2008. nov. 4.

Vanessa videók

Szenved a gépem, és kevés az időm, durván mondva, s lesarkazva, tömören-röviden, de látom, valamennyire feltaláljátok magatokat, és ellátjátok magatokat videókkal legalább!

Nos, megpróbálok ezekkel nem elmaradni, és bár én most egyáltalán nem tudom őket megnézni, belinkelni befogom őket, és megnézhetitek.

Elsőként a Sears reklámát, többek között Vanessa Hudgens közreműködésével. álltólag nagyon szép, nagy szomorú, és erre még a zene is rásegít, ami a "World" a Five For Fighting-tól. A reklám címe: Milyen világot akarsz? Forrás: YT.:)



Másodszor maradjunk még mindig Nessánál, és reklámoknál, ugyanis a Neutrogénánál elkezdték sugarázoni, a legújabbat, a legújabb grépfruitos arclemosó készítményükhöz.



És ha még ez nem lenne elég, megnézhetünk egy újabb videót a Marc Ecko-tól, hogyan is készült Nessa második lemezéhez készült első klip, a Sneakernight music video!:)



Gondolom édes, V, mint mindig, mindhárom videóban!;)

Forrás: ZA Angel's; YouTube.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyerek!!

Érdemes lenne vennem egy ilyen pacsulit!:) Jó a "szaga",és még boldog is leszek tőle!:))
Vajon az árától is?
Na ezt kipróbálom 1x.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Pacsulinak nem mondanám. Boldog viszont lehetsz, ha sikerül eltüntetned vele a pattanásokat. Az ára? Nem csillagászatibb, mint az összes többié.

xdittax írta...

Hmm, meglehet, hogy ezeket a termékeket Vanessa reklámozza, de hozzánk soká jutnak el, és nem tudnék átpártolni azoktól a "pacsuliktól", mint amiket most használok. Nem, nem, én nem fogom őt ebben követni, lol;))

Névtelen írta...

Ezek a cuccok mindig is megvásárolhatók voltak a nagy parfümériák illatszer polcain, amióta betörtek kicsiny hazánkba.

Névtelen írta...

Mindazon által én sem gondolnám, hogy jobban, gyorsabban és hamarabb oldja meg a bőrproblémákat.

xdittax írta...

Hmm, kitudja?!;)

Névtelen írta...

Kedves Ditta, igazából senki sem tudja. Okos tanácsok vannak, a többi sajnos egyedül rajtad múlik. Ahogy láttam neked nincsenek ilyen problémáid...

xdittax írta...

Ó, ugyan már énis csak nőből vagyok. És azoknak van mindig egy-két problémája;))

Névtelen írta...

Ditta, ha csak 1-2, akkor még jók vagyunk!!!

xdittax írta...

Hát nem muszáj szó szerint venni,d e az a legjobb eset!;)