2008. nov. 11.

Maradj igazi!

A korábbi tiniszívtipró, David Cassidy a közelmúltban megfogalmazott néhány extra-bölcsességet a 20 éves High School Musical csillagnak, Zac Efron-nak: maradjon igazi. A veterán színész, aki 1970-es évekbeli ‘The Partridge Family’ című musicalben, Keith Partridge-ként betöltött szerepével kábított el sokakat, azt tanácsolta az ifjú színésznek, ne hagyja, hogy a fejébe szálljon a siker.

"Minden, amit tudok mondani Zac-nek, az az, hogy amíg jó munkát akar végezni, ne veszítse el a fejét és emberi lényként viselkedjen, és akkor jó lesz." - idézte a People magazin a Daily Mail-nek nyilatkozott szavait. "De be kellene kapcsolnia a biztonságiövét, mert ez egy nagyon göröngyös út lesz." - tette hozzá Cassidy.

Az 58 éves énekes-gitáros, aki hamarosan belevág egy angliai koncerttúrnéba, ragaszkodott hozzá, hogy a szórakoztatóiparban a fennmaradás inkább az ember tehetségétől függ, mint attól, hogy az emberek "építik-e" a sztárságodat.

"Ez a tehetségről szól, és soha nem arról, hogy hány rajongó vagy fotós várakozik rád az otthonod előtt." - jelentette ki.

Forrás: Newspost Online/Credit: Zac-EFron.Us.

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az a biztonsági öv be van már kapcsolva régen szerintem, efelől nincs kétségem. Viszont az, hogy: "a szórakoztatóiparban a fennmaradás inkább az ember tehetségétől függ, mint attól, hogy az emberek "építik-e" a sztárságodat" - na ez egy izgalmas téma. Eszmecsere - valaki? :)

Szerintem ez részeben igaz. De csak részben. Én úgy gondolom, hogy a szórakoztatóipar (a zenés műfaj pedig különösen) elsősorban a személyiség erejéről szól - ha nincs valami extra kisugárzásod, akkor lehetsz bármilyen jó, középszerű maradsz. Ellenben, ha megvan ez a plusz kisugárzás, akkor az esetleges hibákat is elnézik neked. (most jut eszembe, ilyesmiről már beszélgettünk ;o) -val nemrég). Ott van például Madonna: egy teljesen középszerű énekesnő, akiért mégis évtizedek óta milliók rajonganak.
A másik része pedig: egy jó menedzsment ma már elengedhetetlen egy színésznek, énekesnek, akik kutatják a lehetőségeket. Persze hosszú távon elsősorban a tehetség számít, ez igaz.

Névtelen írta...

Húúú Fant ez nagyon szuper téma, ne felejtsd gondolataidat, jövök és befejezzük, de most le kell zavarnom a gyerekeknél az edzéseket...kicsit teázunk a szülőkkel közben, aztán jövök!

Elöljáróban annyit, hogy az, akinek kisugárzása van (bármilyen is) annak a tehetség már a tarsolyában van. Szerintem. (A gumityúk meg a hűtőben, öö a kutya szájában...öö hagyjuk)

Névtelen írta...

Well, ez tényleg jó téma. Mivel nem mész sokra a tehetségeddel, ha nem fedeznek fel, és nem juttatnak el téged az emberekhez. Ehhez kell a jó menedzsment meg egy adag szerencse. És mindig egyéninek kell lenned, meg kell fognod valamivel az embereket, ami senki másban nem található meg. Ez van olyan fontos, mint a tehetség.
És Zac jelenleg a legfényesebb jövő elé néz és szembesülni fog a lehető legnagyobb érdeklődéssel, ami sajna sok fotóssal jár...az is jó kérdés, hogy a tehetség vagy a személyiség vonzza az érdeklődést, sztem előbb a tehetség, arra felfigyelnek, aztán az érdeklődőknek van lehetőségük megismerni az adott ember személyiségét...így jönnek létre a hozzánk hasnló fanok, akik mindkettőért szeretjük Zanessát:)) Bocsi ezért a fogalmazásért, nem tudom máshogy mondani per pillanat. Szóval szerintem annyira nem lehet különválasztani a tehetséget és az érdeklődést (fotósok, fanok), mert ott van a harmadik tényező, a Fant által emlegetett extra kisugárzás, amit mindenki másképp lát...és attól is függ, hogy vki milyen sikeres, hogy milyen arnyban értéleik ezt pozitívan. De az alapkő a tehetség, ez kétségtelen.
Nagyjából érthető volt? Próbáltam összeszedett lenni:))

Névtelen írta...

:o( elmaradt a tea est...
Hey, nekem már nincs is miről írni.
azért még egy szó. Madonna. Olvastátok az öccse könyvét? Én igen. Gyorsan átverekedtem magam rajta. Sok mindnt megtudhattam Madonnáról (már ha igaz) és nagyon elkeserített amit olvastam. Mindezek előtt a barátnőm volt Bécsben a koncerten. Fant írása beigazolódott már számomra. Hang élőben nuku, olyan kicsi, hogy alig látszik, csak kivetítőn keresztül lehetett "élvezni" a kocertet, de az a show amit köré építettek, az túltett minden idők legnagyobb koncertdíszletén és technikáján. Nos, igen, sokat számít a háttér, rengeteget, de az ő esetében is érzékelhető, milyen friss húsokat vet be fennmaradása érdekében (pl; duettek közimádatnak örvendő ifjú sztárokkal). Na jó, nem túl jó a példa, hiszen egy színész sokkal tovább tudja nyújtani a szintet, mint egy énekes, a kor előrehaladtával is.
De a kisugárzáshoz még hozzá kell tennem, hogy nézzétek meg a mai fiatal színészeket, hogy honnan indultak, most hol vannak, hogy néznek ki, hogy élnek. Ez mind mind nagyon fontos szerintem a boldoulásukhoz ebben a közegben.
zac, mint láttuk, már egész kicsi gyerekkorától egy hihetetlenül édes, jó humorú, simulékony emberke volt. Az, hogy most is emeber próbál maradni, még szimpatikusabbá teszi a rajongók, a szakma, általában az emberiség számára. Egy olyan ideált teremt maga köré, amit pl a szülők értékként mutathatnak gyermekeiknek, ami a mai világban, hát hogy is mondjam elég ritka (mármint, hogy a tv-ből, a hírekből, a vászonról tudsz értéket mutatni).
Folyt köv

Névtelen írta...

HÁT NEKEM AZ NEM TETSZIK MADONNÁBA H A RAJONGÓIRA NEM MOSOLYOG VAGY NEM TOM ÉN NAGY BRITNEYS RAJONGÓ VOK ÉS HA AZZAL ÖSSZEHASONLÍTOM HÁT NAGY A KÜLÖMBSÉG!!

BEA

Névtelen írta...

Szia!
NAgyon jó eza blog és midnen nagyon super!!NAgyon jol csinálod.Igy tovább!
ÜDv.

Névtelen írta...

Valóban jól értem a sidney-i Zac-kes interjút, hogy beszél arról, hogy már 3 éve szereti Vanessát, vagy valamit félreértette. Ezt akkor mondja azt hiszem, mikor mutatják neki a legutolsó hawai képet.

xdittax írta...

A felvetett témához már nagyon nem tudok most semmit hozzáfűzni, már egyébként is hulla vagyok, de nagyon igazokat mondtatok. A sorrendben és a tényezőkben szintén egyetértek, neke is megofruldt a fejemben az, amit Fant fölhozott. Elvégre, az ember addig tud nagyon talpon maradni abban a világban, amíg akad aki sztárolja". Ez pedig a világ, az emberek, a rajongók, a sajtó, a média. Igen, itt aztán függsz mindentől és mindenkitől, akár tetszik, akár nem, bizonyos mértékben igaz. És ez nehéz. De van, aki megfelelően kezeli, és nem fog elbukni azokon a hepe-hupákon. Mert jól csinálják. jól is fogják. Én hiszem, és tudom. Zanessa<3

Utolsó névtelenünknek pedig nagyon köszönöm a szép szavakat! :)

Névtelen írta...

Olvassatok bele a VABN-os kommentekbe, és ott már írogatnak Zac és Vanessa sidney-i interjújáról, hogy mi van közöttük, csak sajnos én nem nagyon tudok angolul.

Névtelen írta...

Miért, mi van közöttük?

Névtelen írta...

Kész vagyok, mint a matek lecke! Nem tudok én már szikrához jutni ma. Iszonyú hideg van, remélem Zac és V....szóval, remélem, hogy nem fáznak...
Night!;o)

xdittax írta...

Most hirtelen én se találtam semmit a VABN-n. Illetve azonn gondolkoznak, vajon Zac miért nem Vanessát vitte a saját szalagavatójára, hisezn akkor már ismerték egymást és elméletileg már egy párt alkottak. De ez úgyse fog kiderülni egyhamar. A vieót még nem találtam meg, se ott se máshol, d eez elsősorban azért van, mert nem is tudnám lejátszani, sajnos. Úgyhogy még nem tudok segíteni. majd igyekszek!

Névtelen írta...

Türelem emberek, egy Sydney-s videóval már elkészültem (bár abban ilyesmi nincs) a másik holnapra van beütemezve...

Szóval küldtem egy kis hozzájárulást Ditta :)

A sztárolásról még: Madonnával nem is gondoltam, hogy ennyire beletrafálok, én nem olvastam azt a könyvet, viszont a véleményem megvan arról, aki botránykönyvet ad ki a testvéréről - még akkor is ha minden szó igaz benne. Vannak sztárok akiket a show ad el... friss hús - erről óhatatlanul az a pár évvel ezelőtti zenei díjkiosztó gálás jelente jut eszembe Britney Spears-el meg Christina Aguilera (vagy hogy kell írni a vevét) - val...
LL: I agree whit you (jó volt? :) - nem puskáztam becsszó). Bár szerintem a személyiség ereje adja magát a kisugárzást. Vagy nem is tudom, jókat írtál - tehetség fog meg először: ez igaz, csak rögtön kell legyen valami plusz benne (például, ezt még nem meséltem, anno majdnem elkapcsoltam a tv-t a HSM 1-ről, de mikor az első dalban meghallottam Vanessa-t énekelni rögtön ott volt számomra az a megfoghatatlan többletteljesítmény)...
És ;o) I total agree whit you a példaképek kapcsán: még ha a Zac-ről (és Vanessa-ról) alkotott képet elosztjuk kettővel (de nem is szükséges talán) akkor is bőven beleférnek a példakép kategóriába...
Én ezt úgy fogalmaztam meg magamban, hogy értéket képviselnek ebben a mai egyre inkább értékmentes világban - és ez nagyon becsülendő.
És Ditta, ők megfelelően kezelik - én is így gondolom :)

Névtelen írta...

Gyorsan átfutottam a másik Sydney-ben készült videó német verzióját is, de abban sincs ilyesmiről szó, amit Névtelen emleget. Vagy másik videóról van szó.
Ebben rajongói levelek kerülnek szóba (amik nagyon is tanulságosak), némi kengurú-box, meg egy érdekesség, olyan kapcsolódó termék, amilyet még nem láthattunk garantáltan :) A poénokat nem lövöm le előre :)

Asszem lassan én is kikészülök mára...

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

És a VANB-s kommentek?

Névtelen írta...

Én arra gondoltam a videóban amikor mutatják Zacnek az utolsó hawai-s kiruccanásos képet, amin Vanessával sétálnak a parton átölelkezve, és arról kérdezik Zacet. Legalábbis így gondoltam, de már írtam múltkor is, hogy az angol tudásom nem igazán jó.

Névtelen írta...

Csekkoltam az összes interjút, a Sydneyben készülteket tegnap, a melbourneieket ma, de nem emlékszem ilyesmire egyáltalán...a kengurura viszont igen, szóval most halkan azt mondanám, hogy erről nem volt szó, de nem 100%.
Fant, akkor ezek szerint we agree with each other, vagyis egyetértünk, de a -val -vel nem whit hanem with. Egyébként ügyes vagy:))
És Madonnát nem kedvelem, vhogy nem tetszik a stílusa, és az csak erősíti ezt, amit mondtatok.

Névtelen írta...

Nincs szó ilyenről névtelen - bár sejtem mit értettél félre, ma még megpróbálom lefordítani azt az interjút teljesen.
LL - köszi a javítást és az új mondatot is! :) Különben a fejembe vettem, hogy tényleg megtanulok angolul, ez most nagyon motivál.
Madonnát én sem kedvelem. Láttam vele az Evita filmet és akkor végképp meggyőzött arról, hogy színészként és énekesnőként egyaránt semmi extra. Persze elismerem, hogy v.mit tudhat, hogy ennyi ideje a topon van, de nekem nem jön be.

Andi írta...

Én kedvelem Madonnát...sőt, de az okát, hogy miért?...ahogy olvaslak Titeket, inkább megtartom magamnak...!:)

Névtelen írta...

Semmi gond Andi, szubjektív a dolog, ahogy mondtam is, biztosan van benne valami, attól függetlenül, hogy engem nem fogott meg különösebben. Több millióan meg kedvelik, nincs ebben semmi. Azt elismerem, hogy valamit tudnia kell.
Az okok meg jöhetnek, mondd nyugodtan :) Nyitott vagyok rá.

Andi írta...

Kedves Tőled Fant...:)
Szóval...egyszerűen lenyűgöző számomra az az életút és karrier...a mérhetetlen nagy akaratereje és kitartása ami kellett ahhoz, hogy ott legyen ahol most van....imádom, hogy újra és újra megújul...lenyűgöző a színpadon és csípem, hogy nemcsak dalt vált hanem öltözéket is...végig énekli és táncolja a koncertjeit....pergős, színes, változatos...szeretem a hangját , ahogy táncol, a művészi előadásmódját és ahogy átérzi a dalait....számomra profi abban amit csinál és ahogy csinálja!
Nekem tetszett az Evita....és más filmje is pl.: a Whoo's that girl-ben nekem aranyosan vagány volt:)
Persze tudok róla, hogy neki is vannak árnyoldalai és "dalai" illetve klipjei ami igen csak "necces", de Ő ilyen....és én így szeretem!
"Kinek a Pap, kinek a Papné"
Ennyi és köszi a nyitottságodat Fant!:)

Névtelen írta...

Azt el kell ismerni, hogy Madonna hatamas showman, kétség kívül nagyon ért ahhoz, amit csinál, évtizedek óta ott van, megújul, ráadásul korához képest igencsak jól néz ki. Ebben mindben egyetértek veled Andi.
Az Evita, maga a film nekem tetszett, csak szerintem ott Banderas vitte a prímet - én így éreztem legalábbis. Érdekesség: állítólag a zeneszerző Webber külön kérte, hogy ne Madonna játssza a címszerepet. Más kérdés, hogy aztán a film azért is tudott különböző elismeréseket begyűjteni és népszerű lenni, mert éppen Madonna volt a főszereplő...
Szóval mindazok ellenére, hogy nekem nem jön be, elismerem, hogy valamit tud.
Örülök, hogy elmondtad az indokaidat Andi! :)

Andi írta...

Hm...:)...Köszönöm Fant!