2010. márc. 17.

Happy Birthday, Brittany!

Egyik kedvenc barátunk, Brittany Snow nemrég ünnepelte születésnapját! A fiatal színésznő, aki még anno Zac Efron hajlakkos kedvesét alakította a vásznon, március 8-án töltötte be 24. életévét.

Az ifjú hölgyet, március 13-án, szombat este köszöntötték fel barátai, köztük a szintén színész, Jessica Stroup és párja, Dustin Milligan, Kellan Lutz, Seth MacFarlane, valamint az említett Zac Efron és Vanessa Hudgens. A társaság a Los Angeles-i Crown bárban énekelte el az ünnepeltnek a Happy Birthday-t! :)

A bár aznap éjjelre bezárta kapuit és csak az exkluzív ünneplésnek szentelte magát. És melyik hely is ne lenne elégedett, ha ilyen vendégek mulatnának benne? :)

Egy Vanessa Hudgens, aki a belső beszámolók szerint egy szexi, mély kivágású piros ruhában feszített, és különösen ropta, amikor T.I. “Bring ‘Em Out” című száma csendült fel.

Egy Zac Efron, aki egy szimpla fehér pólóba bújt az estre, és aki különösen jólnevelten viselkedett, és sorra utasította vissza a felkínált italokat, és cserélte őket vízre, lévén, hogy aznap ő volt a sofőr - és akárcsak minden mást, ezt a megbízatást is felelősségteljesen végzi el. Még szép! :)

A parti egyébként se valami nagy őrület volt. Zac és Nessa az este nagy részét az asztaluknál töltötte, és csak néha hagyták félbe a beszélgetést és nevetgélést a tánc kedvéért.

Azóta viszont egy másik mulatságra is beneveztek, a párt tegnap, március 17-én látták Las Vegasban egy koncerten részt venni a Treasure Island-nél. Ez a város pedig úgy jött a képbe, hogy a duó női fele ott kapja meg a "Holnap nő csillaga" díjat a ShoWest zárógáláján, ma este.

Forrás: Just Jared Jr.

Nincsenek megjegyzések: