2008. nov. 6.

Megcsináltuk a házi feladatot!

Annak, hogy újra csak későbbi időpontban jeletkezek, egvannak a maga okai. Kevéske ráérő, szabad perceimben, amit itthon töltöttem a mai nap folyamán, igyekeztem volna hírt írni Nektek, de... talán még annál is jobban kihasználtam időmet, és elolvastam EZT! Tudom, hogy igazságtalanság, mert angolul van, és van aki egy büdös szót nem ért meg belőle, és irigy lesz az aki nem érti, de valami gyönyörű. Kifogytam a szavakból, de tényleg valami eszméletlen szép.

De hogy valami olyanról is beszéljek, amit mindenki megért, Fant egy újabb interjúval és a végén újabb számadatokkal bombázott, így ezekkel mindenki vigasztalódhat (vagy tovább gazdagodhat). A Teemix készített interjút Zac-kel még a HSM3 promóciója közben, ami sok-sok kérdést és témát foglal magába! Figyeljetek csak!;)



Zac: Igen, nekem és Troy-nak kifejezetten vannak közös tulajdonságaink. Mindketten nagy döntéssel találtuk szemben magunkat a középiskolában. Láthatjuk, ahogy a HSM 3-ban Troy megpróbál választani a kosárlabda és a színház közt. Nem mondhatom meg mi történik, de ez egy igazán kemény és nehéz döntés a számára.

Nem, én nem voltam olyan népszerű, mint Troy. Én egy teljesen átlagos diák voltam, nem voltam a kosárcsapat kapitánya. Tényleg egy teljesen átlagos gyerek voltam.

A HSM 3-ban mutatunk egy igazán nagyon elragadó szalagavató bált, végső soron királyabb, mint a valóságban. Az én szalagavatóm visszafogott volt. Az öltönyöm...sokkal otrombább volt, mint amit a filmben mutatunk.



A legnehezebb jelenetek forgatási szempontból a zenés jelentek voltak, mert ott egyszerűen tökéletesnek kell lenned. Nem akarod elrontani a lépéseket a film egy részében sem, tehát nagyon tisztának és részletesnek kell lenned és egyidejűleg mindenki mással szemben is. Ez nagyon nehéz volt.

Top formában lenni?
Különösen a HSM nagyon sok próbával járt. Gyakorlás nélkül alig állnánk a lábunkon. Nekünk, nekem két és fél hetem volt a film előtt, hogy igazán megtanuljam a táncokat és a dalokat és sokat is próbáltunk a jelenetekre. Felkészültünk erre és megcsináltunk a házi feladatot.

Minden szempontból kifejezetten javultam az első rész óta. Nem külsőleg, hanem egyszerűen a korból kifolyólag. Ha az ember fiatal, én nem tudtam mi vár rám és egyszerűen biztosabbnak érzem magam a harmadik résznél és ez csak idővel jön.

Az egész idő. Ezek a legkisebb dolgok, amik hiányoznak. Semmiért sem cserélném el mindazt, amit a HSM-el idáig elértünk. Nagyon hálás vagyok és megértem, hogy ez egy ajándék volt és szeretném maximalizálni az itt töltött időmet.

A paparazzikkal szembeni stratégiáról:
Oh, egy csomó trükköm van, ha elhagyok egy területet. Magánterületeken tűnök fel, mielőtt kiszállok az autóból – és van még egy király trükk: Ha nem nézel rájuk és nem tudnak képet készíteni az arcodról, nincs mit megjelentetniük...Mint a Moonwalk. (?) Ez igazán király. Ez furcsának tűnik, de...



Én meztelenül?
Daniel bátor. Ez rossz szó erre. Ő okos. Nehéz döntést hozott és úgy gondolom, ez volt a leggyorsabb út ehhez, de én nem szeretnék ilyen különc dolgokat tenni azért, hogy feltűnő legyek. Úgy gondolom idővel jönnek más szerepek. Nem csinálnék ilyen drasztikus dolgot.

A West Endről:
Senki sem beszélt velem erről. Tudom, hogy ez csak egy pletyka, szeretnék Londonban, a West End-en játszani, de soha nem tárgyaltam erről. Nem tudok róla.

Hairspray 2: Olvastam erről valamit. Úgy gondolom ezen a ponton ez csak egy ötlet, de itt is el kell mondjam, hogy én magam semmit sem hallottam és még nem tárgyaltam erről, szóval nem tudom mi történik. De örömet okozna, nagyszerű lenni.

Rejtett tehetség?
Igen...én...próbálok gondolkozni. Jó vagyok a Hacky Sack-ben. Ez egy lábjáték egy kis zsákkal. Olyan mint egy kis labda, amit rúgni kell.

És az említett, megintcsak Fant által összegyűjtött számadatok a következők lennének:


Amerikához hasonlóan Németországban is megnyerte a második hétvégét is a HSM 3: 3,135,665 dolláros bevételt hozott az elmúlt hétvégén a német moziknak, összességében pedig már 16,023,616 dollárnál jár nem egészen két hét alatt.

Olaszországban az elmúlt hétvégén volt a nagy premier, méghozzá 5,188,957 dolláros nyitánnyal, amivel természetesen a hétvégi box office-t utcahosszal nyerte.

Közben újra öszeszámolták az összesített adatokat, így az eddigi Egyesült Államoki
65,078,408 dollárt és a többi nemzetközi 92,910,872 dollárt összesítve kiderül, a High School Musical 3: Senior Year című mozifilm már 157,989,280 dollárú "hozam"nál jár! Wow!

Forrás: Zac Efron News; BoxOfficeMojo 1 2 3.

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

OMG, Ditta, volt időd azt végigolvasni? Irigyellek érte...meg Fantot a fordokért...nah majd hónap végén...megcsinálom a leckét én is...:P

xdittax írta...

Le szeretnéd fordítani? Nem is tudom...valahogy nekem ellne lenne ellenvetésem, de majd megbeszéljük, rendben?

De volt időm végigolvasni(nem is tudtam volna otthagyni), nagyon megfogott, viszont tudom, hogy ránk ez ugyanúgy igaz. De azmiatt, hogy csak ezzel foglalkoztam, egy szabad órámban, ide csak most jutottam. De már megyek is tovább, még elballagok a zeneoskolába!;)

Névtelen írta...

Nem azt nem mondtam, elég nagy falat, és egyéni véleményekről van szóvégülis, amiket maradéktalanul osztok....viszont jó ötlet és éhes leszek egy nagy falatra:)))
Jó fuvolázást:))
Jut eszembe, még egy dalszöveggel tartozom, a nagy musical szövegével, aminek sok új része nincs, de törekszem a teljességre, szóval ha nem jutna eszembe akkor, szóvljatok pls:))
Én most már megyek, vagy 3 órája vagyok itt, bár mással is foglalkoztam bőségesen...

Névtelen írta...

Na szóval akkor: ez a szám egészen döbbenetes. És nem csak a végösszeg, hanem a nemzetközi bevételek, amik jóval több mint a duplájukra nőttek a nyitóhétvégéhez képest. És igen, itt reagálnék akkor ;o) , nem emlékszem én sem mikor volt a Disney-nek ilyen jövedelmező filmje - és valóban az az üzletpolitika, amit ők csinálnak totálisan profi munka, nekem e kapcsán az tetszik a legjobban amit a neten műveltek és amiről beszélgettünk korábban, apránként elcsepegtettek 1-1 dalt, videórészletet, hírt, beszámolót és nem volt tele a nemzetközi sajtó filmmel. És az önjáró gépezet mostanra érte csak el igazán az üzemi hőfokot - irtó kíváncsi vagyok a további fejleményekre, mert ha tegyük fel készítenének még egy mozifilmet az eredeti szereplőkkel, hát nem vállalnának túl nagy rizikót.
És az még félelmetes, hogy bármelyik országot vesszük, majdnem mindenhol a lista élén van a HSM 3, ráadásul a második hétvégén is, ami pedig nagyon sokat jelent. Az amerikai 65 millió dolcsi pedig szinte felfoghatatlan.
És tudjátok én arra vagyok a legbüszkébb, hogy idáig jutott egy olyan film, ami nem világsztárokat vonultat fel, hanem teljesen ismeretlen fiatalokat, akik a tehetségükkel láncolják magukhoz a nézőket, semmi mással, mert lehet itt akármilyen jó reklám, meg promóció, ha a színészek nem lennének ennyire tehetségesek, nem lenne a film ekkora a siker.
Az összes fanyalgó elgondolkozhat ezeket a számokat látván - ezt már végképp nem lehet megmagyarázni. És hol van még a vége...
És ;o) volt mostanában egy film ami hasonló idő alatt ekkora bevétellel büszkélkedhet, bár az egészen más kategória: a The Dark Knight (mi más :) )

Névtelen írta...

Édes... Igyekszem behozni a restanciát, nekem bizonyíték kell!!!!

Névtelen írta...

Én is elkezdtem olvasni és egyszerűen nem tudtam abbahagyni...Jujj, nagyon jóó! Olyan szépeket írnak, hogy miket tanultak...:) Meg az a sok kép és idézet...Oh, so cute! :)

Névtelen írta...

;o) , tudom és nem is sürgetésnek szántam az utolsó sort. Csak válasz az egyik előző kommentedre.

Névtelen írta...

Vaj'h hova rejtőzött el ez a két lovebirds? Lassan útra kelnek megint, ugye jól emlékszem?

Névtelen írta...

Én teljesen megsemmisültem!!!:))
A bomba becsapott,szilánkjai a csontomig hatoltak!:) Legközelebb a
nyereményszelvényemen látnám szívesen ezt a sok számot::)
Miért utálom a számokat ennyire???:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Szerintetek kapunk ma már képeket a kedves párosunkról? Ma kell indulniuk Ausztráliába? Vagy rosszul tudnám? November 7-től vannak ott, ugye?

Névtelen írta...

Úgy emlékszem, a premier 10-én lesz, legalábbis sztem akkor lesz ZAAngelsön az élőchat, de ez egyáltalán nem biztos. És lehetséges, hogy kapunk képeket ma, de az időzóna nem szerencsés sztem...mindjárt csekkolom az eltérést...

Névtelen írta...

Csekkoltam: Sydneyben 10-én lesz premier, Melbourne-ben pedig 12-én. Az időzóna: a mi időnkhöz 9 órát kell hozzáadni.

ades írta...

a teenvoug közérakata a 10 legjobban öltözöt sztárt vanessa csak a hetedik és ashley a második de ezt nem igazán értem hisz egy 23 éves nő nem hinném hogy tinni nem ?

Névtelen írta...

Neekm kifejezettem unszimpatikus Ashley római ruhája, fel sem ismertem volna, valahogy nem illik hozzá...Szerintem V messze első, egy csomó előtte lévőnél jobb volt a szerelése...viszont azt meg kell hagyni, Emma Watson nagyon stílusos volt a Fashion Weeken, arrafelé nem nagyon követtem a dolgokat, úgyhogy csak most esett le, hogy ugyanolyan a hajunk...:PP

Névtelen írta...

Hmmm LL, szóval Emma watson. Kezd összeállni a kép!

xdittax írta...

Uhh, LL, Emma nagyon fölnőtt. Imádtam minden egyes ruháját, amit akkor felvett Párizs-ban. Kifogástalan! És a legújabb fotózásai sorra visszzamenően kárpázatosak!

xdittax írta...

És a római rucihoz. Nem olyan szörnyű, de abszolút love a Sergio Rossi cipője.:)

Viszont Vanessa stílusa mérföldekkel előtte jár, erről mindig beszélgettünk, sorry Ashley!

Névtelen írta...

A cipője király...de az a ruha nagyon öregíti...nekem akkor se tetszik...:P
Igen, ;o), Emma...még Zanessa előtt ő volt a legnagyobb mániám:PP És most csekkoltam a képeit Lumoson...tényleg kifogástalan és nagyon styleos csajszi..és per pillanat ugyanolyan a frizónk pedig nem másoltam senkit, mikor kitaláltam:PPP

ades írta...

igen de én atz gondolom hogy nemcsk ezek a ruhák alápján itéltek

xdittax írta...

Szntén hatalmas kedvencem volt, ahogy a HP is. Viszont akkor sem elvakultan szerettem őket, de mostanra valamicskét enyhült a vonzalmam az egész jelenséghez, de mérhetetlenül tisztelem Jo-t azért, amit létrehozott. Azért mind a mai napig járogatok hébe-hóba Lumos-ra, és Emma eseményeit pedig továbbra is végigkövetem.(És H/HR fanficete olvasok!) Szeretem azt a lányt. Nagyon intelligens, tehetséges, ő is bámulatos.

Nem, Ades, ezek a ruhák alapján ítéltek, mivel a 10 lány, a hónap, azaz október 10 legjobb ruháját mutatja. Ez alapján Vanessa 7. De én még így se értek egyet. Igaz,
azt még nem tudtam eldönteni, első legyen-e vagy második.:))

Névtelen írta...

Én a könyvekhez a létező legmagasabb szintű fanatizmussal viszonyultam, másodikos voltam, mikor az elsőt olvastam, azok közé tartozom, akiket a Potter tanított meg olvasni:P. A filmeket is imádtam, de a könyvekhez képest az semmi se volt. A Lumos volt régen a törzshelyem...és Emma a kedvencem persze....kimondhatatlan, mennyire szerettem, persze ez most sem múlt el teljesen, sztem még mindig a valaha volt legjobb könyvsorozat, Jo pedig egy zseni:)) És én speciel bnőm fanficét olvastam akkoriban...most már semmilyenre nincs időm, pedig még pár HSM-est terveztem volna...de nemsoká elolvashatom:))))

Névtelen írta...

Fant köszi a fodítást, végre nem a szokásos kérdések.
Érdekes, hogy ő nem magántanuló volt.