2010. márc. 28.

Napfényes Los Angeles

Bár március 24-ről kaptunk közös képeket is Vanessa Hudgensről és Zac Efronról, kerültek elő más képek is ugyanezzel a keltezéssel - külön-külön.

Baby V tökéletesen kiélvezi a melegedő, már-már forró Los Angeles-i napsugarakat,egy fantasztikus virágmintás élénk színű miniruhába bújt, megmutatva oly híresen eszméletlen lábait indult frissítő nedűkért a helyi Jamba Juice-ba. És ezúttal sem maradhatott kalap nélkül a lány, igaz ezúttal egy új funkciót töltött be: ez takarta el szépséges szép arcát a csúnya fotográfusok elől.

Őszintén, kicsit nagyon sajnálom, mert egy kedves mosollyal és a biztonságos kardigán nélkül lelki szemeim előtt csodálatos képek születtek meg. De majd nyáron, remélem lesz rá alkalom. :)


És arra is, hogy még többet lássunk Zac Efronból, akiről olyan régen láttunk már képeket. Vagy csak nekem hiányzott annyira? Előfordulhat, de annyi biztos, most szerdán, ő sem szívesen mutatkozott, fején ugyan kalap helyett sapka és kapucni csücsült, amikor egy nappal kedves után ő is egy orvosi rendelőt keresett fel. Talán csak nem utazni készülnek valahova? Esetleg más tippek, ötletek? :)

Mindenesetre ezekért a képekért cserébe kaptunk közöseket, és azokat aztán tényleg értékelni kell. Ahogy azt is, hogy legalább jut nekik egy kis nyugodalom a napsütötte Angyalok városában.

FONTOS: Soron következő kalandos utazásunkra sajnos ma semmiképp nem este 8 órakor fog sor kerülni, de valószínűleg még valamikor egy későbbi órában. Ha véletlenül mégsem, holnap biztosan találkozunk! Megértéseteket köszönöm! Szép estét! Ditta×××

Nincsenek megjegyzések: