2008. nov. 13.

Sears Wish Story

Felvezető kell? Majd beszélek utánatok! ×]

Csak annyit: Ezt a lányt mindig egyre jobban szeretem.



Adhatsz valakinek egy ajándékot, de reményt is arra, hogy meg tudják csinálni, amit akarnak, és meg tudják valósítani az álmaikat.

A nevem Vanessa Hudgens színésznő, énekesnő és táncos vagyok.
A zene és a sztepp ritmusa mindig is hatalmas része volt az életemnek. Egyszer karácsonyra egy életre szóló dolgot kaptam, öt éves voltam, és emlékszem arra, mikor kibontottam azt a kis dobozt az aranyszalaggal, és az első szteppcipőmet találtam benne. A szüleim nagyszerűek, amiért rászánták az időt és elvittek a táncórákra, és minden egyes lépésemet támogatták, és arra biztattak, hogy menjek ki oda és érezzem jól magam. És azóta ide jutottam, végre mozifilmben szerepelek. Szerintem nagyon fontos, hogy az ajándékoknak nagyobb szerepe legyen. Bizonyosodj meg róla, hogyha a szeretteidről van szó, akkor rájuk mindig számíthatsz. Mindig a szüleimre gondolok, mert az őt támogatásuk és szeretetük juttatott el oda, ahol most vagyok, ez több, mint csak egy ajándék, ez inspiráció, biztatás arra, hogy megvalósítsd az álmaidat, nekem ezt jelentette.
Ezek nagyon hasznosak voltak.

Ez a legjobb ajándék, amit valaha bárki adhatott nekem!


Fordította: LinkLuvor! =)

35 megjegyzés:

Névtelen írta...

LL visszatért :) Üdv újra az alvállalkozók közt :))
Nagyon szép történet ez a videó... nem is tudok rá különösebben mit mondani... kedves, szép...
A videó fölötti mondatod, Ditta: én is :) "Ki hitte volna" - igaz :))

xdittax írta...

Kedves, szép és atöbbi. Ezen csodálatosan szép videó után, én rögtön megnéztem tavalyi karácsonyi számait, mert számomra valahogy még így teljes a kép. Annyira büszke vagyok rá, és annyire meleg érzések jártak át hirtelen.

Ki hitte volna - ó igen!:)

Névtelen írta...

Nos, délelőtt ezt is megnéztem ezt a videót. Végtelen nyugalom és szeretet vett hatalmába. Ezekért a pillanatokért érdemes élni! Tündéri....
;o)

Névtelen írta...

www.gportal.hu/antivanessa <--- nevetséges!!!

Névtelen írta...

Ismét jót mulattam!:) Gyerekes,és mégis oly fontos dolgok ezek.
De talán az idő orvosolni fogja.
Gyakran eszembe jut,megélem hogy nyugdíjas leszek??:)) Esély egyenlő a nullával!?:)

Én most antianti belinkelt oldalára reagáltam! (f.é.)

Névtelen írta...

http://www.celebrity-gossip.net/
VALAKI NEM MONDANÁ MEG H MIRŐL IS LEHET ITT SZÓ?

Andi írta...

LL ismét munkában:)
Nagyon megható ez a vidi és V olyan természetes és bámulatos....elképesztő!
"Vanessa nagyszerű lány"...,ahogy ezt már Zac is mondta Róla!:)
A végén az a sorozat-ugrás-lépés...
az nagyon ügyes volt, annyira laza és könnyed...hihetetlen!:)

Névtelen írta...

A németek szerint röviden arról van ott szó névtelen, hogy Zac vett Vanessa-nak az új házába 50 ezer dolcsiért egy ilyet:

http://www.malleries.com/louis-vuitton-steamer-trunk-i-7743-s-40.html

Azért ezzel az infóval óvatosan bánjunk szerintem...

Névtelen írta...

KÖSZI SZÉPEN FANT H MEGMONDTAD H MEGMONDTAD AM BEA VOLTAM CSAK ELFELEJTETTEM KIÍRNI!!!!

Névtelen írta...

Akkor szívesen Bea. De mondom, vigyázz ezzel a dologgal, nem biztos, hogy igaz, kissé légbőlkapottnak tűnik... Nem igazán tudom mit lehetne kezdeni egy ilyen ládával...
Esetleg ötletek? :)

Névtelen írta...

De jó,most eléneklem nekik,hogy

"Láda, házam teteje,teteje."......

:)) Bocsi,ma is "hibás" vagyok!:)
(f.é.)

xdittax írta...

Hát, Drága Fant, egy lány sok mindent tud kezdeni egy olyan ládikóval, ami nem mellesleg igazi műalkotásként van jellemezve. Különleges darab, én is tudnám értékelni, persze igazából azért attól mégiscsak egy láda. :)

Ma már nem tudok itt lenni, de holnap igyekszek mindent ptólni, fordítani, közzétenni, és nem mellesleg írni neked, Fant.:)

Pusszi nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

F.é. :)) Kész :)) Mi hibásnak szeretünk :)

Lehet, hogy Vanessa szereti az ilyen műkincseket, dehát a láda az láda :))

Jó éjt mindenkinek!

Névtelen írta...

Ez nagyon jó emberek, HSM a South Park-ban :))

http://blog.vanashbrenique.net/2008/11/southpark-says-everyone-is-special/

Laza :))

Névtelen írta...

És LL: nagy kalappal! Tudod, csak lazán :)

Névtelen írta...

Nagyon érdekes, hogy Vanessa egyedül érkezett a LAX-ra Ausztráliából. Na és hol van Zac?Bár a VABN-on és a JJ-n is azt írogatják, hogy Zac még ott maradt és az apjával együtt még pár napig szörföznek ott.Nem tudom mi az igazság. Valaki tud erről valamit?

Névtelen írta...

LL még nem tért vissza, ez csak egy életjel volt...
Láda, hm, én is olvastamxP
Azt láttam, hogy Nessa egyedül érkezett haza...lehet, hogy sürgős programja van, különben biztos ott maradt volna, én nem hagynék ki egy ilyen látványtxPPP
Köszi szépen Fant!....a legjobbat hozom ki magamból majd ott:)) Ez nagyon fontos lesz most nekem, szóval szorítsatok pls:))

xdittax írta...

Most azon gondolkozom, LL, vajon már írod? :)

Ha igen, ha nem, ma a gondolataimban fogsz forogni! ;)

Csak ügyesen!

Ditta×××

Névtelen írta...

http://vanessa-anne.org/
teganp stellának volt a szülinapja??

Névtelen írta...

2-től 5-ig írom:))) nagyon köszi:))

Stellának és MoMo-nak is:D

xdittax írta...

Bizony, mindkettőjüknek.:)

LL, közben más kommentenél észrevettem, így csak most jelentheteme ki biztosra, most akkor írok, amikor te valami egészen mást. De talán ugyanolyan könnyedén és magabiztosan!

Puszillak!;)

Névtelen írta...

Mindjárt megőrülök, Vanessa egyedül jött haza, na és hol van Zac? Ott maradt Ashley-vel, vagy mi a fene van most velük?

Névtelen írta...

Meg ne őrülj már névtelen! Talán nem szervezhetnek külön programot? Vanessa-nak vélhetően dolga van otthon (ott van pl. a húga születésnapja), Zac pedig ráért még, ennyi a sztori. Ne gyártsunk elméleteket, hagyjuk meg ezt a nagyokos újságíróknak. Szóval csak nyugi.

LL, drukkolok nagyon! :)

xdittax írta...

Szintén úgy gondolom, hogy nem kell rögtön a legrosszabra gondolni. tudjuk jól, milyen erős Zanessa kapcslata, akkor miért jutunk mindgi oda, hogy megkérdőjelezzük őket, ráadásul a legjobb barátjukkal?

Ashley-nek ott van jared, de ami a legfontosabb, Vanessa és Zac ott van egymásnak.

Viszont, ami értékelendő egy kapsolatban, nem csak az övéjükben, hogy tudnak egymás nélkül is élni valamilyen szinten, negy társfüggők. Úgyhogy nekünk sem kell lennünk Zanessa-függőknek. Bízzunk bennünk, és ne kezdjük el rögtön előállni valami balsejtellemmel. Fölösleges, nincs szükség rá. Én mondom Nektek! :)

Szerintem Vanessa egyszerűen csak fölakarta köszönteni tesvérét. Bizonyára Zac fölajánlotta, hogy ő is örömmel hazautazik akkor, de Vanessa tudta, hogy kedvese örülne pár, nyugis napnak még, a csodás, remek sporotkra alkalmas tengernél, úgyhogy megenegdte neki, hogy maradjon csak ott, és biztosítta arról, hogy ezzel még nem esnek szét. Zac pedig kénytelen-kelletelen beleegyezett, és elengedte szerelmét egyedül sia z útra. vagy kitudja, ment vele együtt Ashley is, csak éppen a fotósok egyszeűen nem tudnak két bombázóra koncentrálni egyszerre. Megeseik az olyan, hogy egy híresség át tud vágni a alAX-on anélkül, hogy kiszúrnék. Valószínűleg, ez még örömmel is tölti el őket.

Szóval, ha valahogy mégse így zajlott teljesen a történet, akkor se ijedjetek meg rögtön, kérek! Nincs miért az ördögöt a falra festeni!:) Szerintem.:)

Névtelen írta...

Ditta, ez ismét tökéletes volt :)

xdittax írta...

Tele félregépeléssel? :)

De remélem azért valamire való volt.

Kösz Fant!:)

Névtelen írta...

Huh, emberek, hát ez is megvolt...és nem mondanám, hogy könnyű volt, egyáltalán nem volt az. Az egyik fele egyszerű volt, a másik nehéz és a fogalmazás a kettő között. Nem mondok semmit arról, hogy hogy sikerült, nehogy aztán nagyot égjek, csak annyit, hogy nagyon örülnék, ha sikerülne és nagyon csalódott lennék, ha nem.
A drukkolást köszi mindenkinek, szükségem is volt rá:))

Viszont aki még egyszer megkérdőjelezi Zanessát, azt már nem tom mivel fenyegetnixP Bocsi, de nagyon kezdem unni a témát. Dittának köszi a tökéletes kommentet erre:) Ez lehet, hogy nagyon drasztikusan fogalmaztam, sorry, de ennél sokkal jobb témák is vannak:))

xdittax írta...

Látom, miattad még direkt idelopztam. mennem kéne nagyon, de annyit hadd mondjak, sikerülni fog. Ha van aki méltán megérdeli, az Te vagy. De azért osztom véleményed, de kiabálj el semmit, én se tettem, és így leaglább nagyobb lesz az öröm és a hitetlenség.:)))))))

Pusszillak: Ditta×××

Névtelen írta...

Thanx so much, nekem is mennem kell:) Jó éjt:)))

Névtelen írta...

Rendben LL, ne is mondj semmit, nehogy elkiabáld a dolgod :) Nem volt könnyű... hát az lett volna furcsa, ha úgy jössz ki a vizsgáról, hogy azt mondod: "nahát ez tök könnyű volt" :) Sikerül az, én biztos vagyok benne. Az hogy megérdemled, az nem is kérdéses :)
A második bekezdéseddel nagyon egyet tudok érteni.

Névtelen írta...

LL bár őrületes napjaim vannak, ismeretlenül is sokat gondoltam ma rád. Jó, hogy túl vagy rajta, most már csak az eredményt győzzük kivárni.
Gondolom, hogy izgultál, de ilyenkor gondolja arra, hogy a "megnövekedett adrenalin" megszépíti a bőrödet, az agyadban gyorsabban fut át/cserélődik a vér, szebb és frisebb vagy - aztán hirtelen esik,esetleg úgy érzed magad, mint akin átment az úthenger, de a jótékony hatás megmarad.
Ügyes vagy és én rettenetesen büszke vagyok rá, hogy ilyen fantasztikus bloggertársam van mint TE.
Szép estét, jó pihenést, megérdemled, bárhogy is sikerült a mai napod.
Night!
;o)

Névtelen írta...

Köszi nektek is Fant és ;o), nagyon remélem, hogy összejön...viszont a bulinak még sajna nincs vége, 27-én szóbeli! Pontosan 8.55-től, még mielőtt elfelejtenémxP Szóval addig nincs visszatérés:( A középfokúról másfél éve pont úgy jöttem ki...és tényleg könnyű is voltxP ;o) köszi:D...az úthengerfeelinggel kapcsolatban nagyon igazad vanxP

Névtelen írta...

Akartam is kérdezni tegnap, mikor lesz a szóbeli, LL... Szóval akkor 27-e. Kitartás már nem sok van hátra. A sikeredben szinte biztos vagyok! :) Akkor 27-én 8.55-től szurkolok! :)

xdittax írta...

Csatlakozok!;)

Névtelen írta...

Thanx mindenkinek:))