2010. márc. 8.

Oscars 2010


2010. március 7-én rendezték meg a legünnepélyesebb keretek között az idei, 82. Oscar-díjkiosztót Los Angelesben, a hollywoodi Kodak színházban.

A 22 éves Zac Efron egyedül érkezett az év legnagyobb gálájára, Calvin Klein öltönyben, kusza hajjal. Elmondása szerint nagyon izgatott volt az este miatt, és természetesen feladata miatt is: ő adta át a Legjobb mellékszereplő díjra jelölt Anna Kendrickkel a A hangvágás és -keverés díját Zac Efron és Anna Kendrick adja át Paul N.J. Ottossonnak, az "A bombák földjén" című filmért, amely összesen 6 díjjal tarolt a díjátadón.



Zac Efron már a vörös szőnyegen igyekezett minket megnyugtatni, nem lesz egész este egyedül, és az afterpartikra már egy másik elbűvölő hölgy csatlakozik hozzá, kedvese, Vanessa Hudgens.

Így is történt, a 21 éves színésznő a gála után azonnal kezdődő Vanity Fair Oscar Party-ra érkezett, melyet a Sunset Tower Hotelben tartottak, egy mélyen kivágott Jenny Packham fekete estélyiben. Ott elárulta egy interjúban, hogy nagyon büszke volt párjára, és otthonról nézte a foteljéből a showt legjobb barátjával, amíg a sminkesei felkészítették a partira.



A bámulatos páros így a vasárnap este további részét együtt mulatta végig, szemmel láthatólag nagyszerű hangulatban és hatalmas szerelemben. Szebbnél-szebb képek érkeznek folyamatosan róluk, melyekről tudom, hogy még sokáig fog lesni a szemünk! :)

Képeket szerte a világhálón, a WireImage-en, a Getty Images-en, a ZA Angel's galériájában, a IMDb-n, a Celebrity Gossip-on és a Just Jared-en is találtok!

12 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Hát ez is megvolt!:))
Élő bekapcsolódásom úgy kb 02:05-kor történt,mikor is szívtiprónk a vörös szőnyeg közepén éppen interjút adott.
Ezt az időzítést.:)Majd jött maga a ceremónia.Mi tagadás jócskán elmaradt
a show íze a tavalyihoz képest,sőt meg sem közelítette. De ez van. Azért jócskán kárpótolt a szobrocskák gazdára találása.:) Zac-re méltán büszke lehetett Vanessa,mert Szexi pasink valóban megállta helyét a díjkiosztó színpadán.:)Az viszont,hogy egyedül érkezett,meglepődésre adott némi okot,de ki tudja,és ki tudta.:)) Most már igen,hiszen Dittánk képekkel igazolja igazát!:))

Fant írta...

Szóval csak nem lett igazam és V otthonról nézte a gálát :)) Persze csak félig tévedtem :))

Meg kell mondjam, én nem követtem abszolút az idei gálát, tulajdonképpen nem volt olyan jelölt, akinek különösen szurkoltam volna, ellentétben tavaly ilyenkorral... A tavalyi Jackman-show után idén csak gyengébb lehetett a műsor, őszintén szólva nem is értem, hogy bevált dolgokon miért kellett változtatni. Habár azért ahogy reggel néztem, NPH beugrott az elején, az tetszett, remélem jövőre ő lesz a házigazda :)

De ne csak dohogjak :)) Z öltönye ellen majdnem semmi kifogásom, leszámítva, hogy a nadrág lefelé szűkül, változatlanul nem tudok vele megbarátkozni, sosem vennék fel olyat az biztos :)) Cipő nem rossz például, de túl hegyes az orra talán :))
V pedig egész egyszerűen csak gyönyörű, mint mindig :))

(f.é.) írta...

Hát valóban semmi ok a dohogásra.:))
Kifogás pedig kizárva,ebben azt hiszem egyetértünk a csajokkal!?:)

b írta...

Nekem tetszik Z öltönye, nadrágostul-cipőstül :)
Vidiket még nem néztem, talán a hétvégén, vagy jövőhéten (2-vel megy a netünk...)

Andi írta...

Sziasztok!

Csak egy szösszenetnyire én is kitérnék arra, hogy Z nadrágszárának bővebbre eresztése csak annyiból lenne előnyösebb számára, hogy szerintem még klasszabb lenne benne :)) Pedig van neki olyan, hol is láttam?:) Talán egyszer valahol,valamikor, ahogy a hsm-es 4-es bevonult,
emlékezetes volt :)
Amúgy igen huncut Z haja :))

Névtelen írta...

http://blog-imgs-36.fc2.com/z/a/n/zanessasweetheart/2lkbgxj.jpg

http://blog-imgs-36.fc2.com/z/a/n/zanessasweetheart/34ydw1d.jpg

http://blog-imgs-36.fc2.com/z/a/n/zanessasweetheart/dysy7l.jpg

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=FW2gB8dNklw

xdittax írta...

Ó, kedves Névtelen, pontosan erre/ezekre gondoltam! :)

;o) írta...

Halihó!
Én sem hagyhatom szó nélkül ezt a bejegyzést!
A gála nekem is kimaradt. Itt-ott olvasok 1-2 okosságot, megnézek pár képet....na de ez a fiatalság....
Z a maga laza stílusával igazán megnyerő. Legalábbis engem megnyert ;o). Bánom én, hogy hegyes a cipő orra, vagy szűkűl a nadrág szára, lehet kócos is....szívdöglesztő. V pedig....fantasztikus a ruci, nagyon csinos benne, bár azért azt nem hagyhatom szó nélkül, hogy szerintem kicsit alacsony a felső teste (feltételezem a magassága sem óriási) az ilyen mély dekoltázshoz és hosszú ruhához. De igazából az összhatás a lényeg és nem elhanyagolható, hogy gyönyörűsége mellett, Z igazán tökéletes ékszer volt rajta :o)

Hihetetlen az őrjöngő tömeg. Nem normálisak az emberek. Mint a folyó ami kilép a medréből és elszabadul. talán így tudnám elképzelni.
Bár ki tudja...ha összefutnék ennyi hírességgel, lehet, hogy én is kilépnék a medremből :D

Jó éjt!

Andi írta...

Sziasztok!

Ejnye, de nagy erre felé a csend :))

b írta...

Az :)

Már akartam kérdezni, hogy szavaztok a KCA-n Z-re??

Fant írta...

Jelen :))

El is kerülte a figyelmem, de ma szavaztam, naponta egyszer lehet ahogy nézem, és itt :)

A mese szövege elkészült, postázva a Szerkesztőnek, a kéréseknek megfelelően melegebb helyre utaztunk, ráadásul mesés is lett, a többit holnap meglátjátok majd :)

;o), V nem valami magas az már biztos, szóval az arányosság fennáll mindenképp, összhatásban pedig kevesen győzik le :))