2008. nov. 14.

Nessa újra otthon!

Baby V megérkezett mintás maxidressében a Los Angeles-i LAX repülőtérre, miután Melbourne-ből egyenesen otthona felé vette irányt. Ugyan sajnos egyedül, viszont tényleg az otthonába.

A lassan 20 éves(kerek egy hónap!) Vanessa Hudgens november 13-án, azaz nekünk tegnap érkezett haza a HSM3 ausztráliai promóútjáról, ami Melbourne mellett az ausztrál fővárost, Sydney-t is érintette.

Nem először fordult már elő, hogy Vanessa egyedül hagyta maga mögött az országot, tavaly szeptemberi rövid tartózkodása után akkor is kedvese nélkül, Zac Efron nélkül vágott neki az utazásnak. Aggodalmra azonban valószűleg nincs ok, tavaly akkor pl. míg Vanessa nagy bátran indult az ijesztő városba, LA-be, Zachy tovább folytatta a Hajlakk reklámkörútját. Most igaz nincs másik film, de bizonyára van kézenfekvő és megfelelő oka Zachy elmaradásának. Commentrészlegekben már olvasható, azt hiszem.:)

De Vanessának is volt nyomós oka hazatérni, ugyanis pont aznap, 13-án ünnepelte egyetlen és nagyon szeretett húga, Stella Hudgens 13. születésnapját. Szóval ha bármiféle kétség merülne fel valakiben, úgy gondolom tisztázhatjuk, Vanessának tökéletesen érthető módon, elsődleges a család. Úgyhogy csak mi is kívánjuk boldog szülinapot, a szintén színészetben szárnyait próbálgató Stellának! :) Happy Birthday! :)

3 HQ kép megnézhető Nessáról tegnapról ITT!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hááát, bárki bármit mond nekem nagyon tetszik ez a ruci. vajon egészen Ausztráliáig kell menni érte????;o)

xdittax írta...

Lehet, hogy mondhat bárki bármit, én nem mondok Veled ellentéteset. Csak annyit, a lánynak egézen lenyűgöző ízlése van. Igaz, tudtuk eddig is:)