2008. nov. 3.

Az első számú poszterfiúról...

Exklúzív: A tiniszívtipró Zac Efron High School Musical 3-beli visszatéréséről

BÁRKI, akinek van egy lánya a házban, általában 10 éves kor alatt, tudni fogja, mit jelent nekik a High School Musical szívtiprója, Zac Efron.

Amerika egyik legnagyobb férfisztárja tiszta, fiús, szép külseje és káprázatosan kék szemei azok, amik arra késztetik a lánykák térdeit, hogy megremegjenek.

S miközben komoly színészként akar bizonyítani, pillanatnyilag, a harmadik High School Musical film okán is, még mindig az első számú poszterfiú.

Zac, aki épp mostanában töltötte be a 21. évét - bárhová is megy, mindig megrohamozzák - még Isle of Man-en is, ahol az év folyamán korábban forgatott - de úgy tűnik, máris világhírnévre tett szert.

"Időként olyanoktól kapok egy nagy ölelést és egy csókot, akik nem ismerek." - mondta Zac. "Nehéz normális életet élni, mert az emberek felismernek.

Ha van valami hatásom a gyerekekre, remélhetőleg az a munkém miatt van inkáb, mint a magánéletem miatt. Jobban szeretem a személyes dolgokat távolt tartani ettől.

Nem akarom ezt a hírességbe belevinni. Ez az, amikor a dolgok elkezdenek igazán őrültté válni."
- fejezi be Zac.

Mindazonáltal, az is probléma Zac-nek, hogy miközben egy hatalmas televízió és filmkiváltság csillaga lett, szintén színésztársával, a 19 éves Vanessa Hudgens-szel alkot egy párt, aki a magolós Gabriella Montez-t, karaktere, Troy Bolton szerelmi érdeklődésének tárgyát, alakítja.

Mint Tom Cruise-t és Katie Holmes-t TomKatként, vagy Brad Pitt-tet és Angelina Jolie-t Brangelinaként, Zac-et és Vanessát Zanessaként ismerik Hollywoodban.

A fiatal színész vállat von: "Nos, minden, amit tudok tenni az az, hogy nevetek rajta."

De azon kívül, higy Zac megtartja a Vanessával lévő románca részleteit magának, csak annyit mond, ő egy "nagyszerű lány".

Valójában, Vanessa karrierének majdnem vége volt, mielőtt még elkezdődött volna, amikor meztelen képek - amiket mobiltelefonjával készített és csak Zac-nek - az első High School Musical film előtt felszínre kerültek az interneten.

Azóta, a Maxim Hot 100-as listáján, a 12. helyre sorolták, és Zac büszke rá.

Nem azt mondtam, hogy 'Nem akarom, hogy bárki más ránézzen'. Nem, büszke voltam. Megérdemli." - mondta.

Bár az azonnali hírnév nekik adta a saját szuper páros nevüket és legvadabb álmaikon túli hírnevet, Zac azt állítja, hogy a pár az elejétől fogva kijött egymással.

"A meghallgatásokra járás kezdete óta együtt dolgoztunk. Azonnal jól szórakoztunk. Az első meghallgatáson. Tudtuk, hogy kevés esélye van annak, hogy beválogassanak, úgyhogy csak bementünk, jól szórakoztunk és adtuk mindazt, amit tudtunk.

A nap végén még mindig együtt voltunk és most is előadunk."
- nyilatkozta a színész.

High School Musical először 2006-ban ütött a Disney Channel képernyőjén, és a legsikeresebb film lett, amit valaha bemutattak a TV-ben - a premier 7.7 millióan nézték meg.

Zac elismeri, hogy az élet azon az estén egyik napról a másikra megváltozott.

"Ez őrült volt. Az első filmet éppen kibocsátották és én bementem Tower Records-ba Los Angeles-be, ahol annyira sok gyerek volt. Besétáltam, és az egész szoba elcsendesedett. Körülnéztem és mindenki rám mutatott. Vissza kellett fordulnom és futnom az autómhoz. Ez csak őrült volt."

Angliában a filmet 789 000 tévénézőlátta a premieren. Azóta már a BBC-n is leadták, a fiatal, brit lányok kedvence lett. ami nézi a premiert. Azóta azt mutatták a BBC-n és fiatal brit lányoknak lett kedvenc.

Most, az olyan dallamok, mint a Breaking Free éneklésével egyetemben, a fiatalok egy egész sereg High School Musical-s árut tudnak venni, beleértve akár pizsamákat, pólókat, hajszárítókat és videójákokat is.

Az eredeti film nyert egy Emmy-t, míg a filmzene Amerika legjobb soundtrack-je lett a 2006-s évben.

Az elmúlt évben megjelent a folytatás, a High School Musical 2, szintén a tévéképernyőkön. A premiert 17.3 millió ember nézte meg az USA-ban, ezzel az első helyre ugrott a legnézettebb kábeltévés filmek között Amerika televízióstöréntelmében.

A második film filmzene elnyerte a Legjobb Soundtrack Album díját a tavalyi MTV Music Aawards-on.

A múlt havi High School Musical 3: Senior Year, az első lesz a sorozatból, amit a mozikban mutatnak be először.

A film Zac 21. születésnap után jelent meg és a színész elismeri, hogy az időzítés tökéletes.

Sok színész azt mondja, nem képes magát nézni a nagyképernyőn, a vászon mérete miatt és Zac is érti, miért.

"Igen, teljesen tudok arra vonatkozni. Igazán nehéz magadat nézni." - mondta kuncogva. "Nézed a saját arcodat, és minden kicsi részletet, és minden vicces dolgot, amit teszel. Igazán nem egy karaktert látsz. Átlátsz ezen, mert te csináltad.
De csak egy mély lélegzeteket kell venned és afelé kell fordulnod, mi is ez."
- tette hozzá.

Lehet, hogy nem szereti látni az arcát a nagy képernyőn, de Zac elismeri, hogy rendszeresen kutat a neve után online.

"Szeretem olvasni a blogoka!" - mondta. "Szeretem az online beszélgetéseket. Viccesek."

Miközben ellenőrni magát az internetes fórumokon, talán Zac rájön, milyen nagy csillaggá is vált.

És miközben még szó nincs arról, lesz-e egy negyedik High School Musical film, különösen, hogy az új filmben a gyerekek lediplomáznak, Zac elfoglalt fiú. Ahogy majd a Footloose-ban is fel fog tűnni, először nem csak csinos arcát mutatja meg a Me and Orson Welles-ben, amit Isle of Man-en forgattak, ahogy Londonban, és New York-ban is.

A film Zacet olyan tizenéves bőrébe bújva mutatja, aki kap egy szerepet Orson Welles produkciójában, a Julius Caesar-ban, és aki egy asszisztensbe is belegzúg, akit Claire Danes alakít.

"Rendelkeztem tapasztalattal, mikor gyerekként játszottam, és nincs még egy ilyen érzés." - mondta Zac. "Lefesteni ezt egy filmben, szürreális. Amikor játszol, és elfelejted a szöveged, a rendező igazán keményen neked esik."

És egy mindentudó kacsintással saját románcáról is mondott még valamit: "És megtalálni a szerelmet, mialatt játszol, ez történt."

Eredeti cikk: DailyRecord.

A HSM3 Magyarországon újabb 36 524 nézőt vonzott! KATT! Köszi, Gerty!:)

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Háááát...az utolsó mondatáért a világ végére is elmennék....
Nem mai az interjú, de olyan jó újra olvasni.

Névtelen írta...

Jó interjú összességében, bár van benne egy-két dolog, ami nem feltétlen nyerte el a tetszésem...

Ditta megfigyeltem, ha egy-egy nap csak minimális hírt közölsz, másnapra mindíg előállsz egy igen hosszú fordítással :)

Névtelen írta...

Igen, azért a mondatért bármit!! Ha még az arcát is látnánk közben...de ne legyünk telhetetlenek!:)
Pussz:Kitti

Névtelen írta...

Sziasztok!

Hát igen,nagyon kell már az a változtatás,az a felnőtté válás ennek a fickónak!:) Persze filmileg gondolom,és lám nemsokára ismételten
bizonyíthatja,jó színész.

Véget ért a tini korszak,ez egy nagyon jó buli,de skatulyába zárja
azt,aki hagyja magát.

Várom a férfi Mr-t,és a lábam is kissé remeg,pedig elmúltam már 1o. De azért lányka vagyok,csak egy kicsit nagyobb!:) Vanessát pedig nem kell félteni,mikor lesz már ennek vége? Ha mondhatom,bizony én is "büszke" vagyok rá!:) Na az ő filmjére még kíváncsibb vagyok.:) (f.é.)

xdittax írta...

Ha Fant, ugyanarra gondolok veled, akkor ige. De ha nem, akkor is. Vannak benne nem annyira tetszetős részek. És egyébként, a tegnapi kihagyás elfoglalt napomra utal, ez pedig teljesen szabad délutánomra.:)

Viszont a büszkeség bennem is megvan.:)

Névtelen írta...

Mikori az interjú?

Névtelen írta...

Először b kérdésére válaszolnék, nehogy elfelejtsem: az eredeti cikknél október 3 van.

Aztán egy keveset magához az interjúhoz: jaja, vannak benne kevésbé tetszetős és kevésbé egyértelmű részek, de összességében oké. És büszke vagyok én is V-re, és 10 is elmúltam már egy ideje:P A ford meg király, egy hónap múlva tőlem is olvashattok már hasonlókat, és nem is keveset! Én várom:)

És most arról, hogy mi volt velem, míg nem kommenteltem...egyrészt ezerrel tanultam a vizsgára (milyen meglepő:P), másrészt követtem az eseményeket napi szinten, amúgy meg rájöttem, hogy az osztályomban...nos több az antifan, mint képzeltem. Úgy áll a dolog, hogy 5-6 ember kivételével mindenki az, elképesztően tudatlanok és lenézőek...és az embernek rossz érzés hallgatni az ócsárlásukat...na mind1, az mp3 ez ellen tökéletes...nemtom, ez hogy jött ide, egyszerűen muszáj volt leírnom...azért nálatok nem ez a helyzet, ugye? Az elég lehangoló lenne...
Szóval...asszem nem mondtam, jövő hét pénteken van az írásbeli...úgyhogy tanulok ezerrel tovább...
Puszi:
LL

xdittax írta...

Nem LL, nálam például nincs ilyen hozzáállás. Illetve ha valaki nem is szereti, csak annyit mond, hogy nem kedveli, és egyébként se. Nálunk nem kerül terítékre napi szinten, így alig-alig esik sz rla, maximum a barátnőim között, de velük együtt szeretem, hehe:)

Viszont Téged sajnállak, nem szeretem nálad kevésbé az ilyen nemkultúrált emberek, szép szóal illetve őket.

De kitartást Neked ide is!:)

Pussz: Ditta×××

Ui.: Andi hiányát én is érzem, de van, hogy másokét is...Azért én is ultra boldog lennék, még szép, ha előkerülne!^^

Névtelen írta...

LL, először is sok sikert a jövő péntekhez! Az antifanokon meg ne is csodálkozz, engem az lep meg, hogy idehaza vannak egyáltalán olyanok, akik szeretik ezeket a filmeket - azok alapján, amit az újságokban olvashatnak, vagy a tv-ben láthatnak, nem lepődhetünk meg semmin...lásd viva tv HSM hétvégéje, ami után ennek a Kisónak van képe körbeturnézni a fél magyar médiát a londoni, interjúnak nevezett vergődéseivel...Sajnos nem olvassa mindenki ezt a blogot, hogy korrekt módon tisztában legyen a dolgokkal.. A másik meg az, hogy bár nagy divat itthon szidni a HSM-et, azért a számok mást mutatnak :) Ez vigasztaló tényező lehet talán...
Szóval kitartás és várunk vissza!

És Ditta, szerintem ugyanarra gondolunk.

Továbbá remélem Andi távollétének nincs köze ahhoz, hogy Taki feladta a blogját...

Névtelen írta...

Ditta, akkor jó, bár nálunk sem került terítékre az elmút fél évben, sőt a legtöbben nem tudnak LL-ről sem...:P csak a legjobb barátnőm, de LL-ről ő sem...szóval vki megemlítette a mozit és így került szóba....egyébként nem érdekel se a csajok, se a fiúk véleménye, és az osztálynuk 60%-a fiú, akiktől nem is várok mást...szóval ilyenkor kell elővenni az mp3-at és elszigetelődni:)) De ez többé engem nem tud felhúzni, tavaly volt, hogy egyszer nagyon, mert az egyik legjobb barátnőm fordult szembe velem, de ezen már túl vagyunk....szóval...a vizsgával kapcsolatban meg bizakodó vagyok:))
Akkor én mentem is, felkészülni a holnapi kínzásokra:D
LL:)

Névtelen írta...

Köszi a választ.
Mi nem tetszik nektek az interjúban?

Névtelen írta...

Szia b!!

Látom ma is telis-tele vagy kérdésekkel!!:))

Te kis kíváncsi,de igen jókat mosolygok ám rajtuk,tök cuki vagy!
(f.é.)

Névtelen írta...

Igen, én ilyen kérdezős vagyok.
És csak azért kérdezem, mert én semmi extrát nem találtam benne, és mivel többen igen, így biztos bennem van a hiba :S

Névtelen írta...

Nekem az nem tetszik b, amit Vanessa-val kapcsolatban írtak le - a Maxim lista előtti rész. Igazán túl lehetne már lépni ezen a dolgon, ideje lenne.
Más bajom nincs :)

Névtelen írta...

Látod Fant nekem nem is volt szembetűnő. Egyszerűen csk kihagyom ezt a részt - majd megunják. Nem is értettem, mit nem értetek rajta, miért titokzatoskodtok már megint (de már nem mertem kérdezni;o) )
Elég szegény a lelki világa annak, akinek ennyi jut csak eszébe egy riport vagy egy cikk kapcsán.

Névtelen írta...

Drága b! Akkor mi mind a ketten
"hibásak" vagyunk!!:)))))

Jó ez a klub,nekem tetszik!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

:)) Akkor megnyugodhatok :))

Névtelen írta...

Nem titokzatoskodásnak szántam én ;o) , csak nem akartam különösebben szóba hozni, mert jómúltkor kisebb regényt írtam erről valamelyik bejegyzéshez, nem akartam fársztani senkit vele újra :) Meghát meg sem éri hosszabban boncolni a témát.
Próbálok én is átsiklani az ilyenek felett, csak nem mindíg sikerül...

Névtelen írta...

Fant, ahhoz képest, hogy pasiból vagy megszerkesztve, a lelked.....

Névtelen írta...

Maradj ilyen! A gondolataidat pedig beszéld ki. Egyrészt jó gondolat, tanulság, mulatság, lehet, másrészt megkönnyebbülsz. Ez a fórum azért van, hogy szóljunk egymáshoz, beszélgessünk, megvitassuk dolgainkat. Emlékszel?

Névtelen írta...

;o) , persze, hogyne emlékeznék :) Csak egyszerűen nem akartam bővebben vesztegetni az időt olyan dologra, amivel kár is mindíg foglalkozni, annyira méltatlan - de azért írok én sokat :)
A lelkes dologgal kapcsolatban: igyekszem nem változni... elég fafejű vagyok ilyen szempontból, szóval szerintem menni fog :) A további tanácsaidat is igyekszem megfogadni.

Névtelen írta...

Csak ami jólesik...

Névtelen írta...

Fant tegyél úgy, mint Z. Ő is átsiklott a dolgon :) (szerintem)