2010. márc. 7.

Fire.Fire.Fire.

Tüzes hangulatban vagyok. Gyertyát égetek, Fire című kedvenc dalomat hallgatom és a Fire parfümöm van rajtam. Ja, és a Tűzről fordítok. :)

Brian Bendis-szel, a "Fire" című képregény megalkotójával nemrég készített interjút az IGN Comics, és természetesen Zac Efronnak és a történetből készülő filmnek oroszlánrész jutott a beszélgetésből. Íme:

IGN Comics: Szóval az egyik legsokkolóbb hozzád kapcsolódó hír az volt, hogy Zac Efronnal kocsikáztál. Tudom, hogy az egész irodám erről beszélt - “Mi a fene?” Ez érdekes, amikor bemegyek egy boltba, látom a Jinx-t, látom a Powers-t… Viszont nem látom a Fire-t…

Bendis: A Fire valójában nagyon jól fogy, talán azért, mert olcsóbb. Ez az, amiért újra elővettem, mert sokat adtam el belőle és mert egy korai munkám volt... Utálom elárulni, hogy milyen régi könyv, hogy mennyire régi... Zac Efron körülbelül 4 éves volt, vagy így valahogy. -nevet- De egész idő alatt állandóan nyomtatásban volt. És mindig, amikor megkapom a részemet belőle, úgy reagálok rá, hogy “Igazán! Oké!” –nevet- Egyszerűen csak furcsa és vicces.

Szóval elmondták, mi történt, [Zac Efron] elolvasta és az ügynöke utolérte a menedzseremet. Beszélgettek és ez az egészen jól ismert producer, aki a "Green Hornet"-en dolgozik, meg minden ilyesmin, összejöttek és arra gondoltak, hogy összehoznak engem meg Zac-et. Szóval beraktak minket egy szobába, és [Zac Efron] egy nagyon érdekes srác. Úgy ültem ott, hogy “Nem tudom, mire számítsak.” De nagyon okos és nagyra törő, igyekezve megtenni a következő lépést egy törvényes úton, megpróbálva Matt Damon vagy Johnny Depp lépéseit követve.

IGN Comics: Szóval [Zac Efron] csak belebotlott, vagy ő egy képregény rajongó?

Bendis: Oh, nem, ő mindenféleképpen egy rajongó. Nagyon részletesen beszélt a képregényről, hogy mit tetszett neki benne és mit akar tőle. És... igen! Tetszik nekem a srác, és jóképű egy fiú, nem fogok hazudni! Szóval kezet ráztunk és kimentünk... Tehát [Zac Efron] és én kimentünk, és jó néhány ember van, akit érdekel a vele való munka és az hogy, hogy olyanná tegyék, amilyen akar lenni. Végül a Universal-nál kötöttünk ki, ami nagyszerű, mert ők vették meg a Jinx-t is, és egy nagyon jó kapcsolatom van velük, szeretem őket. Szeretem a színfalak mögött dolgozókat is. Ők csinálták a "Wanted"-ot, a Bourne trilógiát... Szeretem az ottani légkört. Tudják, hogy mit csináljanak. Szóval kimentünk, énekeltünk egy kicsit és együtt táncoltunk és most itt vagyok az alagsoromban és gépelek és [Zac Efron] Ausztráliában van és szörfözik! –nevet-

Jó srác. Elárulom, megdobtam őt egy könyv és filmlistával, amiről azt gondoltam, hogy hasznos lenne a számára, hogy belekerüljön ebbe az ügynökös hangulatba. A következő alkalommal, amikor láttam, már a lista felén túl volt. És ez tetszett – az ilyesmit bárkiben szeretem. Megmutatta, hogy komolyan gondolja, úgyhogy tetszett.

Már megvolt az első történet találkozónk, és jövő héten is lesz egy... Remélem, hogy Hollywood szele keresztezi az utunkat. Eddig ez egy remek élmény és nagyon jól működik. Egy könyv és egy korszak, amit imádok, szóval most évek tapasztalatával mehetek újra vissza hozzá. Egyetemista koromban írtam, és most egyetemi professzor vagyok. Itt vagyok a kampuszon és ... egy átkozott dolog sem változott. Egy átkozott dolog sem. Kivétel az sms. De semmi más! Akkor legalább volt egy 10 perces beszélgetés a Dungeons and Dragons-ról! Én meg: "Tényleg még mindig erről beszélgettek? Tényleg? Komolyan? Nem a Gyűrűk Uráról? Nem, semmi?" Ez igazán vicces volt nekem. Egyáltalán nem változott semmi.

Forrás: IGN Comics.

Nincsenek megjegyzések: