőn kívül mindent irigylek ezen a lányon egyszerűen :D Meg ami nála van, főleg azt :D Amúgy tökéletes szerelés, csak én nem hordanék ilyen árnyalatot, de neki még ez is jól áll :)

A melegítőn taposás abszolút spontán, én volt, hogy szöges cipőben csináltam véletlen, elég balesetveszélyes :D

Névtelen írta...

Valaki tudja, hogy Vanessa is jelen lesz-e az OSCAR díjátadón?

Fant írta...

Emberek először egy nagy hír: kedvenc számos oldalam szerint a Sucker Punch 3D lesz! Ami mindenképp nagy húzás, és ha olyan látványos lesz, mint amilyennek sejthető, akkor az IMAX mozikban a helye feltétlen :)

Szóval a képek :) Azért a teljes passzolás kedvéért még a felsőjére is rá van írva, hogy pink, szóval nem kispályás divatból V azt megint bizonyította :))

Hm, LL, van egy olyan érzésem, hogy nem a táskájára célzol most :)) A melegítőd pedig szerintem maradandó sérüléseket szenvedhetett a szögessel való taposástól :))

Nos Névtelen, ezt egyelőre biztosan nem tudni, de ha logikusan belegondolunk, nagyon nagy a valószínűsége, hogy ott lesz. Gyakorlatilag kizártnak tartom, hogy Z egyedül menne, egyszerűen nem létezik, hogy V otthon marad és a tv-ből nézi a gálát :) Hacsak nem lesz valami halaszthatatlan elfoglaltsága, szóval én 99% esélyt adok arra, hogy ott lesz :)

LL írta...

A 3D-s infót több helyen is láttam, nagyon jó lenne, ha így lenne, az IMAX tényleg felülmúlhatatlan, és ennek a filmnek így még nagyobb hatása lenne :)

Bizony nem a táskájára, habár az se rossz, de az a másik tárgy fontosabb :D

A melegítőmön ott vannak a nyomai bizony :D