2008. nov. 15.

Egy darabka művészet :)

"Úgy tűnik nagy fizetéseinek kézhezvétele után Zac Efron tett egy nyilatkozatot azzal, hogy nemrég vett egy házavatói ajándékot kedvesének, Vanessa Hudgens-nek.

A High School Musical 3: Senior Year főszereplője állítólag 50,000 dollárt fizetett egy vintage Louis Vuitton utazóládáért, amit a luxuspoggyász-korszak kezdetén alkottak meg. A ládika az egyik legrégebbi Louis Vuitton utazóláda, (ezeket a darabokat 1876-1889 között gyárották) és egyáltalán, Louis Vuitton egyik legkorábbi tervezése.

"Vanessa szereti a Louis Vuitton termékeket, de nem költené rá a pénzét." - mondta egy a párhoz közeli forrás. De így legalább barátjának köszönhetően nem kellett rá kiadnia.

A forrás még azt is hozzátette, Vanessának ez több, mint csak egy öreg bútorelem. "Neki ez egy darabka művészet."

A kép csak illusztráció, egy internetes akciós lap egy eladásra bocsátott terméke.

Forrás: Celebrity Gossip; Malleries.

61 megjegyzés:

Fant írta...

Á, szóval a láda :) Elég drága láda, dehát a műalkotásokat meg kell fizetni :)

xdittax írta...

Úgy gondolom, akár láda, akár nem, én is tudnám értékelni. Mondtam, egy nőnemű lény tud mit kezdeni vele, aki pedig szerelmes a divatba, szereti az antik dolgokat, annak remek ajándék. Bár nem ismerem Vanessát úgy, ha megkapta, remélem örült neki és megbecsüli!:)

Fant írta...

Jó, jó én sem vagyok ám olyan érzéketlen :) Igazad lehet, Vanessa szerti a divatot, végülis egy antik tárgy valóban értékes és szép ajándék. És biztosan örült neki és becsben is tartja, ezt biztosra vehetjük :) Az ára meg...valószínűleg csak nekünk magas :)

ades írta...

HÁT LEHET FANT HISZ ZAC EFRON FIZETÉSE MELLET DE AZ IS LEHET HOGY EGY ILYEN LÁDÁHOZ VALAMI KÖZÖS EMLÉK KÖTI ÖKET VAGY CSAK TÉNYLEG VANESSA SZERETI AZ ANTIK DARABAOKTT AZ BIZTOS ZAC NEM APROZA EL HA VANESSAÁROL VAN SZÓ

Névtelen írta...

Hahó! Talán ez a láda amolyan varázslattal bíró, érzelmekkel teli dolgot hivatott közvetíteni az ajándékozott felé.:) Nem a pénzbeni értéket kell,hogy lássuk,hanem az eszmeit.Amellett viszont igen praktikus "kis" darab.:) De ami még ennél is kézenfekvő számomra,hogy egy ilyen ládikóhoz szép nagy kecó is dukál. Mert az szent,hogy nem egy 62-m2-es lakásba tervezték.:)

Ha Vanessa sohasem tenne bele semmit,ez a láda akkor is telis-tele lenne a kézzel nem fogható dolgokkal. Csudira izgalmas. (f.é.)

Névtelen írta...

Érdekeseket mondtok...szívesen megnézném a szobát, ahol V ezt a ládát elhelyezi...lehet, hogy hasonló stílusú az egyik? Én elfogadnék egy ilyet:)

xdittax írta...

Hmmm.. F.É.lehet mondani arra valami hasonló szépet, mint amit írtál?

Csak annyit árulok el, amit korábbi megjegyzésemben írtam, hogy ha csak a ládikát nézzük, kinek tökéletes ajándék...akkor magamra is gondoltam.:)

Szóval, nekem is jöhetne, egy különlegesség. De vannak számomra nagyon különleges dolgok. Meg emberek is! :)

b írta...

Sehol senki? :(

Névtelen írta...

Senki nem tud semmi biztatót Zanessáról? Úgy bennem van a kétely, hogy miért egyedül jött vissza Van, hogy miért nem kapunk képet arról, hogy visszajött-e vagy sem Zac, vagy éppen Ashley? Jó lenne kapni egy hírt vagy egy képet róluk, hogy lássuk minden rendben van és megnyugodhassunk. Mert bevallom én egy kicsit elbizonytalanodtam. Jó lenne kapni valamit róluk.

Fant írta...

Ma nagyon szorgalmas akartam lenni, képzeljétek emberek - elhatároztam, hogy ma megcsinálom a sydney-i rádióinterjú magyarítását. Erre mi történt? Elaludtam a közepén, gondoljatok bele :) Pedig nem is olyan unalmas az interjú :) Na majd holnap :)
Én itt vagyok, b valami kérdés felmerült esetleg :))
Amúgy nagyon jó kis számokat találtam, közelít a bevétel egy szép nagy kerek szám felé, de megpróbálom megállni, hogy csak a hétvégi adatokkal együtt küldjem :)

Nyugalom névtelen. Vélhetően szusszannak egyet, rengeteget melóztak mostanában. Különben meg: túlságosan el voltunk kényeztetve mostanában képekkel, hírekkel.

b írta...

Nincs most kérdésem, csak hiányzik az olvasni való és a beszélgetés :)

Fant írta...

Szóval nincs kérdés :) Akkor kérdezek én: hogy tetszik Vanessa ládája? :)
Azt nem tudod véletlenül, hogy a neten hol lehet olyan oldalt találni, ahol a cd eladási adatokat összesítik? Példányszámok érdekelnének igazán. Mégpedig azért, mert a VABN kommentjeiben óriási számokat találtam - le akarom ellenőrizni, hogy valós-e a dolog, mert túl nagynak tűnik.
Na most mondd meg mennyi kérdésem van hirtelen :)

Névtelen írta...

Hát névtelen Fant tudott neked mondani némi biztatót,és mesélt közben egy altatót.:)
Szerintem a számok tehetnek mindenről,ez a meggyőződésem.:)
Kábulatba,sőt alvást előidéző transzba taszítanak a számok téged Találó!:)

Talán Zac,és Ashley a hotel megmentésére siettek,és kezelésbe vették a faápolót. Ezzel megmentve az Eukalyptus-ból készült ablakkeretek további szépségét,épségét.:)
Szóval tegyük félre a (szú)rós megjegyzéseket,és a feltétlen bizalom hiányát. :)) (f.é.)

b írta...

Fans sajnos nem tudom hol találsz ellenőrzésre számokat. (bevallom az ilyesmi sosem érdekelt)

A láda klassz, én asztalnak használva láttam már ilyesmit. Az igaz, hogy nem egy nagy házban :)
Egyébként az első gondolatom a hír olvasásakor az volt, hogy a megfelelő ajándék a megfelelő embertől :)
A kérdések nem zavarnak, jöhetnek bátran, max nem tudok rájuk válaszolni :)

Névtelen írta...

Csá b! Talán igazad van,azzal a megfelelő szóval.
Én talán azt az utalást szűrném le a
ládamonstrum láttán,:
Pakolj Baby!
Utazunk!
Hogy hová?
A vágyak,és álmok szigetére!
Ashley?
Ugyan kicsim,ideje,hogy az ő kezét elengedd,helyette a szívemet melengesd!:))

A hibás:(f.é.)

Andi írta...

Ez egyenesen Óriási (f.é.):)

Fant írta...

Ez jó volt f.é. - mindkettő hatalmas :) Azért látom újabb szintre kerültél jeltolmácsolásból - már személyek sem kellenek, elég egy láda :))

Hm, akkor a számok csak engem érdekelnek, már látom :)

Érdekes dolog ez a láda, nem hétköznapi ajándék az tuti. Tényleg, azt tudjuk már, mit adott Vanessa Zac-nek a szülinapjára? Elnézve ezt a ládát, biztos nem valami átlagos dologgal lepte meg :)

F.é. lehet, hogy igazad van, a számok tehetnek mindenről :)

b írta...

Bocsi Fant, nem akartalak megbántani a számokkal kapcsolatban!

Névtelen írta...

Kösz srácok,viszont most elszomorodtam(nagyon)!:(
Hol vannak az értelmes emberek????
Hol???? Csukva tartják a fülüket?
Mi a ..... na hagyjuk,ezek a ...
(f.é.)

Fant írta...

Ugyan, b, nem bántódtam meg, semmi gond nincs! :)
Tényleg, b, nem emlékszem pontosan, nem veled beszélgettünk a jómúltkor, hogy érdemes-e megvenni a HSM 2 táncos verziós dvd-t?

b írta...

De én kérdeztem :) Miért?

b írta...

Kikre akadtál ki f.é.?

Fant írta...

Mi baj van f.é.? Á, esetleg Megasztár?

Fant írta...

Akkor jól emlékeztem :) Csak kíváncsi vagyok sikerült-e döntésre jutni a vásárlással kapcsolatban?

Névtelen írta...

Arra sok jelzővel illethető tömegre,aki az ordibálás éneklésnek nevezi,és akik egy "kislányt" nem a megfelelő időben ébresztenek rá arra,hogy az évek múlása neki is meghozza majd azt,ami most még nem az ővé.... Ja,de ez minden,csak nem
megasztár. (f.é.)

b írta...

Hááát, kicsit rábeszéltél :) Úgy hogy majd megveszem azt hiszem.

Csak nem Megasztárt néztél?

b írta...

Csak nem a Hien esett ki?
Én ezt a sorozatot már végképp nem bírom nézni.

Névtelen írta...

De!:( (f.é.)

b írta...

Én nem bírom nézni ezt a mega4-t(ma is próbálkoztam vele) Egyik szereplő sem fogott meg, és még hamisan is énekelnek. (Nekem a favoritom a mega2 volt)

Névtelen írta...

Én pedig,ha választhatok a tánc,illetve az éneklés között,az
utóbbit választom. Két emberke tetszett nekem,de sajnos már mindkettő kiesett. Innentől én sem nézem,helyette jöhet a szombat esti bulizás.:) (f.é.)

Fant írta...

Ezt a Megasztárt én sem követem már. Egyszerűen rég nem arról szól, hogy keressünk tehetséges embereket. Amit eddig láttam belőle, az a 13 éves kislány volt, aki (gondolom rá céloztál te is f.é.) ordít éneklés helyett, de azt hiszi magáról (mert elhitetik vele) hogy őrült profi, meg egy-két további versenyzőt röviden hallgatva - hát nem győzött meg arról a műsor, hogy érdemes lenne nézni...

b írta...

Ki volt a másik?
A táncikás műsorban a műsorvezető csajtól tudok a falra mászni :))

b írta...

Nem akarlak lelombozni titeket, de eddig is le volt zsírozva, hogy ki mikor esik ki. Pontosabban, hogy ki fog nyerni. :((
A Lüszivel kapcsolatban még annyit, hogy elég gusztustalan számomra, hogy elhitetik a kislánnyal és az anyjával, hogy oda való. Nem mondom, nincs rossz hangja, de akkor sem.

Névtelen írta...

Igen,igen na erről sok-sok mindent tudnék írni én is,de az idő szépen lassan eltelik,valszeg az lehet a problema nálam,hogy a számok zavarásának nem engedtem ma,és így nem kábultam álomba fényes nappal.:)

Hát jó éjt drágák!:)
Ja a másik befutom:Nkuya Sonia

Pedig az a csaj.....
Lüszi,hiába városom szülötte,nulla!
Ez a véleményem.
Hient pedig nagyon-nagyon csiptem.:) (f.é.)

Andi írta...

Én sem követem a mostani Megasztárt, szerintem is az előzők jobbak voltak, viszont ma megnéztem a fiammal a Jetix-en a Rocktábort...végül is tetszett, volt benne egy-két jó zenei rész.
Látta még valaki?

b írta...

Én nem láttam, mesélj róla. (nincs jetixünk)

Fant írta...

A lezsírozással totálisan egyetértek, b. Csak azért az eddigi műsorokban több volt a tehetséges ember, mostanra elfogytak úgy látszik. Lüszi anyjával kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon kellett győzködni arról, hogy a lánya odavaló...
F.é.: :)
Én még nem láttam azt a filmet Andi, pedig valamelyik héten az rtl-en is volt, de kimaradt nekem.

b írta...

Igen, jól mondod, a többiben voltak tehetséges, szerethető emberek.

Dorciiii írta...

Szijaa Ditta! Ez a kedvenc Vanessás oldalam! Hihetetlen,hogy itt minden nap van friss hír!!! Gratulálok Neked :)

Andi írta...

Hú....naszóval röviden,
A Jonas Brothers énekese a Rocktáborban megismerkedik egy lánnyal, de persze ez nem megy majd olyan simán...a sok fiatalt összehozza a zene a tánc és az ének és a záró bulira készülnek önálló produkcióval és a jelentkező fellépők közül a nyertes készíthet egy felvételt a főszereplő énekessel...van benne hasonló karakterű lány mint Sharpay, tehát van egy kicsi dráma...humor,zene, tánc,ének...a végén közös ének és persze
happy end!:)

Ez most igen dióhéjban volt, de remélem kihámozható...1X,2X érdemes megnézni...
Jó éjt!:)

Andi írta...

Éjszakai pillangók....Ti még fent vagytok?

b írta...

Köszi, megnézem akkor.
Én most készülődök aludni menni. Sajna hétközben nem nagyon engedhetem meg magamnak az éjszakai cincogást :)

Andi írta...

Nincs mit b, jó éjt Néked!:)

b írta...

Neked is jó éjt!

Névtelen írta...

http://www.buzzfoto.com/
ez itt ashley háza ?????
bea

Névtelen írta...

Jó reggelt:)
jaja, az vagy Ashley vagy a szüleinek a háza...ez azért már tényleg szemétség, így behatolni a magánéletükbe:(:@
Hiányoztatok, de vagy éjfélig a számokkal barátkoztam:PP
F. É, mindkét funfic királyxPPP:DD
Én a táncos műsort néztem tegnap, de sztem ez volt az utsó alkalom, a HSM3 táncaihoz képest az összes nulla...nem tom, maga a lényeg nem túl nagy szám, a körítést viszont
a végtelenségig húzzák.
Megasztárt sose néztem, de ezek szerint sose fogok....nekem a korábbiak se jöttek be:((
A Camp Rock viszont jöhetne...kíváncsi vagyok, mennyit ér Demi Lovato meg Jonasék színészileg...énekileg nem nagyon fogtak meg, bár a Camp Rocknak jók a zenéi.
Emberek, másfél hét, és jövök...el se hiszem, mintha örökké tartanaxP

xdittax írta...

Megasztár 4, megasztár 4 - tegnapesti távolmaraásom oka.
Számomra nem annyira a katazstrofális. Szoktak elég gyenge produkciók születni, de akadnak akik szépet alkotnak. Először ott volt pl. Sonia, aztán Hien. Mostmár...? Tovább fogom nézni, mert van aki még ér nekem valamit, és a zene egyrészt az, ami mindennél többet, úgyhogy maradok a TV-n, és reklámokban jöhet egy kis tánc. :)

xdittax írta...

És még pár dolog:)

Dorciiii - köszönöm szépen a dicsérő szavakt, igaz, most olyan mintha egy kicsit visszavettem volna, de igyekszek, és nem állok meg!:)

Fant - remélem legalább szépeket álmodtál!×P

F.É. - A versikédért taps jár% Remélem megvigasztal!:)

Andi - Nem tudom, hogyan csináltál, e az éjszakai pillangóknál ráhibáztál. Bár tegnap nem volt igaz rám, évek óta egyik becenevem: Éjjelipillangó;)
És én ismerem a Camp Rock-ot, Amcsiból, a zene és az egész olyan mint a szintén Disney-s HSM, de a soundtrackjéből kemény 3 számot szoktam elvétve halgatni. A filmet még nem láttam.

Névtelen írta...

Sziasztok! Az im-neten lehet szavazni a top 10 szexi pasira! Szavazzatok Zac-re,én már szavaztam! ;)


http://www.im-net.hu/index.php?p=top10

Fant írta...

Nem emlékszem mit álmodtam Ditta, megmondom őszintén :)) De jót aludtam az tuti :)
Most viszont már tényleg befejezem azt a rádióinterjút, már nem sok van hátra, de nagyon szenvedek vele :) Valahogy kicsit helyenként nehéz megtalálni az összefüggéseket benne, mert csak összefoglalót készítettek a németek... Úgyhogy most küzdök erőteljesen :)

Táncos műsor: nekem egy nagy tanulsága van, az, hogy Stohl hiába próbálta módszeresen lejáratni magát évekig a tv-ben, most bebizonyítja, hogy valóban tehetséges - mint táncos is.
Igazad van LL, a körítés nagyon bosszantó, a lényeg meg... szerinted volna olyan a műsor szereplői között, aki képes volna akár 2 lépést megtanulni a HSM 3 táncaiból? :) Képzeld csak el mi történne, ha elő akarnák adni mondjuk a Boys are back koreográfiáját :)
És kitartás, másfél hét már nem olyan sok, kicsit még húzz bele a tanulásba, aztán lehet lazulni :)

Andi írta...

Én is néztem a táncot...vili, hogy elbújhat a HSM3 mögött....különben meg Sthol-éknak drukkolok....jól táncol...Iringóval különösen jók...csípem a csajt már a kezdetektől...és persze Sthol-t is!:)

b írta...

Azért nem lehet a latin-standard táncokat összehasonlítani a hsm számaival, max a keringőt :)
És a profiknak valószínűleg azért sikerülne többé kevésbe :)

Andi írta...

Persze b...!:)

Fant írta...

Többé-kevésbé... Inkább kevésbé, mint többé :))

Andi írta...

Jaj....az a keringő....nekem Zanessa-nál(Troyella...dettó!) kezdődik és végződik...még ilyet..!:)

b írta...

Hát igen :) Sokat gyakoroltak... :)

Fant írta...

Na igen - Zac különórákat is vett Vanessa-tól :)

b írta...

Hmm... érthető. Kellett gyakorolnia.

Fant írta...

Naná, kellett is, nagyképernyő, meg ilyenek :) Nameg Vanessa-val én is szívesen táncolnék :)

Andi írta...

A sok gyakorlás meg is látszik...hisz isteniek együtt....tökéletes az összhang...!:)

Andi írta...

És ki ne táncolna Zachy-vel....?:)